Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nareszcie nowe schody 'do kościoła'
21.07.2007, 11:09:25

blokk, Racja. koło ekonomika znikneło niestety parę drzew... pewnie je wymienią, tzn. teraz posadzą inne, ale trochę szkoda :/
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
21.07.2007, 13:53:26

chyba takie mniejsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji te drzewa beda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji co do schodow o mogly zostac stare i tak korzystalem z tych z drugej strony mostu

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
21.07.2007, 13:59:51

Qmar, Ale całe osiedle Wyszyńskiego łąziło włąśnie tymi odremontowanymiodami. I nie tylko to osiedle. Co do drzewek - no cóż... ja od razu zauważyłem różnice, bo coś się 'łyso' zrobiło :/
21.07.2007, 14:51:12

no lyso lyo bardzo pusto Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zawsze jak gdziues jakies drzewo zniknie to sie tak pusto robi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
24.07.2007, 23:45:49

te schody są cudne dawno tam nie byłem(za czasów szkoły chodziło się tam palić) ale pewnie teraz będę wracał tamtędy do domku... proboszcz się postarał.

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
25.07.2007, 19:24:13

trzeba będzie sie tam wybrać i oblookać ;D ale na fotce to całkiem całkiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji rozwijamy się...rozwijamy :hihi:

"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi..." !! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.07.2007, 01:57:23

only_hope napisał(a):ale na fotce to całkiem całkiem rozwijamy się...rozwijamy

to ironia czy naiwność?
26.07.2007, 02:10:10

Cytat:only_hope napisał/a:
ale na fotce to całkiem całkiem rozwijamy się...rozwijamy

to ironia czy naiwność?
co sie czepiasz mi też sie podobają, choć śliskie to i tak lepsze od poprzednich Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pewnie ktoś dał za dużo na tace i trzeba było na coś wydać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
26.07.2007, 20:08:47

no to teraz mogę już powiedzieć... byłam tam dzisiaj i jak dla mnie schody są fajne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi..." !! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.08.2007, 15:27:17

Hehe.. przypomniała mi się sytuacja z Bieszczad... na mszy Ksiądz powiedział że trzeba pomóc rozwalić się schodom, żeby przyszli ludzie wiedzą z czym, że beton (nie cement, betoniarke...) się załatwi a tak to każdy wie co i jak - tak mniej więcej powiedział... hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
01.08.2007, 16:07:27

Megg, Powiedział co wiedział i na sali od razu było uznanie i założę się, że na umówiony termin przyszło kilku gości z młotami i zrobili niezłą demolkę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.08.2007, 22:33:11

Szkoda, że tego nie sprawdziliśmy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Sądząc po uśmiechach niektórych panów, chętnych do "pomagania w zawaleniu się" schodów nie brakowało Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Poza tym burzenie to taka frajda dla mieszkańców spragnionych rozrywki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale i ksiądz zaradny :lol-sweat:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
02.08.2007, 00:19:00

nasze schody jednak nie wydają mi sie takie śliskie. na SUCHO. Bo na deszczu i na mrozie mam pewne obawy co do ich funkcjonowania :/
02.08.2007, 16:34:04

jak zwykle nie do końca panowi przemyśleli wszystko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
15.08.2007, 16:29:17

Tak na marginesie .. ciekawe czy będzie nowy kiosk koło Kościoła skoro go jeszcze nie postawili na swoje miejsce-chyba ,że teraz bedzie na drodze.
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy