Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza [1] 2 Następna > Ostatnia »
nauczyciele w II LO skrajna krytyka i sielankowe opowieści
AutorWiadomość
Romus

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 31
nauczyciele w II LO skrajna krytyka i sielankowe opowieści

II LO szkoła piękna na początku.... końcowo to wygląda trochę inaczej.

" rzym upadl bo nie urodzilem sie tysiąc lat wcześniej"
06.11.2007 22:23:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

heh ja tam nie narzekałem najwyzej na niski poziom 'profesorki' od angielskiego ktora zamiast uczyc zniechecala Biggrin a sama duzo nie umiala Biggrin ale co zrobic Biggrin

07.11.2007 00:46:13
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

na każdego coś by sie znalazło Tongue naprawde lubiałam tylko jednego, no może góra dwóch nauczycieli a reszte tak sobie o Tongue i na każdego bym coś znalazła Tongue

07.11.2007 00:55:17
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Qmar
Moderator
*

okimaxim, ja bym mogl znalezc na kazdego ale po co szukac dziury w całym Biggrin nauczyciele (te osobniki co mnie uczyly) to akurat trafili nam sie dobrzy wiec nasza klasa OKM nie miala na co narzekac Tongue

07.11.2007 10:30:17
kinga69

*

Portfel: 65

Romus, jaki biedny jesteś- jesli sam stwierdzasz iż najpierw sielanka, to można było przewidzieć iż nienajlepiej się skończy?- tak na ogół jest w życiu- ale nie martw się zbytnio- jak skończysz ta szkołe to będziesz mógł opowiadać jak tam źle tobie było i w ogóle jacy ci nauczyciele zawistni, prawie jak znęcacze totalni- bo z tego co wiem to tak może się wydawać- a teraz przy nowej maturze, to się jeszcze bardziej uwyraźnia niestety

07.11.2007 11:39:10
okimaxim

*

Qmar, co jak co ale tu sie z Tobą, brat, zgodze ^^ trafiliśmy dobrze na przystępnych nauczycieli Smile i nie ma co teraz narzekać jak już skończyliśmy tę szkołe Tongue chociaż w trakcie narzekań było sporo Animatedwink
Pozdro dla wystkich nadal narzękających Animatedwink przejdzie wam jak pójdziecie na studia Animatedwink

07.11.2007 11:57:11
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
SunShine

*

Portfel: 1,514

heeeh ja narzekałam na matematyke bo wydawało mi się że kobieta za wymagająca a teraz sobie myśle, że dobrze dla nas chciała bo to samo mam teraz na studiach tylko trudniejsze Tongue a i tak mam łatwiej niż inni którzy mieli wieksze luzy na matmie Smile żałuje że się nie uczyłam Tongue miałam pare ciężych przejść, ale milo wspominam raczej Smile
Np. geografia, PO, chemia hmmm czasem historia ale tu bywało różnie Biggrin jak się robi prezentacje albo jak okimaxim robi prezentacje to jest luuz ^^
Niski poziom miałam z fizyki, angielski tez dawał wiele do życzenia, z niemieckiego poziom niski ale nauczyciel super Tongue ee tam uważam, że nie ma co narzekać szkoła przystępna raczej dla uczniów nie wiem jak teraz, może coś się wraz z dyrektorką zmieniło.
Wy macie lepiej macie nowe okna Tongue pozatym w IILO jest jeden azyl, czesto otwarty dla wyczerpanych i pragnących relaxu uczniów Biggrin sala multimedialna... :sweet:

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
07.11.2007 12:32:17
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Hehehe Tongue Tak patrzę i czytam i jak sobei przypomnę, ile osób narzekało, ze jest za ciężko, za trudno, za dużo sprawdzianów, za dużo książek z polskiego - to teraz mówią, że za niski poziom Smile Tak na prawdę to ja nie rozumiem takich postaw.

Liceum nie jest obowiązkowe, prawda? Cool

Ja uważam, że II jest dobra o tyle, że jak ktoś będzie się chciał uczyć - to dostanei spory wycisk. nauczyciele mają pewne minimum, bo nie nauczą 35 osób z jednej klasy wszystkiego na perfect. Poza tym nie czarujmy się, ale z tych 35 osób ILE tak na powaznie chce się uczyć? Tongue

Dla mnie II LO było jednak trudniejsze pod koniec, niż na początku. Nie powiem też, żebym się przemęczał... ale znowuż tak lekko nie było... Chyba, ze te nowe roczniki to jakoś tak rozbabrały poziom II LO Tongue Moja sisotra tam się teraz uczy i jakos ultra-lekko nie jest.

08.11.2007 09:23:38
Qmar
Moderator
*

Falkhor, to dziwne bo ja rok temu skonczylem 2lo i jakos zbytnio przez 3 lata sie nie przemeczalem Biggrin

08.11.2007 20:07:40
only_hope

*

Portfel: 146

ja nadal chodze do tej szkolki i powodow do narzekan duzo nie ma Tongue noo...moze wlasnie niski poziom angielskiego,wredna matematyczka i zniechcecona fizyczka Tongue o chemicy nie wspomne Tongue a reszta jest extra Animatedwink zastrzezen nie mam ;D

"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi..." !! Animatedwink
08.11.2007 21:22:32
okimaxim

*

ja też sie tam nie przemęczałam w II LO Tongue zresztą ja sie wogóle nigdy nie przemęczam: ani w podstawówce, ani w gimku, ani w LO, ani teraz na studiach Tongue i nie mam co w sumie narzekać Tongue jest gut Tongue :]

08.11.2007 21:27:09
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Wychodzi na to, że ja się uczyłem chyba prostresowo, a Wy bezstresowo Animatedwink

08.11.2007 22:38:06
okimaxim

*

Falkhor, no cóż, po prostu miałeś pecha Tongue

08.11.2007 22:43:39
Qmar
Moderator
*

Falkhor, jest taka zasada ze ktos cos musi zeby inny nie musial - w tym przypadku ktos musi sie uczyc zeby inny nie musial Biggrin i to sie sprawdza Biggrin

no poziom ang. jest niziutki nic sie nie nauczylem ... matma tako jako jak sie nic przez 3 lata nie robilo i zdalo mature to nie wiem czy sie umialo czy taka prosta matura chemia jak chemia jak sie ktos poczuczy to bedzie nei ma co narzekac a z fizyki to bylo takie zniechecanie mnie ze normlanie żal.pl a pozniej zdziwienie ze jednak umialem Biggrin

08.11.2007 23:05:46
okimaxim

*

co do anglika to fakt faktem - klapa Tongue gdyby nie korki i własna ambicja było by na styk 30% a tak 70 ^^ a fizyka to już totalna klapa, gdyby nie wujek byłby 1% Tongue a matma nawet ok Smile reszta też w miare Tongue

08.11.2007 23:33:35
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: