Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najlepszy sklep w mieście?
27.12.2006, 18:21:50

ziomalka napisał(a):zucamy się jak żądne mięcha sępy na jogurty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mniaaam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji duży wybór, czeste promocje no i .,... sa też całkiem niezłe płatki śniadaniowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji do wyboru do koloru

Ok, ale jeśli przyzwyczaisz sie do jednego, dwóch ulubionych produktow kupując w innych sklepach, to czy w Lidlu znajdziesz ten sam produkt, czy zwykły substytut ? Bo ja widziałem same zamienniki, podobne, ale nieznając marki, firmy nie kupie tego, to jak kupowanie kota w worku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
27.12.2006, 18:26:17

maciej napisał(a):Bo ja widziałem same zamienniki, podobne, ale nieznając marki, firmy nie kupie tego, to jak kupowanie kota w worku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Macieju, są zarówno substytuty jak i produkty z prawdziwego zdarzenia, ja po te pierwsze nawet nie sięgam ...... markowe = sprawdzone = dobre , a najlepiej sprawdzone na własnej skórze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja mimo wszystko przepadam wprost za moim ukochanym shopem - Delikatesy Centrum na Daszyńskiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mam sentyment do tego sklepu, a Lidl tylko od czasu do czasu, baaaardzo sporadycznie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
09.01.2007, 16:02:00

Ziomalka, chyba zapomniałaś wspomnieć o stokrotce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji .Czasem widuje Cie tam jak rzucasz się z kuzynkiem Cezarkiem na piwko,(chociaż on dużo nie pije bo ma potem niedowład mózgowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) Przyznaj, ze nigdy tam nie brakuje Twojego ukochanego towaru do nabycia i ekspedientki są bardzo miłe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Także nie pomijajmy stokrotki, według mnie powinna znajdować się w rankingu najlepszych sklepów Łańcuta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem ludzie to gnoje dbają tylko o swoje
Nie pomogą nikomu, a trzeba pomóc
Zabijają wzrokiem pełnym zawiści
Uważają, że są czyści, egoiści...
09.01.2007, 19:29:03

NiceAngel napisał(a):Ziomalka, chyba zapomniałaś wspomnieć o stokrotce .Czasem widuje Cie tam jak rzucasz się z kuzynkiem Cezarkiem na piwko

Nie wiem o czym mówisz NiceAngel, ale ja nie znam ani Ciebie ani nie uczęszczam do Stokrotki. A czy my sie znamy ?Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
13.01.2007, 18:05:22

W Łańcucie najlepszy sklep to Biedronka a potem Wojciech Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
14.01.2007, 00:25:31

Kvbvś napisał(a):W Łańcucie najlepszy sklep to Biedronka a potem Wojciech Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
hymm może i najlepszy, ale w sprzedaży przeterminowanych towarów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem ludzie to gnoje dbają tylko o swoje
Nie pomogą nikomu, a trzeba pomóc
Zabijają wzrokiem pełnym zawiści
Uważają, że są czyści, egoiści...
14.01.2007, 08:45:10

NiceAngel, Hmmmm... zawsze sprawdzam terminy ważności produktów, w jakimkolwiek sklepie. przeterminowane rzeczy zdarzają sie WE WSZYSTKICH sklepach. Ale na pewno rzadko - nie opłaca się po prostu psuć renomy przez takie wpadki.

Ostatnio stwierdziłem, że ASIA w centrum miasta jest za mała jak na swój napór klientów. Za mało kas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
14.01.2007, 10:26:16

Mój najlepszy sklep w mieście to Lidl a potem Biedronka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
14.01.2007, 18:12:05

Kvbvś napisał(a):Mój najlepszy sklep w mieście to Lidl a potem Biedronka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Kvbvś napisał(a):W Łańcucie najlepszy sklep to Biedronka a potem Wojciech Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To ty sie zdecyduj, który to sklep jest najlepszy.... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pasowałoby też swoje arcy-genialne wypowiedzi uzasadnić... rozwinąć...

Liberate tute me ex inferis
14.01.2007, 18:34:41

najgorszy sklep to Delikatesy Asia. Nie bede komentowal dlaczego.Ahab, wybacz.

Najlepszy? Amperek maja zarabiste żarówy <rotfl>

[ Dodano: 2007-01-14, 17:36 ]
Falkhor, niedlugo Asie zburza (uraaaaaa) zrobia ta galerie i bedzie git Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-01-14, 17:41 ]
NiceAngel, oj nie wiesz co sie dzieje w innych sklepach... najchetniej to nabylbym krowe i z jej mleka itp korzystal. Tyle slyszy sie o np, przepilowywaniu dat waznosci na twarogach, wbijaniu nowych etykiet na stare z gorsza data.
Jezeli chcecie kupic cos swiezego (chodzi o nabial bo na nim sa najkrotsze daty, wygrzebujcie z polki ostatni egzemparz danego towaru. Z przodu sa zazwyczaj produkty z gorszym terminem) Pozatym jezeli jest promocja na nabial - stoi smietana na paletkach itpo - patrzcie na daty, im lepsza cena tym szybciej trzea zjesc dany produkt Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Promocje tycza sie wszystkich produktow spozywczych. Zazwyczaj kiepska data.

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
14.01.2007, 18:49:28

na razie nie ma tu fajnych sklepów moze w przyszłości
15.01.2007, 23:06:37

fajny sklep w łańcucie??mysle ze chyba asia ale to tylko przez sentyment,a tak to trudno tuu o jakis dobry sllep chyba ??moze sie myle Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
16.01.2007, 10:36:37

Fajny sklepik to... taka zielarska pateka czy coś, naprzeciwko szpitala... Taaaaki drewniany domek. Tylko niestety, na atrakcyjnym wyglądzie się kończy, bo w środku wygląda bardzo standardowo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
16.01.2007, 18:37:08

Falkhor napisał(a):Tylko niestety, na atrakcyjnym wyglądzie się kończy, bo w środku wygląda bardzo standardowo

Każdy orze jak może, i nie powinno sie miec tego za złe komuś...

Liberate tute me ex inferis
17.01.2007, 08:42:57

Ahab, Tylko może orze w złą stronę? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Boooo to by było znacznie lepszym pomysłem, urządzić z zewnątrz standardowo, a w środku go wyszykować? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo lepiej nie przyciągać klienta do oglądania sklepu z zewnątrz, tylko zachęcić do przebywania w środku... Ale może i lepiej tylko przyciągnąć i liczyć na to, że nie zagreje długo miejsca w środku i tylko coś kupi i wynocha? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy