Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Na światła ch przez cały dzień
03.08.2007, 12:17:47

Nom, ja też jak wyjeżdżam ode mnie z domu to w oddali już spostrzegam auta jadące na światłach...

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
03.08.2007, 12:33:27

ja tam auta widze i bez swiateł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
03.08.2007, 12:34:27

Ja też je widze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale jak jadą daleko to szybciej zobaczę te ze światłami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

03.08.2007, 13:47:31

juz i tak nic nie zmienimy dyskusja jest bezcelowa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
03.08.2007, 19:12:45

jako rowerzytsta, zwłąszcza o zmroku, znacnzie lepiej dostrzegam autka, jeśli jadą na światłach. Nawet w dzień, gdy oglądam się do tyłu. Więc jak dla mnie - światła koniecznie.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.08.2007, 11:57:44

miało byc bezpieczniej i co ?? i ilosc wypadków wedlug danych wzrosła Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji smutne to
05.08.2007, 13:16:32

main, Hmmm... dziwne, że niby wzrosła, jak wg mnie ludzie jżdżą bezpeiczniej :nerd: W sensie pewniej czuję się na drodze, bo święcący z dala samochód jest dla mnie lepiej widoczny... Dlatego poczekałbym tak do końca roku z interpretacją wyników i badaniami tych wydarzeń na drodze również.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.08.2007, 17:31:53

chodzi o analogiczny okres 2 miesiecy sprzed roku, szacunkowo ilosc wypadkow miala spasc o 20% a jednak wzrosła, ale to nie wina wlaczanych badz wylaczonych swiatel one nie dodadzą rozumu kierowcy jak jezdzili tak jezdza (a nawet gorzej ...)
06.08.2007, 22:02:00

main,

Niestety pomysł ze swiatłami przez cały rok to nie sposób na likwidację przyczyn wypadków, a może raczej taka tarcza ochronna, jakoby bardziej zauważalni na drodze nie powoduja tylu wypadków- tego oczywiście się nie zmieniło jak słusznie zauważyłeś.
22.08.2007, 00:03:44

ale fakt w pochmurny dzien swiatla zdaja egzamin...

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy