Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (13):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Następna > Ostatnia »
Nasze ulubione seriale telewizyjne
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0

ziomalka, można żyć nawet bez telewizji, ale człowiek to takei zwierzę, że jakiś nałóg mieć musi Tongue Seriale... nie powiem, mają tę zaletę, ze można czuc się z nimi dobrze, bo np. główni bohaterowie bardoz długo żyją Tongue Ale to szpikowanie treści niby realnym życiem... hmmm... czy ludzie tak bardzo są spragnieni podglądania innych? Tongue

17.11.2006 17:37:18
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Ahab

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

Kocham:
Star Trek TNG (całokształt, zwłaszcza aspekty które mozna nazwać filozoficznymi)
South Park (wspaniałe poczucie humoru, no i pouczający serial - w niektórych kwestiach naprawde prostuje/zmienia poglądy)
LOST (po prostu dobry serial)

Bardzo lubię:
Star Trek Voyager
Przystanek Alaska (serial o niczym, ale ciekawie się oglądało)
Detektyw Monk ( monk ukazywał, tę część pedanta, która jest w wielu z nas)
Przyjaciele (zabawny serial)
X-Files (bez komentarza Smile )
Świat wg Bundych (super docinki pewnego sprzedawcy butów)

Liberate tute me ex inferis
17.11.2006 19:25:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Sleepwalker

*

Ja oglądam

W11
Detektywów
Nianie i jak mi się uda to Allo, allo.

27.11.2006 17:25:01
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Joy_ride

*

Reputacja: 1

Przyjaciele
Joey
Archiwum X

pozostałe

"uwaga pirat"

27.11.2006 19:43:58
Falkhor
Administrator
*

Allo, Allo... Rety... Smile Serial politycznie inaczej poprawny... Ile razy widziałem już niektóre odcinki...

Cytat:
Dziń dybry,
mój czołg...
słuchajcie uważnie, bo nie będe powtarzać...
Oooohhhhh... Reeeeeneeeee...

No cóż. Ciągle na któryms kanale to leci i czasem widzę Tongue Mimo wszystko - serial ponadczasowy Smile

28.11.2006 08:33:35
Zuziaaa

*

Falkhor napisał(a):
Dziń dybry,
mój czołg...
słuchajcie uważnie, bo nie będe powtarzać...
Oooohhhhh... Reeeeeneeeee...

i to jest w tym filmie właśnie fajne Biggrin:D

co do ulubionych seriali to teraz juz sporadycznie, ale ogladam M jak M --- robi sie jak telenowela :/
ale jak byłam mlodsza to lubiałąm "Gliniarza z dzungli" chyba tak sie to nazywało ? Biggrin i "Kruka" Biggrin Pamięta ktos? Smile

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
28.11.2006 10:13:11
Falkhor
Administrator
*

Zuziaaa, Hmmmm... 'Gliniarz w dżungli'? No jakoś nie mogę skojarzyć. Kruka...? Kurcze no... tez nie mogę skojarzyć z żadną twarzą - kto tam grał, o czym to było? Bo ja pamiętam tylko film Kruk (The Crow)... I chyba Tobie nie chodzi o tę nawalankę serialową... bo z filmem, o którym mówię, to niewiele miało chyba wspólnego...?

Kiedy znowu na antenę wróci... :569: DRUŻYNA A!?!?! :569:

Nie miem, czy miałbym to czas oglądać Tongue ale fajnie by było Tongue

28.11.2006 10:47:34
Zuziaaa

*

Falkhor napisał(a):
Zuziaaa, Hmmmm... 'Gliniarz w dżungli'? No jakoś nie mogę skojarzyć. Kruka...? Kurcze no... tez nie mogę skojarzyć z żadną twarzą - kto tam grał, o czym to było? Bo ja pamiętam tylko film Kruk (The Crow)... I chyba Tobie nie chodzi o tę nawalankę serialową... bo z filmem, o którym mówię, to niewiele miało chyba wspólnego...?

juz tłumacze Smile
a wiec Gliniaz z dzungli to był serial o gosciu ktory wychowywał sie w głuszy czy cos i miał genialny słuch Smile było ich dwoch i jeden miał długie włosy Biggrin wiecej nie pamietam Tongue
a Kruk był z Marckiem Dacascos nie iwem czy na podstawie czegos, czy poprostu jako serial Smile ale lubiałam go Smile

a kojarzy ktos film Zdazyło sie jutro ??? czy tylko ja takie seriale ogladam ? Biggrin

28.11.2006 11:22:22
Falkhor
Administrator
*

A no to już wiem... 'Gliniarz Z dżungli'. Po angielskiemu Tongue to było Sentinel chyba Tongue O gościu, który miał super wypasione geny, bo od wielu wieków coś tam coś - jest spadkobiercą 'Strażnika', człek o świetnych zmysła, sile, itp. No całkiem to było ciekawe Tongue Kruka jednak nie czają Tongue Zdarzyło się jutro?? Hmmm...

Jeszcze o, przypomniało mi się - SLIDERS Biggrin

28.11.2006 11:30:01
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

Zuziaaa napisał(a):
a kojarzy ktos film Zdazyło sie jutro ??? czy tylko ja takie seriale ogladam ? Biggrin

Ja coś kojarze Biggrin to może o tym gościu co dostawał gazete, która ukazywała się następnego dnia, i wiedział o wypadkach jakie maja się zdarzyć no i pomagał zapobiec tym wypadkom? Biggrin Jesli to o to chodzi, to ja też to kiedys oglądałam Biggrin Teraz niewiem czy leci jeszcze leci w tv.

Kiedyś jeszcze oglądałam na TVP2 Felicity. Super serial, na dodatek podkochiwałam się w Benie Biggrin ot takie zauroczenie nastolatki Biggrin

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

28.11.2006 22:22:36
Zuziaaa

*

dokładnie o ten film mi chodziło terelka, Smile:)

a kto ogladał Alfa ?? Biggrin:D

29.11.2006 09:42:37
Falkhor
Administrator
*

Smile

Cytat:
Sukces "M jak Miłość" w Rosji (29.11.2006 )

Każdy odcinek serialu "Lubow kak Lubow" - rosyjskiej adaptacji "M jak Miłość" - gromadzi przed telewizorami ponad 20 mln widzów.

&raquo;Lubow kak lubow &laquo; przebił sukces polskiego &raquo;M jak Miłość &laquo; i to on stanie się teraz wzorem dla kolejnych wersji” - podała "Gazeta Wyborcza".

Rosyjska wersja polskiego serialu ruszyła 14 marca tego roku. Producentem jest spółka Amedia, która kupiła licencję od TVP. Serial jest emitowany przez ogólnokrajową telewizję "Pierwyj" o godz. 16 przez pięć dni w tygodniu, od poniedziałku do piątku. Według danych firmy TNS Gallup Media udział stacji w tym paśmie waha się na poziomie 24-25 proc.

Tymczasem w Polsce "M jak Miłość" rozpoczął sezon jesienny gorzej niż zwykle, co jego twórcy tłumaczyli brakiem odpowiedniej promocji. (...)

Źródło - Wirtualne Media

No proszę Smile A jednak jakoś udaje nam się ekspansja na wschód Tongue

Zuziaaa - Przygody kudłacza są znakomite Smile A te dialogi... albo 'smaczek na kota' Tongue Tongue Tongue Echhhhh... teraz już nie robią takich seriali Smile

Skrzydła
Rosane (czy jakoś tak Tongue)
Na wariackich papierach Smile

Pooooozdro Smile

29.11.2006 09:47:46
Guliver

*

ja może jakiejś starej daty jestem i uwielbiam polskie seriale - Zmiennicy,40-sto latek, Czterej pancerni, Kloss, Alternatywy4 i najlepciejszy według mnie - Daleko od szosy

29.11.2006 13:35:55
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

Magda M. się kończy! Myśle, że jednak będzie z Piotrem Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

10.12.2006 00:25:03
Falkhor
Administrator
*

heh... oglądnąłem dwa odcinki Magdy M.... Nic ciekawe, przynajmniej jak dla mnie. Można się czasem trochę uśmiechnąć, czasem trochę skrzywić, ale nie moge powiedziec, żeby to była rewelacja. :/

Podobnie w 'M jak miłość' - już tak dorabiają fabułę na siłę... ale w sumie - są ludzie, którzy nie chca się rozstawać ze swoimi ulubionymi aktorami Smile

A ja... z filmów ogólnie obejżałem ostatnio ponownie Opowieści z Narnii Tongue Niestety, nie zrobili z tego serialu, wiec żeby nie było off-top'a Tongue

MROK - Oglądnął ktoś kilka odcinków? ja oglądnąłem tylko peirwsze dwa, ale byłem pod wrażeniem. całkiem ciekawy serial policyjny, niezbyt przekoloryzowany, bez zbędnyh wulgaryzmów... Dobry film, wg mnie. Nie wiem, jak nastepne odcinki...

10.12.2006 09:30:34
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

kolczyki z bursztynem podlaskie biznes plan lcci gry zręcznościowe skateshop girl e-street