Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najdziwniejszy/najgłupszy sen
15.08.2006, 01:39:03
Najdziwniejszy/najgłupszy sen
Na pewno miewasz sny. Sa sny dobre, zle i dziwne, czyli glupie i smieszne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Co wam sie snilo smiesznego lub glupiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
??

Nie dawno śniło mi się że chodzę nagi po ulicy. Ja się wstydziłem, a ludzie zachowywali się jakby nigdy nic się nie stało Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
hmm bieglem bieglem szukalem ubrania i niemoglem znalezc, nikt mi nie chcial dac , pytali sie po co mam sie ubierac, ja ze zlosci zaczalem krzyczec i wtedy sie obudzilem , hmm dziwny sen bardzo dziwny i bez sensu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
15.08.2006, 11:20:21

ja rzadko miewam sny. A może raczej rzadko je pamiętam... ostatnio jednak miałem na prawdę fantastyczny, pokręcony sen...Śniło mi się, że moja rodzina została porwana przez jakichś bandytów, porywają nas do lasu, potem schodzimy do poniemieckiego schronu, wylatujemy zniego samolotem (??), jestesmy na innej planecie, jakaś wojkna światów, potem ci bandyci okazali sie ufoludkami, i ... rany, szczegółów nie pamiętam, ale wiem, ze obudziłem się, jak już był happy end Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Myślę, że tylko dzieci mają dużo ciekawych snów. Mnie np. najczesciej jesli już coś pamiętam, to śnią się koszmary, czasem znowu takie strasznie landrynkowe fantazje, elfy, trolle, wyprawy po skarby Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Kurcze. Jakbym to mógł nagrać, to pewnie zaoszczędziłbym na wypożyczalni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ciekawe bywają także senniki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
15.08.2006, 14:24:51

Cytat:ja ze zlosci zaczalem krzyczec i wtedy sie obudzilem

Maciek
to faktycznie musialo byc cos strasznego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak ty krzyczales a nie czesto sie to zdarza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Moje sny sa pokrecone, i niespojne ze soba. Czesto w jednym miejscu dzieje sie wiele niedorzecznych rzeczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
zupelnie ze soba niezwiazanych, niedawno z tego co pamietam snilo mi sie ze gdzies tam spiewalam z kolezanka i nagle na scene weszla Doda, w tle zaczela "leciec" piosenka Dzaga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe no i spiewalysmy z Doda a potem ni z tego ni z owego ona zaczela nas pytac angielskiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pojawila sie tablica, kolorowa kreda i ksiazki do anglika, w trakcie jeszcze ktos kogos zamodrowal a jakims domu ale szczegolow nie pamietam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
tak jak mowie moje sny sa naprawde pokrecone Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
17.08.2006, 15:17:02

Mi sie kiedyś sniło, że profesor na wykładzie zapytał mnie skąd jestem i kiedy zmarł Krasicki, a ja niewiedzialam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Mialam to sprawdzic ale jakos mi z głowy wyleciało, a za mniej wiecej 2 tygodnie na retoryce (juz na realu) profesor pytał sie kazdego skąd jest i mnie zapytał kiedys urodzil sie Krasicki!
Czasami tak mam, że śni mi się coś co później wydarzy sie w realu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ale to rzadko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

17.08.2006, 16:08:35

Czasem tez tak mam ze cos mi sie sni i to potem sie dzieje. Nie chodzi mi o cale zdarzenie- historie, bo tak nie mam ale jakis maly fragment snu. Czasem w danej sytuacji zdaje sobie sprawe ze to juz bylo i widze to drugi raz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji smieszne ale prawdziwe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
17.08.2006, 18:11:49

iwcia napisał(a):Czasem w danej sytuacji zdaje sobie sprawe ze to juz bylo i widze to drugi raz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji smieszne ale prawdziwe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Deja-vu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To normalne. Od czasu do czasu każdemu coś takiego się zdarza.

Nie tak dawno miałem sen że coś mi się śni. Potem obudziłem się (we snie) i pomyślałem o tym co mi się śniło, a po jakimś czasie obudziłem się naprawdę. :553:
Strach pomyśleć co będzie dalej.
17.08.2006, 18:45:01

Też miewam owo deja-vu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i ostatnio gdzies wyczytałem, ze to taki figiel nazego mózgu - że to on sam jakby wmawia sobie (nasz mózg Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) że już to widziałe kiedyś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Może jest w tym trochę prawdy, bo ile razy próbuję przewidziec, co b ędzie dalej, to tyle razy mi się nie udaje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

W jednym z koszmarków... śniło mi się, że nie moge się obudzić. A jak się obudziłem, to byłem autentycznie zlany potem w rozbebuszonym wyrku... Szkoda, ze nie pamiętam, co mi sie śniło..... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.04.2007, 21:25:51

Mi się ostatnio śniło, że koleżanka dostała minusa z francuskiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A ta koleżanka nie chodzi na fran. tylko na rosyjski Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a ja dokładnie widziałam w tym śnie, ze siedzi w 4 ławce pod ścianą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Głupi sen Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

27.04.2007, 21:31:59

mój najgłupszy sen?
Śniła mi sie matura Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a wyglądała ona tak:
siedze z 3 innymi osobami w małym pokoiku przy okrągłym stoliku. Każda z nas miała te same zadania. Miałyśmy przy sobie kupe książek i kilka kompów do dyspozycji. Matura była jednocześńie z polskiego i angielskiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
i nikt nas nie pilnował!
A wiecie co było najgorsze? że mimo iz miałam wszystkie materuały, nie mogłam jej napisać!! pisałam i pisałam i nie mogłam skończyć
Wszyscy już dawno skończyli a ja siedze, szukam, pisze i sie męcze!! siadłam przy grzejnikku pod kocykiem otworzyłam książki pisze i pisze i końca nie ma!! tak sie zdenerwowałam że aż sie obudziłam... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

bleeeeeeeeeeeeeeee
OKROPNE!! ^^"

27.04.2007, 21:36:23

heh urodziłam dzeicko i sie zastanwailam czyje ono jet Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
27.04.2007, 21:46:48

To ja was przebiję !

Śniło mi się, że byłem kobietą, na dodatek w ciąży ! Byłem w kościele na mszy świętej i zacząłem/zaczęłam rodzić w jakiejś metalowej wannie... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Liberate tute me ex inferis
27.04.2007, 21:48:45

Ahab.... jesteś przeboski Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-above:

27.04.2007, 21:53:26

widzę że motyw dziecka często się pojawia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja miałam sen,że urodziło się dziecko, niby mój brat albo siostra, ale nikt nie wiedział i nie mógł sprawdzić jakiej jest płci :lmao:

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

27.04.2007, 22:03:10

Ahab, hehe faktycznie przebiłeś nas wszystkich Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Takie sny to rzadkość Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tylko skąd ta wanna w Kosciele Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

27.04.2007, 23:08:38

Za pierwszy razem śniło mi się, że jestem w ciąży. Widziałam płód we własnym łonie. Dziecko było martwe. Za drugim urodziłam dziecko i oddałam je do adopcji. Za trzecim urodziłam bliźnięta, ale jedno zmarło. Wszystkie moje dotychczasowe sny o dzieciach były smutne. Dla mnie były to sny dziwne i dały dużo do myślenia.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy