Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Najciekawsze miejsce, gdzie robiliscie siusiu
30.07.2007, 16:37:04

ja wczoraj widziałem gościa robiącego to w centrum Łańcuta....

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
31.07.2007, 23:11:06

Bake napisał(a):ja wczoraj widziałem gościa robiącego to w centrum Łańcuta....

I co w tym nadzwyczajnego?- tak bardzo cię to zafascynowało, że piszesz o tym tutaj?
31.07.2007, 23:41:17

lukascompl napisał(a):I co w tym nadzwyczajnego?- tak bardzo cię to zafascynowało, że piszesz o tym tutaj?
lukascompl, a dla Ciebie to normalne? :O
Szkoda mu pewnie było marnej zlotówki :/ Nie lubie jak ktoś potrzeby fizjologiczne załatwia w miejscach gdzie czesto można spotkać przechodzących ludzi :/

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
31.07.2007, 23:44:27

SunShine napisał(a):a dla Ciebie to normalne?

Nie rozumiem dlaczego od razu ma ktoś o tym pisać- czy o wszystkich głupotach i idiotyzmach mamy pisać, wypowiadać się, a moze ten pan miał bardzo silna potrzebę, albo co gorsza nie mógł już wytrzymać gdyz jest chory czy cos takiego?
31.07.2007, 23:57:22

Co niezmienia faktu, że centrum miasta nie jest normanym miejscem na wypróżnianie się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A to w sumie taki temat, więc Bake jak najbardziej pisze rzeczowo i na temat XP

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
01.08.2007, 00:02:01

Raz znajoma osoba zdała relację, jak to widziała Żyda lejącego w Łańcucie na chodnik... pełna kultura Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Kilkanaście lat temu byłem śwaidkiem jak jeden nawalony koleś w krakowie chodził sobie z fujarą w reku i lał na ulice... i tak dłonią zasłaniał... i odsłaniał strumień Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nagle do jednej babki się zbliżył, wyciągnął obie dłonie jakby trzymał dwa pistolety i krzyknął "pif paf !"... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
(cos jak kowboje) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.08.2007, 00:24:36

SunShine napisał(a):to w sumie taki temat,

Tak taki temat bezsensowny- i cóż się dziwić prymitywizmowim w tym temacie.
01.08.2007, 07:26:54

lukascompl napisał(a):Tak taki temat bezsensowny

nie podoba sie - nie pisz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
01.08.2007, 08:02:36

Zuziaaa,

Tak tak- fascynujące rozmowy nad uryną i zwyczajami z nia związanymi- cóż za wyraz intelektu :lol-above:
01.08.2007, 08:08:18

lukascompl, nie podoba Ci się ten temat to w nim nie pisz!! I nie rób offtopa!

Proszę pisać na temat!!

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

01.08.2007, 08:10:18

Ja zawsze oddaje mocz tam gdzie trzeba- jestem normalny a nie jak niektórzy w tym temacie piszący :lol-above:
01.08.2007, 08:15:04

Cytat:Tak tak- fascynujące rozmowy nad uryną i zwyczajami z nia związanymi- cóż za wyraz intelektu :lol-above:

po pierwsze, bo juz nie wytrzymuje :X poczytaj mojego posta na samym poczatku tematu - bedziesz wiedziec jakie mam zdanie :/ ale nie wlaze na wszystkie topiki i nie rozwalam ich plujac ze sa nienormalne a piszacy sa glupi !!

po drugie jak juz mowilam - nie podoba sie to nie pisz

a odnosnie tamatu - ja mam doswiadczenie tylko w sikaniu a chaszczach XP

01.08.2007, 08:18:45

Zuziaaa napisał(a):po pierwsze, bo juz nie wytrzymuje

Jak nie wytrzymujesz to nie czytaj teraz- wyłącz komputer pobiegaj sobie, odpocznij a potem znów wróć tu- proste rozwiązania sa najlepsze :]
01.08.2007, 08:25:00

lukascompl napisał(a):Jak nie wytrzymujesz to nie czytaj teraz- wyłącz komputer pobiegaj sobie, odpocznij a potem znów wróć tu- proste rozwiązania sa najlepsze :]

pozwol ze sama zadecyduje jak poradze sobie ze zdenerwowaniem ok ? :]

i badz uprzejmy nie offtopowac ok ??

01.08.2007, 08:27:11

Zuziaaa napisał(a):pozwol ze sama zadecyduje jak poradze sobie ze zdenerwowaniem ok ?

Widać po twoich słowach, iż nie panujesz nad sobą- to tylko dobra rada była! :]
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy