Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasze ulubione seriale telewizyjne
23.05.2007, 08:20:19

Kiepscy się ostatnimi czasy jednak popsuli. Za dużo słysze wulgaryzmów... i nie sądzę, aby faktycznie było to już krzywe zwierciadło polskiego społeczeństwa, jak na pcozątku... teraz jest chyba przegięte albo dziurawe.

Niania mnie irytuje - oglądnąłem dwa odcinki i sobie odpuściłem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
23.05.2007, 12:17:50

No i właśnie napisałem kiedyś "Kiepscy" bo teraz to już kiszka i już Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a Niania to raczej z przyzwyczajenia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi....
Znajdź wszystkie posty użytkownika
23.05.2007, 14:19:50

pjothrek, Hehe, siła przyzwyczajenia potężna potrafi byc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ktoś wie cos może o tym serialu z TVP - HEROSI? Ciekawe to to wogóle czy nei za bardzo?
23.05.2007, 14:44:32

Heroes – - serial telewizyjny produkowany i emitowany przez amerykańską telewizję NBC. Serial opowiada o grupie nieznanych sobie ludzi, którzy dzięki ewolucji posiadają niezwykłe nadprzyrodzone zdolności m.in. podróże w czasie, czytanie w myślach, umiejętność latania, stania się niewidzialnym, spontanicznej regeneracji tkanek.

google

Ta sama produkcja co LOST, PRISION BREAK i bodajże 4400. Więc jednym słowem kolejny bardzo ciekawy i wciągający serial Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.05.2007, 15:21:55

maciej, No ale oglądałes już to coś czy jeszcze nie? To co pisza, to można wiadomo, to co Polański ostatnio powiedział - że krytycy tylko kopiują 'opisy' Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ciekaw jestem, jak to w praniu wygląda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Czyli oglądaniu przez statystycznego widza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.05.2007, 15:29:55

Niestety, nie miałem okazji oglądać tego serialu, tyle co same trailery.

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
24.05.2007, 07:50:33

maciej, No ja tez widziałem trajlerki, ale wiesz... nie jest problem z godzinnego serialu wybrać 3 minuty faktycznie fajnych scen i podać przyszłym widzom Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Póki co i tak się chyba za to nei wezmę, bo mam zaległości w Prison Brejku i LOŚCIE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.06.2007, 09:51:36

W m jak miłość szykuje się wakacyjna przerwa :/ a szkoda, bo zaczyna się trochę więcej teraz dziać w tym serialu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji teraz to jest PRAWIE jak kryminalni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

03.06.2007, 12:52:53

terelka napisał(a):W m jak miłość szykuje się wakacyjna przerwa :/ a szkoda, bo zaczyna się trochę więcej teraz dziać w tym serialu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
NIe wierzę :letssin: Ja na szczęście nie mam tv,a jak już mam (patrz - jestem in da Ghetto) - wolę obejrzeć dobry film lub jakiś meczyk - nie macie pojęcia, jaka to ulga wyleczyć się z serialomanii :hihi:

terelka napisał(a):teraz to jest PRAWIE jak kryminalni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A prawie jak wiadomo, robi wieeeelką różnicę XP - Kryminalni rulezzzz, nic im nie dorówna :letssin:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
03.06.2007, 18:41:39

SFORA mi bardziej odpowiadała od Kryminalnych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A dziś neidziela, zatem kolejny odcinek Rancza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.07.2007, 16:16:54

HEROES!! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
01.08.2007, 08:46:53

M jak miłość- banał za banałem na banale banalizuje- i w ogóle wszystko jest takie głupie, że aż szkoda ludzi którzy to oglądaja.
01.08.2007, 08:47:59

lukascompl, to ciekawa jestem jakie Ty mądre seriale oglądasz? Podziel się z nami... skoro wszystko jest takie głupie to czekam na Twoje mądre propozycje.

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

01.08.2007, 08:58:58

terelko,

Ja same standardy, Lost, David Nolande, osatnio Hotel Babylon- no i trochę jeszcze ze starszych, a z tych trochę naiwnych to Magda M. :]
01.08.2007, 09:06:41

a oglądał ktoś Revelations?

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy