Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasze ulubione seriale telewizyjne
26.12.2006, 23:01:17

Zuziaaa, Hmmmm... Zgubić... na pewno TRUDNO jest spamietać losy wszystkich bohaterów od pierwszego do bieżącego odcinka, jeżeli serial ma już ponad 4.00o odcinków Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ... na razie jednak polskie seriale są jeszcze do spamiętania dla ich zaciętych miłośników Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
27.12.2006, 00:49:22

Ostatnio oglądałem serial "Rzym", który bardzo realistycznie opowiada o czasach Juliusza Cezara. Niektóre sceny są dość mocne dlatego nie polecam dla osób wrażliwych.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
27.12.2006, 07:38:22

grzenio, Sobie właśnie mam zamiar pożyczyć ową serię, jest w wypożyczalni... Niektórzy sobie nieźle chwalili ten serial... Więc chyba warto, skoro zaleca to taki trzeźwy i realistyczny umysł jak Twój Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Może ktoś ma WSZYSTKIE odcinki 'Stawki większej niż życie', która byłą dodawana do kolorowego kobeicego czasopisma? Bo ja tęsknię za tym serialem... jak i za 4ema pancernymi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Bo Alternatywy już wychodzą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jest szansa zebrać seriale, które będę kiedyś poakzywał dzieciom i mówił, że tak, na prawdę, tak kiedyś było. Polacy mieli ruskie czołgi z miejscem dla psa, mieli swoich agentów w najwyższych szczeblach władz wroga, a żywność była na kartki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
28.12.2006, 15:19:54

Cytat:Jak podaje „Fakt” w serii czwartej Magda M. będzie borykać się z wyborem mężczyzny na resztę życia. Kandydatami będą oczywiście Piotr Korzecki oraz jej, już były narzeczony Filip. Z tym drugim prawniczka planowała wyjazd do Australii, który miał pozwolić jej zapomnieć o Piotrze.

Niestety grany przez Pawła Małaszyńskiego Piotr wraca z leczenia w USA a Magda, poznaje przyczynę jego tajemniczego zniknięcia. Spychane na bok uczucia młodej prawniczy powracają, czy jednak będą wystarczająco silne by bohaterka postanowiła przeżyć z nim resztę życia?

Na to pytanie odpowiedź będziemy poznawać w czwartej serii. Pewne jest tylko jedno – żaden z panów wyboru Magdzie nie ułatwi.

Nowe odcinki serialu będą kręcone już od stycznia 2007 roku. Emisję nowych odcinków przewidziano na wiosnę 2007. Obecnie trwają prace nad scenariuszem.

źródło - http://www.wp.pl

Juz nie mogę się doczekać nowej serii Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji oby była jeszcze lepsza niż poprzednia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

28.12.2006, 21:46:57

terelka napisał(a):Magda M. będzie borykać się z wyborem mężczyzny na resztę życia. Kandydatami będą oczywiście Piotr Korzecki oraz jej, już były narzeczony Filip.

A ja myślę iż ona wybierze jakiegos trzeciego, wszak wiadomo-gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta- a poza tym serial musi zaciekawić widzów bardziej niż 3 serie poprzednie-duzo bardziej.
28.12.2006, 21:48:45

A ja myśle, że będzie z Piotrem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bo przecież tacy zakochani byli Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wiec mam nadzieje, że ich miłość zwycięży Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

30.12.2006, 15:01:40

Falkhor napisał(a):Avalanche, 'kasia i Tomek' - nei wiem, jak wielu osobom, ale mie ten serial podobał się za to, że... poruszał tak bardzo często łóżkowe sprawy w tak bardzo... fajny sposób Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Kiedyś w ręce wpadła mi taka książeczk az tekstami scenek z tego serialu - ech, przeczytałem ją w ciągu godziny chyba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji (niewielkie to było Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ), ale... warto było Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Sam serial jednak był dla mnie troszkę... hmm... ograniczony? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ja go bardzo lubię głównie za Kasię. Gdyby tam grała jakas inna polska aktorka, to pewnie bym sie nim nie zainstersował. Oprócz tego fajne tam są dialogi między K. i T. Może masz rację - troszkę ograniczone, ale jakie zabawne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Szkoda, teraz powtarzają na TVN7 chyba, ale jak zwykle albo zapominam, albo nie mam czasu obejrzeć. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
30.12.2006, 20:52:04

Avalanche, Ja pamiętam 'Kasię' jako Malinkę z Graczyków, hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ma potencjał komediowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A ulubiony serial... teraz z miłą chęcią oglądnąłbym sobie... No nie zgadniecie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
The Simpsons - który można uznac jako SERIAL Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
30.12.2006, 20:55:51

Falkhor napisał(a):Ja pamiętam 'kasię' jako mainkę z Graczyków, hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ma potencjał komediowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

EEEEEeeeee tam Kasia, Buła był zdecydowanie lepszy, ale to już w dalszych odcinkach "Graczyków" no i potem kontynuacja - "Buła i spóła" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
nie ma to jak Buła i jego ekscesy z kobietami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
30.12.2006, 22:21:56

To mi się od razu przypomina Świat wg Kiepskich... Serial momentami kretyński, ale i tak wielką jego zaletą jest pokazywanie wszystkich polskich słabości i realiów w ultra krzywym zwierciadle, aż do BÓLU... Bo Graczykowi tot ak troche mniej... serial zdawał mi się robiony na siłę... Mocną stroną był Buła, nie da się ukryć... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.01.2007, 01:45:40

Falkhor napisał(a):Serial momentami kretyński, ale i tak wielką jego zaletą jest pokazywanie wszystkich polskich słabości i realiów w ultra krzywym zwierciadle, aż do BÓLU...

Nie chcę nikomu ubliżać, ale Polacy lubią swoje głupkowate seriale no i to jest niepodważalny fakt Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A że lubiąje bardziej niżwartosciowe filmy, to już świadczy o narodzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ja przyznam się ze swojej strony, że już dawno z serialowej manii się wyleczyłam i dobrze mi z tym , wolę - muzykomanie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
12.01.2007, 09:49:21

ziomalka, ja nie uważam, żeby wadą było to, ze potrafimy smiać się z naszej głupoty ale co ważne - jeszcze się na tym czegoś uczyć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji poza tym serial o Kiepskich nie jest skierowany wyłącznie do ludzie... kiepskich Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ale to, że oglądamy MAŁO wartościowych filmów, to już ewidentnie wada.

Ciężko mi ocenić, który serial polski obecnie... ambitny... Albo ogólnie, KTÓRY serial?
12.01.2007, 14:10:22

Falkhor napisał(a):Albo ogólnie, KTÓRY serial?

NO jak to Falkhor - Lost zagubieni to wspaniała pełna zakręconych i pokręconych wątków historia .... do końca trzymająca w napięciu i to jest takie w niej magiczne .... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
12.01.2007, 15:16:40

ziomalka, Noooooooo ale ja bym wątpił w jakąs więskzą WARTOŚCIOWOŚC Losta... jest to rozrywka, przygodówka... ja mówię po prostu o czyms, co nazywamy bardoz późnym kinem nocnym i nie jest to film erotyczny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jdnak z tej całej zbieraniny seriali... Lost wydaje się jednym z ambitniejszych. jednak jest to przygodówka. Bo czy wymaga wiele od widza? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ale się czepiam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dooobra, LOST jest OK. Daleko mu do 'Stawki większej niż życie' Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nooo ale ok. Dam się czarnemu przekonać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.01.2007, 15:27:09

Falkhor napisał(a):Dooobra, LOST jest OK. Daleko mu do 'Stawki większej niż życie' Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nooo ale ok. Dam się czarnemu przekonać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

No i masz szczęscie Ziom Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
LOST jest super, szczególnie Sawyer i Jack ahhhhh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: