Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasze ulubione seriale telewizyjne
15.02.2007, 19:20:53

Kubus napisał(a):To moja cała lista filmów
Jeśli juz to seriali a nie filmów Kubus, a mając na uwadze Twoja liste , śmiem twierdzić, że gustujesz w typowo babskich serialach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ( oczywiscie nie mówie tu o Skazanym na śmierć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
03.03.2007, 18:23:20

Ja ostatnio zaczęłam oglądać Na Wspólnej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.03.2007, 19:11:05

Cytat:Jeśli juz to seriali a nie filmów Kubus, a mając na uwadze Twoja liste , śmiem twierdzić, że gustujesz w typowo babskich serialach ( oczywiscie nie mówie tu o Skazanym na śmierć )

hehe

ja jeszcze oglądam Kiepskich, M jak Miłość, Ranczo i Rodzinę Zastępczą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
03.03.2007, 20:55:35

Ostatnio RANCHO Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bardzo mocny serial o na prawdę podwójnym dnie... kto oglądał ten wie, ze te sytuacje, które powierzchownie bardoz śmieszą, to jak się tak dłuzej zastanowić, to są wręcz wołaniem rozpaczy... Ech Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale na szczeście jest to krzywe zwierciadło i wg mnie daje ten serial wiele do myslenia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

pozdro Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
03.03.2007, 22:17:55

Oglądam Rancho, więc wiem jak to smakuje P Osobiście najbardziej lubię te "filozoficzne" pogawędki przy butelce trzech panów smażących się na ławeczce przed sklepem pod zakazem spożywania alkoholu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Oglądam też M jak miłość i Odnalezionych

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
03.03.2007, 22:39:51

Mam pierwsze trzy odcinki "sex w wielkim mieście". Jak oglądnę to się zobaczy czy zechcę kolejne. Może ktoś to oglądał i ma coś o tym do powiedzenia?

Zaczarowany pierniczek
05.03.2007, 15:01:29

Kiedyś oglądałam "Na Wspolnej" ale teraz zraziłam się do wszystkch seriali xD
09.03.2007, 21:00:04

w-11,detektywi,i jeszcze prison break,szczególnie te 2 pierwsze polecam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji inne seriale dla mnie nie istnieja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
10.03.2007, 00:22:50

Prison Break Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Na prawdę wciąga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zacczął mi sie podobać przede wszystkim dlatego, że... jest bardziej REALISTYCZNY niż LOST Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie jakieś duchy i fantazje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tylko CZŁOWIEK Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
10.03.2007, 00:26:09

Falkhor napisał(a):Prison Break Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Na prawdę wciąga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zacczął mi sie podobać przede wszystkim dlatego, że... jest bardziej REALISTYCZNY niż LOST Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie jakieś duchy i fantazje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tylko CZŁOWIEK Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Brawa dla Falka za te słowa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - nic dodać, nic ująć, Prison Break rulezzzz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
10.03.2007, 12:55:22

Teraz u mnie w szkole zapanował szał na taki seral na tvn Weronika Mars czy coś takiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ogląda ktos to?? Ja nieoglądałam i nie zamierzam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bo nie chce się wciągać w telenowele Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

10.03.2007, 14:43:11

Ja nigdy tehgo nie widziałam, ale jeśli to jakiś Brasilian Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to raczej nie chce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ostatnio avczęłam oglądać "Skazany na śmierć" Lepsze niż LOST. LOST miał świetną koncepcję ale troche to zwalili :/ A skazany jest takibardzoej realny no i wciąga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
10.03.2007, 15:56:39

Z seriali lubie ogladac Nianie na tvn Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mozna sie posmiac, tylko szkoda ze trwa tylko 20 minut Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
10.03.2007, 19:52:02

ej forumowicze zapomnieliście o najlepszym polskim 'serialu' komediowym :zly2: otóż mam na myśli: obrady sejmu RP :030: -- ahh nie ma nic lepszego :030:

a mówiąc serio to ostatnio wciągnołem się i czasem uda mi się obejzeć serial: Przyjaciele Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - naprawdę można pośmiać :one: :030:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
10.03.2007, 20:07:01

levi napisał(a):zapomnieliście o najlepszym polskim 'serialu' komediowym :zly2: otóż mam na myśli: obrady sejmu RP :030:
To jest raczej tragifarsa niż komedia. I kosztuje nas dużo więcej niż abonament telewizyjny :554:
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy