Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najciekawsze miejsce, gdzie robiliscie siusiu
16.06.2007, 23:19:18
Najciekawsze miejsce, gdzie robiliscie siusiu
Moze na przewody wysokiego napiecia?

Ekolog
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
16.06.2007, 23:36:13

http://youtube.com/watch?v=edN439caYbM pod akademikiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tylko ja tam nie siusiałem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Kolezankki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
17.06.2007, 08:43:56

znów ? mam dziwne wrazenie ze tematem jest piciem do "najdziwniejszych miejsc gdzie sie seksiło" :/
a tekst
Celt napisał(a):Moze na przewody wysokiego napiecia?
zalatuje mocna ironia i sarkazmem :/

no ale ja moge sie nie znac, w koncu jest dopiero 8 rano ja spalam 4 godziny zaledwie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
17.06.2007, 11:12:02

Hehe, ekolog robi temat "...gdzie robiliscie siusiu" :lol-above: i mówi o kablach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
U mnie najciekawszym miejscem jakie przychodzi mi do głowy, była toaleta :nerd:
21.06.2007, 20:34:00

zegfryd,
zegfryd napisał(a):U mnie najciekawszym miejscem jakie przychodzi mi do głowy, była toaleta :nerd:
a żebyś wiedział ^^

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.06.2007, 01:49:47

hm... toaleta publicznego użytku jest bardziej tajemnicza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nigdy niewiadomo co się tam zastanie...

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
22.06.2007, 08:57:33

albo kogo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

23.06.2007, 04:33:20

okimaxim napisał(a):albo kogo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
albo różne dziwactwa pływają w muszli... :confused:

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
23.06.2007, 19:36:07

heh, ja chyba do końca życia zapamiętam słowacką toaletę na zapadłym dworcu PKP - wyglądała mniej więcej tak: dłuuuuuuugie i wąskie pomieszczenie, cała długaśna ściana była przeszklona od sufitu do podłogi i bynajmniej nie było to lustro weneckie, a przez środek podłogi biegło takie długaśne korytko czy kanał, gdzie należało załatwić potrzebę.. po prostu Nobel dla architekta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a na plus toaletowych doświadczeń zaliczam toalety publiczne w Pradze, które wyglądają jak słupy ogłoszeniowe - wrzucasz pieniążka i otwierają się ukryte drzwi wpuszczając cię do środka - fajne uczucie załatwiać potrzebę na samym środku placu pełnego turystów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.06.2007, 20:25:40

Kurczę, mala.em, kojarzy mi się twój ostatni opis z takim show japońskim, gdzie wyciągali kibelki z człowiekiem w trakcie, tak do góry, albo wydzierali na plażę i potem na wodę.

Ja nie będę wymieniać miejsc, gdzie siusiu robiłam, bo za dużo miejsca bym zajęła :O Może lepiej sposoby? :hihi:
Najgorsze, to kibelki na Ukrainie-obrzydlistwo. W zachodnioeuropejskich ubikacjach mogę siku regularnie robić, bo dotychczas miałam same dobre doświadczenia.
24.06.2007, 11:11:45

Temat nienajciekawszy- chyba że ktoś się interesuje wydalinami -to tak jak ze wszystkimi zwierzątkami- robimy to gdzie akurat musimy - nawet jeśli nie musimy akurat tam...
25.06.2007, 10:15:58

hehe a toalety na Ukrainie . betonowy hmmm kwadrat na glebokosci paru dobrych metrów a na tym blacha ktora za kazdym krokiem sie wginala do wewnatrz a wlasciwie samam toaleta to dziura w owej blasze

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
02.07.2007, 21:28:49

Ja sikałem do sedesu... dziwnie no nie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Poznaj świat aforyzmów i
sentencji. Przepisy na drinki .
02.07.2007, 23:26:03

na drzewo w parku <lol2>

04.07.2007, 20:42:06

w końskim boksie, niezbyt estetyczne nie?, ale co było zrobić...

"Czy gwiazdy świecą po to aby każdy mógł znaleźć swoją?..."
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy