Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (4): « Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 [4] Ostatnia »
Najlepszy sklep w mieście?
Autor Wiadomość
Prot

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
nfm: 459

Ja zawsze mówię dzień dobry wchodząc i dowidzenia wychodząc nie ważne czy znam p.sklepowa czy nie, ale wydaje mi się że wchodząc gdzieś tak powinno się robić.
Z obsługą to fakt różnie bywa, jak jest ktoś dla nas miły to zawsze chce się wracać do tego sklepu. Ulubionego nie mam taki chyba nie istnieje Smile Zakupy robię w kilku sklepach, mam własne zaufane.

22.02.2007 15:51:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 15,970

Dzisiaj w godzinach porannych zaglądnąłem sobie do sklepu na osiedlu... Trzesnik, tak mi się wydaje... zaraz przy bażantarni Tongue Nooo i tak ascenka - ja sobie tam szukam chusteczek higienicznych, a tu wchodzi taka jakaś starowinka, babula. Mówi paniom dzień dobry, jednak ze sklepowych podchodzi do niej i bierze od niej... karteczkę. babina stoi przy kasie i rozmawia z kimś, a pani ze sklepu... robi jej zakupy. Heh Smile To jest dopiero przyjazny sklep Smile

22.02.2007 15:59:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *