Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mundial 2006
18.06.2006, 16:55:42

W Finale najchętniej zobaczyłbym Angolę i Ghanę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji To byłoby super wydarzenie. Z bardziej realnych - Ghana i Brazylia. Z najbardziej realnych - Brazylia i Niemcy.
Pozdrawiam.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
18.06.2006, 18:02:54

Falkhor napisał(a):W Finale najchętniej zobaczyłbym Angolę i Ghanę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji To byłoby super wydarzenie. Z bardziej realnych - Ghana i Brazylia. Z najbardziej realnych - Brazylia i Niemcy.

a jak dla mnie finał moich marzeń to Trynidad i Tobago vs Ghana

Afrykańczycy zasługuja na pochwałe za ambicje, długo nie zapomne jeszcze meczu Anglii z Trynidadem, ależ ci Angole sie meczyli z tymi czarnuchamiu hehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
18.06.2006, 19:46:38

Ghana pokazała klasę, nieoglądałam całego meczu ale widziałam parę akcji... coś pięknego... gdyby Polacy tak grali..

Ciekawe jak z Kostaryką Polacy wypadną? W sumie gra o nic, tak jak to bylo w Korei, ostatni mecz graliśmy tylko po to, żeby wyjechać z honorem...a tym roku miało byc inaczej, mieliśmy wyjśc z grupy ... a jest tak jak zawsze... Ale i tak jestem pod wrażeniem ich gry z Niemcami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
19.06.2006, 11:56:08

terelka napisał(a):Ciekawe jak z Kostaryką Polacy wypadną? W sumie gra o nic, tak jak to bylo w Korei, ostatni mecz graliśmy tylko po to, żeby wyjechać z honorem...a tym roku miało byc inaczej, mieliśmy wyjśc z grupy ... a jest tak jak zawsze... Ale i tak jestem pod wrażeniem ich gry z Niemcami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja tez Terelka jestem pod wrażeniem ... ale jak wiadomo, szczęscie sprzyja lepszym ..... a mecz z kostaryką to dla nas walka o honor i mam nadzieje, ze wygramy, bo jelsi nie, bedziemy na ostatnim miejscu w grupie A .....

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
19.06.2006, 12:44:06

Ja tez myslalam, ze szczęście sprzyja lepszym... jak Boruc obronił strzeały Ballacka i innych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji myslalam ze to my jestesmy Ci lepsi... nie tym razem niestety, ale mam nadzieje, ze kiedys pokonamy tych Niemców i odegramy sie za to wyśmiewanie sie z nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A jakbyście zrobili na miejsciu Klose i Podolskego? Gralibyście dla Polski czy dla Niemiec?

Ja myślę, ze napewno to była trudna dla nich decyzja, a że Niemcy są lepsi wobec tego tam graja, bo wiedzą, że mogą z nimi coś osiągnąc... Ale i tak mam wrażenie, ze zdradzili nasz kraj... chociaż już tu nie mieszkają od dawna, ale dziwne uczucie, ze Polak strzela bramki dla Niemiec. Ebi też mógłby grać dla Holandii, bo tam sie wychował a wybrał Polske Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

19.06.2006, 18:48:26

Ja też, gdy oglądałem nasz mecz z Niemcami, to uważałem... kurcze, na prawdę dobrze gramy, dowieziemy ten remis... No ale cóż. Pokonał nas doliczony czas gry i tyle.

Co do Afrykańczyków - mam takie samo zdanie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Cały czas pokazują, ze bardzo, baaaardzo chcą grać. Jak się dowiedziałem, ze każdy, kto w reprezentacji Angoli strzeli gola, dostanie dodatkowe 5000$ (które to pieniądze nic nie znaczą dla pozostałych Wielkich tych mistrzostw...) to aż mnie coś tak...

My gramy jutro. Wkopiemy im Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
To co, ze już nie mamy nic do zyskania.
20.06.2006, 20:40:48

Dziś meczyk był ładny, wygrana nasza 2:1 tylko szkoda ze dopiero teraz , taki wynik przydal by sie w pierwszym i drugim meczyku , wtedy bylo by extra. Ostatni jednak z glowa do gory pozwoli nam wrocic do Polski...

Pozdrawiam Maciej
20.06.2006, 20:46:26

Powtórzylismy MS z Korei... tam tez dopiero na koncu wygralismy... szkoda, szkoda... Oczekiwania i nadzieje były większe, ale niestety juz pierwszy mecz pokazał ze daleko naszej reprezentacji do ideału...
Pele w jakis wywiadzie przed mistrzostwami powiedzial, ze z grupy A wyjda Niemcy i Ekwador... wtedy to bylam zla na niego, bo bylam przekonana ze sie myli... niestety mial racje...

Juz za 4 lata juz za 4 lata Polska bedzie mistrzem świata!!!!!! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

20.06.2006, 20:53:33

Ponoć teraz do steru ma dojśc kasperczak... Hmmmmm...

Meczyk fajny był Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Podzielam zdanie, ze szkoda, iż dopiero teraz :567:
20.06.2006, 20:56:19

Bardzo fajny mecz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji przynajmniej mamy 2 bramki hehe zawsze to cos.

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
20.06.2006, 21:09:25

hehe no tak iwcia gorzej by bylo jakbysmy przegrali z Kostaryka... Ale i tak pewnie bedzie bye bye Janas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hmm Kasperczak w sumie za jego rządów Wisła grała najlepiej... może akurat..

21.06.2006, 07:49:59

Na pewno zechcą coś zmienić. Bo jak się okazało w praktycznie nic nie znaczącym meczu (ale zgodzę się, że był on wyłącznie osłodą dla przyjezdnych kibiców), są nazwiska nieznane, ale dobre, które powinny trochę grać. Kasperczak na pewno ma dużo doświadczenia, janas zawsze zdawał mi się zbyt pewny siebie, jakiś taki... hmm... egosityczny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zoabczymy. Mamy znowu spokój z mundialem i kolejne 4 lata na wciąganie wniosków Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdro.
22.06.2006, 02:35:15

Polska jest cienka

[ Dodano: 2006-06-22, 02:40 ]
Uważam,że nasi piłkarze są wielkimi pozerami,jednak tak naprawde są słabiutcy na tle miernych drużyn jakimi sa bez wątpienia np. Ekwador. Np, taki Kosowski,Żewłakow czy Bąk zajmują się żelowaniem włosów i kamerowaniem stadionu przed meczem, a także innymi rozrywkami, które nie przystoją przed meczami rangi mistrzowskiej, w dodatku nie mają w sobie samokrytycyzmu i wydaje im się,że prezentuja światowy poziom :556: Żal było patrzeć na mecz z Ekwadorem, bo to wielki wstyd przegrać z tak miernym zespołem w obecności 40 tys. własnych kibiców na MŚ !!!! Drugi raz tylu kibiców nie będzie na meczu kadry na mundialu, jeśli oczywiście jeszcze kiedys się zakwalifikujemy do niego
22.06.2006, 07:59:27

Demogorgon napisał(a):Polska jest cienka

[ Dodano: 2006-06-22, 02:40 ]
Uważam,że nasi piłkarze są wielkimi pozerami,jednak tak naprawde są słabiutcy na tle miernych drużyn jakimi sa bez wątpienia np. Ekwador. Np, taki Kosowski,Żewłakow czy Bąk zajmują się żelowaniem włosów i kamerowaniem stadionu przed meczem, a także innymi rozrywkami, które nie przystoją przed meczami rangi mistrzowskiej, w dodatku nie mają w sobie samokrytycyzmu i wydaje im się,że prezentuja światowy poziom :556: Żal było patrzeć na mecz z Ekwadorem, bo to wielki wstyd przegrać z tak miernym zespołem w obecności 40 tys. własnych kibiców na MŚ !!!! Drugi raz tylu kibiców nie będzie na meczu kadry na mundialu, jeśli oczywiście jeszcze kiedys się zakwalifikujemy do niego

Nie zgadzam się z Tobą co do Żewłakowa i Bąka, bo oni naprawde dobrze grali, szczególnie w meczu z Niemcami, myślę, ze gdyby nie oni, to moglismy przegrać o wiele wyżej...
22.06.2006, 08:08:11

Cytat:Uważam,że nasi piłkarze są wielkimi pozerami,jednak tak naprawde są słabiutcy na tle miernych drużyn jakimi sa bez wątpienia np. Ekwador. Np, taki Kosowski,Żewłakow czy Bąk

Dorzuciłbym do tego grona jeszcze Szymkowiaka, bo w sumie... jak patrzyłem jak grał, to też w sumie można by go było wymienić na jakies NIEZNANE jeszcze nazwisko. Nawet ostatni mecz "o pietruszkę" pokazał, że do jasnej cholerki są piłkarze, którym trzeba dać szansę. kto słyszał o Jeleniu albo Bosackim? Mieli niby jechac jako statyści. A tu proszę, teraz gazety rozpisują sie, że Jeleń to Polska Rakieta, a Bosacki to CUD.

I tez szkoda mi naszych kibiców. Media wieściły rozczarowanie, że zrobimy jakąs burdę, a tam w większości pojechali ludzie kochający piłkę. A za następne 4 lata...
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy