Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (7): « Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 4 [5] 6 7 Następna > Ostatnia »
Mundial 2006
Autor Wiadomość
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 3,482

Falkhor napisał(a):
No i już wiemy, kto potrenuje nasze orły Smile

LINK

Będzie dobrze?

Musi być Biggrin To fachowiec najwyższej klasy, pracowal m.in w Realu Madryt... Może akurat nasza reprezentacja coś osiągnie - awansuje do ME. Czas pokaze Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

12.07.2006 10:16:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 16,041

Mówi się, ze z pustego i Salomo nie naleje, ale... nasi mają jakis tam potencjał. może jak ktos im się weźmie porządnie za tyłki to wreszcie dadzą coś z siebie. Moze zamiast tylko słynnych nazwisk nowy trener wypromuje trochęnowych?

Przykład - Kto słysał o JELENIU??

Pozdro.

13.07.2006 03:37:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
terelka
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
Mówi się, ze z pustego i Salomo nie naleje, ale... nasi mają jakis tam potencjał. może jak ktos im się weźmie porządnie za tyłki to wreszcie dadzą coś z siebie. Moze zamiast tylko słynnych nazwisk nowy trener wypromuje trochęnowych?

Przykład - Kto słysał o JELENIU??

Pozdro.

Ja słyszałam Biggrin Grał wcześniej w Wiśle Płock Biggrin ale ja to wiem, bo sie tym interesuje Smile

13.07.2006 08:38:27
Falkhor
Administrator
*

Nio właśnie... Do tej pory to były tylko te wytarte już nazwiska, które prawie, ze MUSIAŁY grać, bo brzmią tak a nie inaczej. Zupełnie nieporozumienie.

Ponadto nowy trener mam nadzieję - da naszym popalić. Ciągle miałem wrażenie, jakby spora część naszej reprezentacji grała z wielkiej łaski, że wogóle wychodiz na boisko. Kolejne nieporozumienie.

PS. No no, WIsła Płock. Dobrze zapamiętać, błysnę w towarzystwie Biggrin

Pooooozdrawiam.

13.07.2006 09:00:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
terelka
Moderator
*

Ja myśle, że trener zagraniczny duzo zmieni, nie zna naszych piłkarzy, więc nie będzie sie przywiązywał do nazwisk... i nie będą grac Ci , którzy są bez formy... fakt może nie mamy jakis nadzwyczajnych pilkarzy ale... przecież Trynidad i Tobago - wogole nieznany kraj wszedł do MŚ! - a ten Holender byl ich trenerem. Smile

P.S Jeleń teraz przymierza sie do gry we Francji Biggrin - Auxerre Animatedwink

13.07.2006 11:59:56
Falkhor
Administrator
*

Jeleń RULEZZ Tongue Znakomita osobowośc, idzie i nie patrzy, aż ruszy za nim biurokracja.

Co do trenera - mam taką nadzieję, zę jak mówisz, Terelko - oleje "układ" i zrobi z nich piłkarzy. Nie medialce pacynki, tylko fajterów, wojowników i nie będzie przykro patrzeć, jak oddają gole Sad Ważne, żeby walczyli i trzymali poziom, nie żadam wygranych ze wszystkii na świecie, tylko porządną piłke Smile

Pozdrawiam.

14.07.2006 20:21:21
terelka
Moderator
*

Po ostatnim gwizdku sędziego, konczącego finał MŚ 2006 wszyscy zastanawiali sie co takiego powiedział Materazzi do Zidane'a, że ten, zaryzykował i uderzył go... otóż sprawa została wyjasniona przez specjalistów z dziedziny pracy z niesłyszącymi... - link - onet
Obaj zostali ukarali przez FIFA.

27.07.2006 10:48:29
Falkhor
Administrator
*

Nie wstydzę się przyznać do tego, że uważam akcję Zidana za... możliwą do przełknięcia. Jak pooglądałem, co "Materac" robi innym na boisku, jakich perfidnych fauli sie dopuszcza, to mozna uznać, że Zidane nie sfaulował piłkarza tylko kibola i to na dodatek w obronie własnej.

A co do tego, co oni sobie powiedzieli - to myślę, że wersję uzgodnili prawnicy zawodników... Z pewnością poszło tam coś znacznie ostrzejszego. :561: :wpale:

Pozdro.

27.07.2006 12:10:53
terelka
Moderator
*

Ja również uważam, że Zidane postapił słusznie... to wszystko wina tego Włocha, no niewiem czy ktoś z nas przeszedł by obojętnie wobec obrazliwych uwag pod adresem swojej najbliższej rodziny... :/ fakt to był finał , ale jakby te słowa nie były mocno obraziwe to Zidane nie zareagowaby tak na nie... bo przeciez to był ostatni mecz w jego wspaniałej karierze...
Też oglądałam faule Materazziego i szczerze mówiąc FIFA juz dawno pownna go zawiesić za taka brutalna gre...

27.07.2006 13:00:12
profesoq

*

Grupa: kolor szary
nfm: 988

A ja uwazam ze to była jedna wielka podpucha autoreklama itd....gdyby nie cios z Byczka to Zidane nie był by Piłkazem mistrzostw ! Tak samo jak Polski bramkarz puscił takiego fajnego gola i potem zainteresowały sie nim zagraniczne kluby. Na boisku co raz czescie dochodzi do wystepów i autoreklamy....kiedys były opaski oklejone uszy nosy teraz to juz na porzadku dzienny to trzeba zapodaj z byczka zeby utkwic w pamieci. Co on stracił NIC ? Wrecz zyskal bardzo bardzo duzo i załoze sie ze to był przemyslany szczał

27.07.2006 13:06:23
Falkhor
Administrator
*

Nie sądze, aby faktycznie było to zaplanowane. Zidane wg mnie STRACIŁ sporo, jego kariera skąpała się w cieniu tego zachowania, do którego taka gwiazda jak Zizu nie powinna była dopuścić (ale w sumie i tak przecież czerwona kartka to dla niego nie nowość). Nie popieram czynu Zizu - piłka to sport, a nie bijatyka na ulicy. Przyjmuję tylko jego punkt widzenia i stąd już nie mam tak ostrej oceny tego zjawiska. I co wazniejsze - nie wiadomo tak na prawdę, co tam było powiedziane... W niektórych sytuacjach faktycznie mozna przestać byc sportowcem... Sad

27.07.2006 13:11:58
terelka
Moderator
*

profesoq napisał(a):
A ja uwazam ze to była jedna wielka podpucha autoreklama itd....gdyby nie cios z Byczka to Zidane nie był by Piłkazem mistrzostw ! Tak samo jak Polski bramkarz puscił takiego fajnego gola i potem zainteresowały sie nim zagraniczne kluby. Na boisku co raz czescie dochodzi do wystepów i autoreklamy....kiedys były opaski oklejone uszy nosy teraz to juz na porzadku dzienny to trzeba zapodaj z byczka zeby utkwic w pamieci. Co on stracił NIC ? Wrecz zyskal bardzo bardzo duzo i załoze sie ze to był przemyslany szczał

ojj profesoq mylisz sie Smile To nie była podpucha bo to był FINAŁ - gdyby Zidane (najlepszy francuski piłkarz na boisku ) to Francja mogła by byc mistrzem, mogła by zdobyć złoto!!! wtedy to było całkiem realne przeciez, jedna dwie akcje Zizou , 1 rewelacyjne podanie do Henriego i byłoby po meczu... A tak... było jak było. A piłkarza mistrzostw wybierają dziennikarze w specjalnym głosowaniu, któro.... odbyło się przed niedzielnym finałem Smile
Co do Kuszczaka to sprawa jego transferu była rozparywana jeszcze przed tą feralna bramka Animatedwink - śledze takie sprawy na bieżąco wiec wiem Smile I aż sie zdziwiłam, że interesuje sie nim MU po takiej bramce hehe Smile

27.07.2006 13:25:00
Falkhor
Administrator
*

terelka, Bramka Kuszczaka zapisała się koślawymi, ale złotymi literami Smile Wszędzie była pokazywana - ale ja tu powiem, że się z bramkarza nie śmiałem, bo nei tylo jemu się to zdarzyło i taka na prawde jest piłka - potrafi zaskoczyć w najmniej oczekwianym momencie... i dlatego jest taka widowiskowa Smile

Jak ją oglądałem w meczu... w tv... na zywo... to raaaaany julek... po rpsotu z jednej storny było mi głupio, ale z drugiej to się śmiałem Smile I nie z bramkarza, tylko z sytuacji. Najlepszy może puścić takiego arbuza Biggrin

pozdro

27.07.2006 13:29:24
terelka
Moderator
*

No tak nawet najlepszym... ale jakos nie chciałam, żeby Kuszczak bronił na mundialu Animatedwink Chociaż wcześniej byłam za tym, żeby był number 1, bo świetnie spisywał sie w Premiership Smile

27.07.2006 13:37:37
Falkhor
Administrator
*

Czyli prawdopodbnie coś drzemie w tym chłopaku. I jak to bywa w piłce - trzeba mu dać trochę możliwości, wypuścić go nieco na głęboką wodę - jak ma talent, to przecież nie utonie Smile A tak póki co - Boruca zapamietam na bardzo długo po mundialowym meczu z Niemcami. Gdybyśmy wyszli bez Boruca na murawę, to byśmy zeszli z jakimiś 8 puszczonymi golami... ech Smile To były emocje Biggrin Czekamy na następne. Przynajmniej na 1/4 Biggrin

Pozdro.

27.07.2006 17:02:14
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *