Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naturysci
17.07.2007, 14:07:27
Naturysci
Witam!

Co myślicie o naturystach? Tzn chodzi mi dokładnie o opalanie się nago na plażach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja szczerze chętnie bym sobie pooglądał :)ale sam miałbym opory co do rozebrania się do rosołu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A Wy co myślicie? Pozwolilibyście swojej żonie/dziewczynie/ chłopakowi/ mężowi się rozebrać na plaży ?

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
17.07.2007, 14:56:57

Bake napisał(a):Ja szczerze chętnie bym sobie pooglądał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Taaaa szczególnie młode damy nago XP
Bake napisał(a):A Wy co myślicie? Pozwolilibyście swojej żonie/dziewczynie/ chłopakowi/ mężowi się rozebrać na plaży ?
To wszystko jest kwestią czy jesteśmy w danym czasie na plaży dla nudystów czy też nie - jeśli zauważylibysmy, że nasi współopalający się nie maja nic na sobie, uważam, że nie mielibysmy oporów przed rozebraniem się do rosołu :sweet: Ale ja sama nie doświadczyłam jeszcze przebywania na plazy nudystów, więc obiektywna być nie moge w związku z tym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jednak dla częsci ludzi - rozebranie się plubliczne to niejako wtargnięcie z buciorami w intymnośc, także zalezy to także od osobowości i w pewnym stopniu od odwagi człowieka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
17.07.2007, 15:17:52

Ja napewno nie rozebrałabym się na plaży do rosołu. Chyba, że była bu to dzika plaża na bezludnej wyspie.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.07.2007, 15:21:24

SunShine napisał(a):Chyba, że była bu to dzika plaża na bezludnej wyspie.

no właśnie xD ja w innym przypadku na plaży też nigdy bym sie nie rozbrała do naga ^_^ nie ma mowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

17.07.2007, 17:05:59

jak wszyscy - to wszyscy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Gdybym już miał ochote iśc na taką plaże, to jakbym sobie znalazł własny kawałek piasku w dobrym miejscu - to bym się rozebrał. na pewno będą tam ludzie łądniejsi i brzydsi ode mnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji To raz. Dwa - w końcu to plaża naturystów, więc gapie nei mają tam się co plątać.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
17.07.2007, 18:14:42

SunShine napisał(a):Chyba, że była bu to dzika plaża na bezludnej wyspie.

tak, tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i tylko w takim przypadku chyba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jakos glupio bym soie czula taka calkiem do rosolu :/

Falkhor napisał(a):To raz.

bylabym sklonna przypuszczac, ze byly by osoby ktore przyszly by przede wszytskim popatrzec Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
17.07.2007, 21:05:47

Zuziaaa napisał(a):bylabym sklonna przypuszczac, ze byly by osoby ktore przyszly by przede wszytskim popatrzec Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Np nimfomanki ... :lol-sweat: :lol-sweat: :lol-sweat: :lol-above:
Dla mnie przekonywujące jest tylko miejsce - plaża pełna czarnuchów XP

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
17.07.2007, 21:45:10

wg mnie jak ktoś sobie chodzi jak go pan stworzył to niech sobie chodzi. Mi toto lotto. Jak coś mnie zainteresuje to popatrze i albo pochwale albo skrytykuje. Jak ktoś ma coś do pokazania niech sobie chodzi. Co mnie to obchodzi? :/

17.07.2007, 23:38:53

Zdecydowanie nie. Nie rozebrałabym się nawet jeśli wszyscy byliby nadzy jak ich Pan Bóg stworzył.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
18.07.2007, 09:06:10

Zuziaaa, To jest trochę tak, jak podczas imprezy - wszyscy piją, a jedna osoba siedzi, aby sobie popatrzec, jak inni piją i się staczają Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Oczywiście to żartobliwa insynuacja względem abstynentów, ale chodzi o porównanie - na plaże nudystów jest zakaz wstępu dla ośób ubranych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Były chyba nawet przypadki interwencji policji albo przynajmniej ochrony w takich sytuacjach.
18.07.2007, 10:15:12

Falkhor, hehe a policjanci i ochroniarze też byli nadzy? Skro jest zakaz wstępu dla osób ubranych... :lol-sweat:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
31.07.2007, 23:28:46

A niech się rozbieraja jak chcą mieć opaleniznę jednolita na całym ciałku- nic co ludzkie nie jest mi obce- hasło humanizmu w najbardziej banalnej formie :]
01.08.2007, 20:57:02

Gothka =), Tylko ze oni wykonują czynności służbowe i to dla zachowania porządku publicznego. Ewentualnie - prywatnego, ale policjanta na służbie zawsze obowiązuje ustawowy strój Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Prawdziwą plaże naturystów zawsze ochraniają dopasowani prywatni ochroniarze - w odpowiednich hmmm... strojach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy