Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Nasze pulpity redaktorskie :)
AutorWiadomość
Ahab

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0

Ahab napisał(a):
taaa KDE, mnie nie oszukasz ;D

Siedze na KDE, gdyż jest super wygodne (też taki nawyk z 9Cool.
Fakt, że muli troche kompa, ale nie narzekam Smile

Wyłączone mam większość "bajerów" w KDE, (chociaż KDE można nazwać jedenym wielkim bajerem), by był obkrojony troche...

Dziwię sie ludziom, którzy w XP ustawiają sobie wszystkie te migające i animowane bajery, które spowalniają komputer.

KDE spowalnia, lecz ma dużą funkcjonalność, Gnome nie przypadł mi do gustu....a nie mam zamiaru katować się na XFCE lub czymś podobnym Smile

Miałem kiedyś Mandrive 10.1, teraz siedze na Fedorze 5, lecz mysle przejsc na Auroxa, gdyż, ma od razu w sobie kodeki itp (nie mam zamiaru kolejny raz konfigurować Fedory... szkoda czasu).

Liberate tute me ex inferis
03.01.2007 01:11:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Mój pulpiten Tongue Oraz jak to jest z bajerami u mnie... noooo i oczywiście, hardkorowy Win98 theme Tongue Biggrin

A te moce playera... albo jakieś wykresy... No dobra. Nie wiem, co w trawie piszczy Tongue Tongue Tongue Tongue

PS. Fotkę na pulpit sam strzeliłem Tongue Tongue

03.01.2007 08:52:11
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
spit

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

Ahab napisał(a):
KDE spowalnia, lecz ma dużą funkcjonalność, Gnome nie przypadł mi do gustu....a nie mam zamiaru katować się na XFCE lub czymś podobnym Smile

Używam fluxboksa, trzeba się tylko przyzwyczaić albo odzwyczaić od np ikon na pulpicie

Ahab napisał(a):
Miałem kiedyś Mandrive 10.1, teraz siedze na Fedorze 5, lecz mysle przejsc na Auroxa, gdyż, ma od razu w sobie kodeki itp (nie mam zamiaru kolejny raz konfigurować Fedory... szkoda czasu).

Ja zaczynałem od Mandrake, później testowałem kilka innych dystrybucji bazujących na rpmach i wkurzało mnie kiepskie instalatory , zawsze coś nie pasowało z zależnościami aż wreszcie trafiłem na Gentoo. To już całkiem inna bajka, wygoda portage, maksymalna wydajność, możliwość grzebania w źródłach czyli system maksymalnie dopasowany do komputera i użytkownika spróbuj, dla mnie warto było poświęcić trochę czasu na czytanie manuali Smile . Auroksa nie polecam to taka popsuta Fedora, szkoda czasu, jak nie lubisz kompilować to polecam Vlos. Co do kodeków to mplayer, nic innego, nie miałem filmu którego by nie otworzył.

http://waciobird.pl/ "Dream as you'll live forever.. Live as you'll die today.." James Dean
07.01.2007 13:14:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

Kia picanto odchudzanie Filmy wywóz odpadów warszawa python