Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muzeum-Zamek chce zmienić przebieg obwodnicy.
11.12.2007, 18:58:40
Muzeum-Zamek chce zmienić przebieg obwodnicy.
Cytat:Wit Wójtowicz, dyrektor muzeum twierdzi, że budowa obwodnicy, a szczególnie zjazdu ulicą 3 Maja będzie utrudnieniem zwłaszcza dla turystów.
Inwestor odpowiada, że już za późno na zmiany planów.
Źródło - Wiadomości w Nowiny24.pl

Kurcze :wow: Nie powiem, fajnie się tamtędy spaceruje, bo fajnie szeroki chodnik i fajnie, że park tak blisko. Fajnie by było, gdyby nie było tam za dużego ruchu samochodowego, ale przecież i tak jest tam bardzo duży ruch. Więc kto mi powie, o co dokłądnie tutaj chodzi?

Bo plany przebudowy tajne nie były chyba a przynajmniej nie zostały objawione dziś rano... Wszystko wskazuje na to, że takie jakie były plany, taka będzie teraz realizacja. Skąd taki nagły 'zryw'?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11.12.2007, 20:56:48

przypomnial sobie w pore... swoja droga ja bym w ogole puscil te obwodnice poza miasto a nie przez miasto - bo jakby nie patrzec to ta 'obwodnica' to juz tylko z nazwy chyba jest ....

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
11.12.2007, 21:05:03

Dyrektor zamku zachował sie jak ci cholerni ekolodzy,coś zablokować tylko po to żeby zablokować ,nie spodziewałem się takiego numeru ze strony tak porządnego gościa jak p Wojtowicz.

WALKA WIARA I ODDANIE TAK NAS WYCHOWANO I TAK POZOSTANIE!!!
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
11.12.2007, 21:06:24

Falk ja jestem z deka w temacie bo on mnie dotyczy a konkretnie mojej działki i zapewnie cie że przez ostatni rok plany sie zmieniały 18 razy i tak jeszcze nie wiadomo bo jest proces w sądzie najwyższym przeciwko jak dobrze pójdzie i sie ludzie postawią to może wyjdzie nam jak w rospudzie albo leprzy przykład jak w zakopanem i oby bo obecne plany są do du** a wykonanie ich zabujczo drogie co pozwoliło by wybudować całkiem nową obwodnice poza miastem a nie rozbudowywać droge prawie że w centrum miasta ale coż jeścli władze sie pobudowały na terenach dla alternatywnej drogi i jakieś przekręty jak dokładniej sie dowiem to podam
Dla uściśnienia za 16 arów ogrodu i płot i nasadzenia dostałbym tylko takie odszkodowanie że bym se ze dwa ary może z biedą kupił

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
17.12.2007, 13:16:59

Czy ktos wie gdzie w Internecie sa opublikowane plany przebudowy obwodnicy?
Ktos na forum pisal ze je ogladal.

Moze jakis link?

Thx,

Arte
17.12.2007, 15:06:52

Cytat:Dyrektor zamku zachował sie jak ci cholerni ekolodzy,coś zablokować tylko po to żeby zablokować ,nie spodziewałem się takiego numeru ze strony tak porządnego gościa jak p Wojtowicz.

Zachował się jak prawdziwy gospodarz, światły człowiek który dba o walory kulturowo-społeczno-krajobrazowe Łańcuckiego Parku.
A przymiotnik "cholerni ekolodzy" zachowaj sobie w swojej główce. "Cholerni" to mogą być ekoignoranci, ekobarbarzyńcy, egocentrycy i homocentrycy. Tyle...

Ekolog
17.12.2007, 17:59:42

Arte napisał(a):Czy ktos wie gdzie w Internecie sa opublikowane plany przebudowy obwodnicy?
Ktos na forum pisal ze je ogladal.
Są do wglądu w urzędzie miejskim a nawet na jednej tablicy przed pokojem 2 wywieszone a na rużnegorodzaju spotkaniach propagujących tą "wspaniałą obwodnice"
były szczegółowo omawiane

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
17.12.2007, 20:05:56

mnemonick, no nie wiem chwile temu chcialem zobaczyc te droga bo tam wisiala jak wszedlem juz jej tam nie bylo a w internecie nie wiem czy jeszcze jest aktualny plan

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
11.02.2008, 20:24:41
RE: Muzeum-Zamek chce zmienić przebieg obwodnicy.
Zgadzam się, że przebudowa obecnej 4 bez zmiany jej trasy jej przebiegu i nazywanie tego "obwodnicą" to kompletna bzdura. Uzasadnianie tego przez nasze władze względami bezpieczeństwa do mnie nie przemawia. Wystarczyło by wykonanie świateł na paru skrzyżowaniach. Przejeżdżając 4 przez Rzeszów mijamy kilkanaście skrzyżowań ze światłami i jakoś jest to do wykonania w Rzeszowie a w Łańcucie się nie da. Inne miasta w naszej okolicy mają na trasie 4 prawdziwe obwodnice lub mają mieć wybudowane, a w Łańcucie się nie da. Nie mamy szczęścia do lokalnych włodarzy, co jeden lepszy (a tak naprawdę to gorszy).
11.02.2008, 22:08:01
RE: Muzeum-Zamek chce zmienić przebieg obwodnicy.
wg. mnie E4 - czyli droga krajowa to hmm jakies zarty co najmniej co chwila ograniczenia do 50 km/h fotoradary przejscia dla pieszych wysepki zjazdy na boczne drogi bezposrednio do tego spora liczba dziur i słabe pobocze - czy tak ma wygladac E4. Musze dodac jeszcze o tej obwodnicy powinni zrobic normalna droge z tej "obwodnicy" a nowa puscic poza miastem przez wioski

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy