Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza [1] 2 Następna > Ostatnia »
Najgorszy minister z rządu Kaczyńskiego
AutorWiadomość
lukascompl

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 149
Najgorszy minister z rządu Kaczyńskiego

W ciągu prawie dwóch tygodni trwania plebiscytu Internauci oraz Czytelnicy "Głosu Wielkopolskiego" oddali na stronie internetowej http://www.poznan.naszemiasto.pl ponad 32 tysiące głosów! Każda z osób, które zajęły sześć czołowych miejsc, dostała więcej głosów, niż niektórzy kandydaci uzyskali, zdobywając mandaty poselskie podczas wyborów w 2005 roku. Zwycięzcą plebiscytu okazał się Bogdan Golik.

A który minister jest najbardziej deprymującą osobą w rządzie J. Kaczyńskiego?

09.04.2007 18:26:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Guest
Unregistered

Portfel:

ten rząd jest najgłupszym na świecie drugiej tak ohydnej menażerii jak w polsce nie znajdziecie Smile

10.04.2007 19:57:42
Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
siss

*

Portfel: 791

Hej, to powinna być ankieta wielokrotnego wyboru! Jak mam wybrać między Fotygą, Giertychem, Kaczyńskim a Wiecheckim? :wow:

10.04.2007 20:02:31
lukascompl

*

siss, niestety musisz wybrać mtylko jedną osobę

10.04.2007 20:52:35
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 3,494

Ja głosuje na panią minister spraw zagranicznych Anne Fotyge Smile Gdy była podpisywana deklaracja berlińska - ważne dla Polski wydarzenie - pani minister wzięła urlop....

ewelka, siss, dlaczego tak uważacie?

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

10.04.2007 20:56:57
pablo

*

Portfel: 546

siss napisał(a):
Hej, to powinna być ankieta wielokrotnego wyboru! Jak mam wybrać między Fotygą, Giertychem, Kaczyńskim a Wiecheckim?

Do tej menażerii trzeba dołączyć p. Leppera.

Lepper i Giertych w moim przekonaniu starają się coś robić, mają jakieś pomysły nieważne czy złe czy dobre, ale widać że coś się dzieje. Animatedwink

Fotyga raczej nic nie robi, jak ją dziennikarze pytają to tak gmatwa i zasłania się, żeby tylko uniknąć odpowiedzi. A najbardziej wkurzyła mnie jej wypowiedź kilka tygodni temy gdy porównała się to byłych ministrów spraw zagranicznych, twierdząc że to ona jest najlepszym jakiego Polska miała. :O
Taka ocena to chyba należy do opinii publicznej, a poza tym lepszy był prof. Bartoszewski czy Geremek niż ona. Smile

Bóg dał nam talent, wyobraźnię i silną wolę abyśmy mogli realizować swoje marzenia. Ja swoję właśnie realizuję
10.04.2007 22:14:30
Mariusz Prawy

*

Portfel: 147

Popieram Cię siss. To powinien być wielokrotny wybór. Ale pod chwili zastanowienia jednak głos na najgorszego ministra rządu oddaję na Annę Fotygę.

A odnosząc się do całości - oby mniej takich rządów.

Zakon Rycerzy Boju Dnia Ostatniego komturia łańcucka
12.04.2007 14:56:48
Svirus

*

Portfel: 173

A gdzie Ziobro?

Poznaj świat aforyzmów i sentencji. Przepisy na drinki .
12.04.2007 18:43:29
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Demonesssa

*

Portfel: 395

dalam glos na Leppera - dlaczego nie dla Giertycha?????? bo Giertych duzo mowi o niewiele robi a lepper bardzo duzo gada i wcale nic nie robi to tyle zdrowia :hihi:

Demon - Istota zawieszona pomiędzy dobrem a złem.
12.04.2007 18:55:40
typ
: )
*

Portfel: 183

Cytat:
Zbigniew Religa (PiS) ; minister zdrowia

to on jest z PiSu O_o

mój głos tez poszedł na pana Andrzeja

Związek Socjalistycznych Republik Europejskich

Socyjalizm każdemu równo nosa utrze: Bogatych zdusi jutro – a biednych: pojutrze... Aleksander Fredro
12.04.2007 19:06:37
blokk

*

Portfel: 150

Svirus napisał(a):
A gdzie Ziobro?

Ziobro najlepszy minister.

Demonesssa napisał(a):
dalam glos na Leppera - dlaczego nie dla Giertycha?????? bo Giertych duzo mowi o niewiele robi a lepper bardzo duzo gada i wcale nic nie robi to tyle zdrowia

Chyba na odwrót. Sorry.

Głos dla pana Giertycha. Nie za mundurki ani zakaz komórek, ale za same głupie rozumowania, wymowa "poszłem", "bendom" itd. =D

14.04.2007 15:24:37
lukascompl

*

Svirus, no jakos mi się zawieruszył- ale według pewnego tygodnika to najlepszy polityk 2006 roku, dla mnie jest miernym politykiem, ministrem i człowiekiem niestety

21.04.2007 20:18:20
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 3,494

blokk, czemu uważasz, że minister Ziobro jest najlepszy? Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

21.04.2007 22:36:43
Svirus

*

Portfel: 173

lukascompl napisał(a):
Svirus, no jakos mi się zawieruszył- ale według pewnego tygodnika to najlepszy polityk 2006 roku, dla mnie jest miernym politykiem, ministrem i człowiekiem niestety

Dlaczego uważasz że jest mierny? może poparłbyś to jakimś argumentem?
Ja mogę powiedzieć ze Ty jesteś mierny i jak będziesz się bronił? (bez obrazy czysto teoretyczna sytuacja)

Poznaj świat aforyzmów i sentencji. Przepisy na drinki .
25.04.2007 09:36:19
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Eisenhower

*

Portfel: 252

Moze pojde troche w druga strone i wypowiem sie co do ministrow, ktorzy byli ostatnio jechani.

Jaroslaw Kaczynski, moim zdaniem drazni glownie oponentow. Prowadzi mocna, zdecydowana, restrykcyjna polityke. Nie mam do niego wiekszych zastrzezen, bo uwazam ze jako premier sie sprawdza i w duzej mierze robi co do niego nalezy.

Roman Giertych. Widze, ze w ankiecie ma najmniejsze poparcie. Ogladalem kiedys konferencje prasowa z jego udzialem i w sumie nie powiedzial tam nic z czym bym sie nie zgadzal. Mowil o wartosciach z idealami wychowania JPII. Giertych jest nielubiany jako minister, poniewaz jest od dawna nielubiany jako polityk. Gdyby na jego miejscu byl ktos z wiekszym poparciem prezentujac podobne poglady, sadze, ze nie spotykalby sie z tak duza dezaprobata. Czasem mozna powiedziec dobrze ze mamy takich ludzi jak Giertych. Probuje gosc hamowac to zachlysniecie sie wszystkim co zachodnie. Kapitalizm, wolny rynek - tak. Pedalstwo, polgodzinne reklamy w TV, bezstresowe wychowanie - NIE. Nie wszystko co amerykanskie musi byc od razu dobre.

Andrzej Lepper. Tutaj sporo moznaby o nim mowic. Bardzo kontrowersyjny czlowiek. Jednak on jak malo kto zna problemy rolnictwa. Takze na tym stanowisku jest odpowiednia osoba.

Zbigniew Religa jechany byl, ze nic nie robi w kierunku poprawy sluzby zdrowia. Jednak jak w przypadku Leppera, jest on odpowiednia osoba na tym stanowisku poniewaz rowniez zna to srodowisko. A prawda jest taka, ze poprostu nie ma mozliwosci jakiejs gruntownej poprawy sluzby zdrowia. W tych warunkach nie ma na to szans. Religa i tak robi moim zdaniem wiele.

Rafal Wiecherski. Tutaj moze nie bylo jakis slow krytyki, ale musze powiedziec ze takich osob w rzadzie powinno byc coraz wiecej. Jest to przede wszystkim mloda osoba, niesplamiona roznymi nieczystymi zagrywkami. No i co najwazniejsze, do tej pory o aferze w gospodarce morskiej nie slyszalem. Animatedwink

26.04.2007 20:26:08
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: