Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najlepszy sklep w mieście?
12.07.2006, 08:53:23
Najlepszy sklep w mieście?
Każdy musi robić zakupy. Części do samochodu, naczynia, papier toaletowy, pompkę do roweru, farbę do włosów, grilla...

Czasem też w dni wolne do pracy lubimy po prostu pójść do sklepu i pokręcić się między półkami patrząc na mnogość towarów i wielobarwność opakowań Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Czasem kupimy mało, czasem kupimy wiele, często też nie to, co bysmy chcieli, ale skusimy sie promocją lub słodkimi oczkami ekspedientki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Gdzie lubicie iść na zakupy?

Czasem jest to więszy sklep, market (typu Asia, Biedronka, Bazar u Wojciecha, itp.), a czasem jakiś mały sklepik, który lubicie dlatego, ze ma intymną atmosferę i mozna sobie w nim miło odpocząć i pooglądać ciekawe rzeczy (a wiadomo, są gusta i guściki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
)

Może wystawicie komuś recenzję? Może są sklepy, które trzeba omijać szerokim łukiem?

Pozdrawiam.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
22.07.2006, 03:33:20

U Wojciecha mi sie podoba - jest to jedyny sklep w Lancucie, gdzie mozna dostac rewelacyjna salatke meksykanska z tunczyka w puszcze. Palce lizac!
Jesli chodzi o niespozywcze sklepy - smrod, brod i ubostwo ... nic nie idzie dostac. Co do spozywczych - Wojciech Rulez Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
22.07.2006, 15:24:02

qb napisał(a):Wojciech Rulez Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

yes, yes, yes

tylko ja mam dośc daleko do Wojciecha więc robie najczęsciej zakupy u mnie blisko Texasu w Delikatesach Centrum koło E4 . Wyśmienita obsługa i fajna atmosferka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

pozdrawiam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
22.07.2006, 16:35:59

No ja też musze się przychylić do sklepu u Wojtka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Faktycznie trochę bazarowy klimat a ceny - jeżeli ktoś uważnie sprawdza opisy na etykietkach (np. waga netto albo masa bez zalewy...) to można to robic konkretnie dobre zakupy.

qb, Sałatka meksykańska? Jeśli to jest ta, o której ja myślę - to jest super Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
28.07.2006, 09:09:54

Ostatnio miałem okazje jesć loda "włoskiego" kupionego w nowym punkcie przy Kosciele Farnym. Zastanawia mnie jeden fakt czy właściciel jadł kiedy kolwiek "loda włoskiego" ?. Z tego co mi od dawna wiadomo + do tego praktyka (jadłem lody wloskie juz w roznych miastach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ), wszedzie smak jest ten sam, ale u nas w Łańcucie smak jest bardzo inny od oryginału.
Moim osobistym zdaniem jest że ktoś tu kogoś oszukuje nazwą "lody włoskie"...

Wyrazilem swoja opinie , ale oczywiscie każdy z was może mieć inna i sie ze mna niezgodzić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
28.07.2006, 09:34:05

Lody włoskie trzeba kupować ostrożnie. Są fantastyczne, to prawda, ale można je kupować - tak mi się wydaje - tylko tam, gdzie już od dawna kupowaliście i jakość się nie zmienia. Przy tej temperaturze jaka jest teraz, sprzęt do robienia lodów musi być w pełni sprawny, towary wrzucone do maszyny świeże...

Obecnie to najłatwiej o to, aby:
- lody były nieświeże
- były rozwadniane
- mają kryształki lodu w środku - zostały przemrożone, i na dodatek rozwodnione

Pozdro
22.09.2006, 15:33:07

Delikatesy Centrum dla mnie są najlepszym[i] sklepami
22.09.2006, 15:57:12

Ja zagłosuje na Asie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tanie harnasie i zawsze można poczytac co nowego w prasie piszą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
22.09.2006, 16:09:14

Jaruszczow napisał(a):zawsze można poczytac co nowego w prasie piszą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Co to :?: Czytelnia :?: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.09.2006, 16:27:21

niektórzy nie lubia dużo czytać -wystarczy mało słów, więcej obrazków i jest super :568:
23.09.2006, 17:50:56

Jaruszczow,
Tanie harnasie,
poczytać co w prasie,
o kutwa, kobieta z wózkiem pcha się,
i to kutwa, przy kasie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Tak jakos mi się to pukładało Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Delikatesseny Centrum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Też są ok. Jednak... ja mam do nich dośc daleko.
24.12.2006, 01:51:14

centrum - ujdzie, trochę kolejka mi się czasem dłuży czasowo
asia - tez te kolejki :/ i ta młodzież i żuliki co zimują przed tą asią po nocach :/

wporzo jest Groszek przy ul. 3 maja obok banku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji przyjazna domowa atmosfera.

[ Dodano: 2006-12-24, 00:51 ]
zapomniałem dodać że jest tam ten mikołaj z usa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.12.2006, 21:00:01

Widze topic się odnowił Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Póki co, w związku z ostatnim świątecznym zamieszaniem - prym wiedzie Asia na podzwierzyńcu oraz... Bazar u Wojciecha. Z małych sklepików - na razie nie mam faworyta... bo pewien sklepik, kóry mi się podobał, chyba został zamknięty...
27.12.2006, 18:09:48

Ja ostatnio miałem "nieprzyjemność" być pierwszy raz w Łańcucie w Lidlu i powiem szczerze był to moj pierwszy i na pewno OSTATNI raz w tym sklepie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przed przyjazdem miałem w planie zrobić większe zakupy przedświąteczne, czyli zostawić im troszkę złotówek. Wchodzę pierwsze wrażenie heh to samo co na zachodzie wygląd, układ ten sam, wrażenie pierwsze ok. Wchodzę z mega koszykiem, wyciągam moją sciąge zakupową i szukam szukam szukam szukam szukam szukam i nic nie było ani jednego produktu z mojej listy w tym sklepie. Patrze na substytuty, pierwszy raz widze takie nazwy , takie produkty, dobre to czy nie, ile to warte, jaka jakosc - nie mam zielonego pojęcia. Ceny wcale tanie nie są, więc moim trafnym wyborem było wyjechanie z tego sklepu z mega pustym koszykiem i zostawienie mega 0,00 zl przy kasie.
Czy polecam ? Odpowiem tak, jesli znasz te produkty i wiesz ze sa dobre kup, ale jesli masz swoje stałe dobre produkty, to w tym sklepie na pewno ich nie znajdziesz. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pojechałem do najbliższego Bazaru u Wojciecha no i wyjechałem z zalaowanym koszykiem tego czego potrzebowałem.
Hmm zgadnijcie gdzie pojadę następnym razem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.12.2006, 18:15:55

maciej napisał(a):jesli znasz te produkty i wiesz ze sa dobre kup, ale jesli masz swoje stałe dobre produkty, to w tym sklepie na pewno ich nie znajdziesz. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Nieprawda Maciej, ja zawsze jesli mam okazję być w Liedlu z siostrą, rzucamy się jak żądne mięcha sępy na jogurty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mniaaam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji duży wybór, czeste promocje no i .,... sa też całkiem niezłe płatki śniadaniowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji do wyboru do koloru Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: