Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Najgorszy minister z rządu Kaczyńskiego
AutorWiadomość
profesoq

*

Grupa: kolor szary
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 1,026

Jaki pan taki kram... Kaczka......... :lol-above:

26.04.2007 20:28:57
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
lukascompl

*

Grupa: Zarejestrowani
Portfel: 149

Svirus napisał(a):

lukascompl napisał(a):
Svirus, no jakos mi się zawieruszył- ale według pewnego tygodnika to najlepszy polityk 2006 roku, dla mnie jest miernym politykiem, ministrem i człowiekiem niestety

Dlaczego uważasz że jest mierny? może poparłbyś to jakimś argumentem?
Ja mogę powiedzieć ze Ty jesteś mierny i jak będziesz się bronił? (bez obrazy czysto teoretyczna sytuacja)

Jak można skazywać ludzi bez wyroku sądu, wszędzie widzieć wielkie afery-a ich rozwiązania i uprawomocnienia jednak niesłychać w mediach, to dzięki ministrowi Ziobro spadła liczba transplantacji- zresztą to w ogólnym zarysie polityka tej partii- pokazać , iż wszystko było bardzo złe, nieprawe.......,i jeszcze kilka określeń z repertuaru Ziobry- dopiero jak nastała IV Rzeczpospolita Wirtualnie Stworzona wtedy nastał ład, spokój poczucie sprawiedliwości- jak w Arkadii.- takiego obłudnego stylu popityków, a zwłaszcza ministrów ja nie toleruje- jeśli ktoś coś dobrze robi nie musi o tym głosić- jego czyny świadczą o nim- albo te nieszczęsne sądy- dla pijanych rowerzystów, czy innych nieszkodliwych , którymi muszą się zajmować policjanci przez wiele godzin- choćby żeby ich przewieść z policji do sądu- zamiast wypełniać swoje zadania- i to nie jest absolutnie rozwiązanie sprawy- to przykrywka, a właściwie pokazówka dobra, które jest warte tyle co nic.

27.04.2007 13:31:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 3,494

Dotąd Ludwik Dorn (PiS)- wiceprezes Rady Ministrów, a od dzisiaj nowy marszałek Sejmu.

Co sądzicie o tym wyborze?

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

27.04.2007 21:07:47
lukascompl

*

Grupa: Zarejestrowani
Portfel: 149

terelka napisał(a):
Dotąd Ludwik Dorn (PiS)- wiceprezes Rady Ministrów, a od dzisiaj nowy marszałek Sejmu.

Co sądzicie o tym wyborze?

Sam Ludwik Dorn ma jakąś dziwną sytuacje w kontaktach ze swoja partią- najpierw zrezygnował ze stanowiska ministra SWiA , a teraz został wepchnięty siłą przymusu na stanowisko marszałka sejmu- dziwne jak zwykle w PiS-ie, ale skuteczne ^_^ - według mnie będzie może lepiej wypełniał stanowisko niz beznadziejny Jurek, który urwał się z uwięzi Braci K.

30.04.2007 19:07:06
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: