Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasze ulubione seriale telewizyjne
22.12.2006, 10:53:51

No i już odbył się ostatni odcinek Magd M. , troche glupio sie skończyło... bo tak naprawde Magda z Piotrem się nie spotkała, tzn spotkała ale nie w zgodzie :/ wyobrażałam sobie inny koniec. Ale uwaga uwaga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ma być podobno nowa seria kręcona Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
22.12.2006, 13:12:42

Bedzie bedzie nowa seria dla wszystkich fanow Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji sczerze mowiac wolalabym zeby juz to sie skonczylo, odbyly sie te słynne sluby, no i oczywiscie wszystko happyendowo. Nie lubie jak seriale rozpisywane sa za bardzo, za duzo jest intryg i gmatwaniny. Uwazam ze aby Magda M nie znudziła sie widzom i nie upodobniła sie do serialowego tasiemca, powinno sie zrobic nastepna serie zaledwie z np 5 odcinkow ktore zakonczyly by caly cykl Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
22.12.2006, 14:24:09

Ja jeszcze bym chciała pooglądać Magde M. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I to przez wiele odcinków, tylko im będzie ich więcej, tym bardziej zagmatwane będą losy bohaterów i pewnie znowu się to wszystko jakoś by skomplikowało... ehh dobrze, że będzie jeszcze jedna seria Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

22.12.2006, 15:57:04

A ja w Magdzie M już się zupeeełnie nie orientuję, nie kojarzę wogóle co sie działo w trzeciej serii, szkoda, że na świetach nie ma powtórek. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
22.12.2006, 16:59:04

ziomalka, Wszyscy umarli, przemienili się w zombie i zostali wybrani na kolejną kadencję sejmu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Hehehe.

ja bym chciał aby emitowano co drugi dzień LOSTa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Kurcze, oglądnąłby sobie kiedyś ze trzy serie pod rząd Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
22.12.2006, 20:19:50

Lost jest super Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ogladnełam juz 6 odcinkow nowej seri i baaaardzo interesujace, trzymajace w napieciu no i wciagajace. Lubie filmy w ktorych cos sie dzieje, Lost ma to do siebie ze jest tajemniczy, zagatkowy no i nigdy do konca nie wiadomo o co chodzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zagmatwany ale warty uwagi serial.

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
22.12.2006, 21:02:30

iwcia napisał(a):Lubie filmy w ktorych cos sie dzieje, Lost ma to do siebie ze jest tajemniczy, zagatkowy no i nigdy do konca nie wiadomo o co chodzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zagmatwany ale warty uwagi serial.

Lost to jedna wielka tajemnica, masa niedopowiedzeń i dziwnych zwrotów akcji i to jest powód, dla którego ma on tak liczną rzeszę widzów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
W której ziomalki nie może zabraknąć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
No i nie można nie wspomnieć ni słowem o tych cudooownych aktoorach, grajacych Sawyera i Jacka ahhhhh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
24.12.2006, 17:10:56

Moje ulubione seriale:
- Lost
- Prison Break
- Desperated Houseviwes

Ze starszych:
- Z Archiwum X
- Jaś Fasola

Z polskich
- Kasia i Tomek
25.12.2006, 12:17:57

Ja jeszcze oglądam od czasu do czasu, jak natrafie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - Siostrzyczki na tvn7 .

26.12.2006, 19:53:14

Avalanche, 'kasia i Tomek' - nei wiem, jak wielu osobom, ale mie ten serial podobał się za to, że... poruszał tak bardzo często łóżkowe sprawy w tak bardzo... fajny sposób Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Kiedyś w ręce wpadła mi taka książeczk az tekstami scenek z tego serialu - ech, przeczytałem ją w ciągu godziny chyba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji (niewielkie to było Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ), ale... warto było Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Sam serial jednak był dla mnie troszkę... hmm... ograniczony? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Obecnie poza Lostem, którego i tak nie oglądam - nie ma serialu, który regularnie ściągałby mnie przez ekran... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.12.2006, 20:53:37

Falkhor napisał(a):Obecnie poza Lostem, którego i tak nie oglądam - nie ma serialu, który regularnie ściągałby mnie przez ekran...

Ja na szczęscie uwolniłam się już od jakichkolwiek seriali, kieedyś zawładnął mną Ostry dyżur i Chirurdzy, a teraz już nie ma takiego tasiemca, który na dobre by pochłonął uwagę ziomalki ... a może to dlatego, że szkoda by mi było wciągać się w serial a potem żałować, ze nie mogę ogladać kolejnych odcinków Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
26.12.2006, 20:56:29

przypominam że za chwile zaczyna sie M jak Miłośc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

26.12.2006, 21:02:04

terelka napisał(a):przypominam że za chwile zaczyna sie M jak Miłośc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

HEHEHE

Ja i tak już nie wiem what's going on, także nawet nie będe oglądać, bo i po co, zielona jestem hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
26.12.2006, 21:42:34

ziomalka, Spokojnie, nad tym serialem czuwają specjaliści. Zauważyłem bowiem, ze wstrzelenie się w jego hmmm... TRYBY nie jest takie trudne. Być może wpływa na to skromnośc historii danych osób, oraz ciągłość fabuły cząstkowej przejawiającą się w maksymalnie kilku odcinkach. Szybko można się uaktualnić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji poooza tym postaice są tak wyraziste, że cięzko się nie domyśłać wielu rzeczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji To powiedziałem ja, który tego nie oglądam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.12.2006, 22:39:26

terelka napisał(a):za chwile zaczyna sie M jak Miłośc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

juz po Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
mowi to osoba ktora namietnie oglada Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Falkhor napisał(a):Zauważyłem bowiem, ze wstrzelenie się w jego hmmm... TRYBY nie jest takie trudne.
Falkhor napisał(a):Szybko można się uaktualnić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

he he jak to bywa z tego typu filmami, wiekszosc z nich po jakims czasie zaczyna nabierac charakteru telenoweli :/ wiec trudno sie zgubic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy