Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Na światła ch przez cały dzień
20.04.2007, 12:13:33

Prot, co Ty mi wciskasz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Egzaminator mi powiedział to od prawa jazdy... Jest to prawie cytat :O Kategoria 'B', zeby nie było aluzji...
Gdzieś miałam fajne porównanie 2uch zdjęć samochodu z światłami i bez... Jak znajdę to dołącze.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
20.04.2007, 12:46:23

Tzn. Prot ma racje w tym, że w słoneczny dzień światła samochodu są niewidoczne zupełnie... i jak dla mnie jest w tym przypadku chory przepis jazdy na światłach...

[ Dodano: 2007-04-20, 12:47 ]
W złą pogode, rano, wieczorem itp owszem ale w słoneczne południe głupota Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
20.04.2007, 12:49:26

Hmmm... Ale może nie kazdy widzi granicę i widzi różnicę miedzy pogodą dobrą a pogodą już wymagającą zaświecenia świateł :hmm: nakaz jazdy 24/7 na światłach ten problem nieweluje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jak nas stać na samochód to stać nas też żarówki. ^^"
Najlepiej kupić sobie rózowy samochód (bleeee :/) napewno będzie widoczny.

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
20.04.2007, 15:08:17

zaczynam być przeciwnikiem świateł...... strasznie słabo widoczne są kierunkowskazy... szczególnie jeżeli są one "białe"... może lepszym rozwiązaniem było by egzekwowanie świateł w czasie zlej pogody.... ale jak wiadomo jak pada to policja sie chowa w komisariacie

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
21.04.2007, 16:34:37

Dziwne... ostatnio patrząc pod Słońce, bez problemu zauważyłem w nadjeżdżającym samochodzie światła do jazdy dziennej - albo mam sokoli wzrok albo [..........]
21.04.2007, 17:48:42

głupota te swiatla.... co do kierunkowskazow - racja sa slabiej widoczne.

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
21.04.2007, 20:49:12

Ironia

Cytat:Najlepszy przepis wprowadzający zakaz całkowitego ruchu samochodów w nocy i w dzień na pewno by zapewnił ograniczenie wypadków drogowych- pozostawało by tylko teleportowanie się z jedno miejsca na drugie, ewentualnie samolot i pociąg-z zaznaczeniem iż to się też może skończyć kraksą
22.04.2007, 10:05:03

powodowanie wypadków i stłuczek powinno być zakazane specjalną ustawą... ustawa zabroni, wiec policja,pogotowie, straż nie będzie jechac do wypadków, nie będzie statystyk.... nie będzie wypadków... jakie to proste i modne w naszym rządzie

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
22.04.2007, 10:38:09

Ahab napisał(a):Dziwne... ostatnio patrząc pod Słońce, bez problemu zauważyłem w nadjeżdżającym samochodzie światła do jazdy dziennej - albo mam sokoli wzrok albo

Zgadza się, też to zauważyłem, a tak poza tym skoro mamy takie prawo to "musimy" je przestrzegać wszyscy, chyba że stać Was na mandaty.

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
22.04.2007, 21:58:00

pablo,

tak jest - ale przy nastepnych wyborach pamietajmy iż nie stać nas już dłużej na takich ustawodawców- pamiętajmy o tym gdy pojdziemy do urn wyborczych
23.04.2007, 21:20:18

zacznijmy od tego kto madry glosowal na tych ..... :/ nie rozumiem jak ludzie byli tacy naiwni zeby nei powiedziec glupi...

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
23.04.2007, 22:08:33

Bake napisał(a):zacznijmy od tego kto madry glosowal na tych ..... :/ nie rozumiem jak ludzie byli tacy naiwni zeby nei powiedziec glupi...

Hmmm... czy to znaczy, że tylko jedna partia była za wprowadzeniem nakazu jazdy na światłach ? No i Bake, czy Ty przypadkiem nie głosowałes ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-04-26, 18:23 ]
"Nie ma cwaniaka nad Polaka"
Zapraszam do lektury artykułu:
Link

Liberate tute me ex inferis
27.04.2007, 15:17:09

Bake napisał(a):zacznijmy od tego kto madry glosowal na tych ..... nie rozumiem jak ludzie byli tacy naiwni zeby nei powiedziec glupi...

Kolega Bake, pewnie "nie" głosował bo taki mądry. A tak poza tym to mądry polak po szkodzie. Bo kto wiedział jesienią 2005 roku co się będzie działo w 2007? Chyba tylko jakiś jasnowidz.

lukascompl napisał(a):pamiętajmy o tym gdy pojdziemy do urn wyborczych

Lub nie pójdziemy.

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
03.08.2007, 10:26:35

Cytat:http://wiadomosci.onet.pl/1582917,11,item.html

HA HA HA HA Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wiecie jak ciężko mieć zawsze racje... echhhh ciężkie jest życie geniusza :/

03.08.2007, 11:51:26

A ja jestem za jazdną na swiatłach, przez caly rok.

Przykła: chcąc wyjechać z Łańcuta i przejechać E4; przy jednym skrzyżowaniu rosną drzewa i krzaki... gdy samochody jadące E4 są bez świateł, to mozna spostrzec je jak juz wjadą w pole widzenia. A gdy takowe samochodziki mają światełka, to nawet zza krzaków (w dzień!) widać, że cos się zbliża od lewej strony Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy