Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (5): « Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 4 [5] Ostatnia »
MŚ siatkarzy 2006
Autor Wiadomość
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
nfm: 1,745

No tak terelka dobrze ze jest trener ktory ma pojecie i kwalifikacje Animatedwink ale fajnie by bylo tez moc poszczycic sie porzadnym i swietnym trenerem polakiem Tongue moze teraz gdzies juz taki rosnie Biggrin

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
21.12.2006 15:38:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,825

iwcia, Granice się teraz zacierają Smile Ciekawe, czy skoro unia wprowadza przepisy odnoścnie składu narodowościowego ekip w piłkę nozną, to czy się nie będzie to tyczyć kiedyś trenerów Tongue Chociaż może Lozano ściągnie do nas swoją rodzinkę i dostanie obywatelstwo? Smile Założę się, że wielu Polaków nie chce, aby nasz kiedykolwiek opuszczał Tongue

21.12.2006 15:41:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
terelka
Moderator
*

Reputacja: 0
nfm: 3,475

iwcia napisał(a):
No tak terelka dobrze ze jest trener ktory ma pojecie i kwalifikacje Animatedwink ale fajnie by bylo tez moc poszczycic sie porzadnym i swietnym trenerem polakiem Tongue moze teraz gdzies juz taki rosnie Biggrin

No fajnie by było fajnie... Ale cóż, widocznie sa lepsi i cieszę się, że siatkarzy prowadzi Lozano, bo dopiero on zaczął z nimi odnosić sukcesy, wcześniej pracowało z kadrą dużo dobrych polskich trenerów, ale widocznie nie byli zbyt dobrzy, bo inaczej nie czekalibyśmy na medal 30 lat Animatedwink

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

21.12.2006 15:42:03
Falkhor
Administrator
*

terelka, Hmmmm... może na coś się przydał południowoamerykański temperament? Może takiego właśnie ciepłego argentyńskiego powietrza trzeba bylo naszym orłom siatkowym? Na pewno charakter i sposób bycia trenera ma duzy wpływ na jego podopiecznych...

21.12.2006 15:47:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
terelka
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
terelka, Hmmmm... może na coś się przydał południowoamerykański temperament? Może takiego właśnie ciepłego argentyńskiego powietrza trzeba bylo naszym orłom siatkowym? Na pewno charakter i sposób bycia trenera ma duzy wpływ na jego podopiecznych...

Możliwe. Jedno wiem na pewno, to dzięki niemu nasza drużyna zaczęła wierzyć w siebie, i w to, że moga wygrywać z najlepszymi Smile I wiem, że nie odpuszczą w żadynym momencie meczu, tylko będę walczyć do końca i o każdy punkt Smile --> mecz z Rosją- do końca życia będę pamiętać tą dramaturgie i euforie po zwycięstwie Biggrin

21.12.2006 15:53:55
Falkhor
Administrator
*

terelka, 0-1, 0-2, 1-2, 2-2, 3-2 !! Hehehe Można mieć palpitację serca hehe Smile Pot lał się strumieniami także na trybunach Smile Smile Z resztą, co tu dużo mówić - mecz z Brazylią... dostaliśmy tęgie baty, ale i tak, mimo wszystko, jakoś walczyli, nie padli na parkiet i nie powiedzieli dobra, spoko, jesteśmy vice, koniec. W drugim secie jeszcze pokazali pazur... Ale Kanarki... no co się będę rozpisywał Tongue Smile Dali czadu Tongue

21.12.2006 15:58:58
terelka
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
Ale Kanarki... no co się będę rozpisywał Tongue Smile Dali czadu Tongue

Niestety, "wbili" naszych w parkiet Sad Cięzko było mi patrzeć na to w tv Sad Az sie popłakałam Tongue Ale jak pisałam - najważniejsze ze pokonaliśmy Rosjan- to otworzyło nam droge do finału Smile
A powitanie siatkarzy było cudowne Biggrin Kto czekał do 23 aż przylecą ? Biggrin Ja czekałam, miałam ochotę ubrać nawet szalik w barwach narodowych ale niestety zostawiłam w domu :/ Biggrin

Juz za 4 lata juz za 4 lata Pooolska będzie Mistrzem świata Biggrin - mogę to śpiewać bez końca Biggrin Biggrin :569:

21.12.2006 16:06:41
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 6
nfm: 4,400

Ja sie właśnie dowiedziałam - przeczytałam na necie, że nie wiedzieć czemu - Mariusz Wlazły został wykluczony z Kadry przez Lozano :559: :559: :559:
Nie rozumiem tej decyzji i nie jestem w stanie jej pojąć, szczególnie, że Raul dokładnego powodu wprost nie podał .... a Mariusz przeciez jest jednym z najlepszych naszych skrzydłowych atakujących ehhhhhhhh :550: Sad

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
24.02.2007 11:37:13
terelka
Moderator
*

ziomalka napisał(a):
Ja sie właśnie dowiedziałam - przeczytałam na necie, że nie wiedzieć czemu - Mariusz Wlazły został wykluczony z Kadry przez Lozano :559: :559: :559:
Nie rozumiem tej decyzji i nie jestem w stanie jej pojąć, szczególnie, że Raul dokładnego powodu wprost nie podał .... a Mariusz przeciez jest jednym z najlepszych naszych skrzydłowych atakujących ehhhhhhhh :550: Sad

Wlazły sam chciał przerwy, nie chciał brać udziału w LŚ - jako powód podawał przemęczenie... Fakt, ma problemy ze skurczami, bo gra na wysokim poziomie non stop od blisku 5 lat. Nie sądziłam jednak, że Raul wykluczy go aż do końca roku, troche długo :/ Finał LŚ odbędzie się w Polsce i brak Mariusza napewno będzie stratą, dla naszej kadry, ale to jego wybór, albo poświęca się w 100% drużynie albo jedzie na urlop. Zobaczymy co z tego wyniknie... Raula popieram... - traktuje wszystkich jednakowo, bez względu czy jest to najlepszy atakujący kadry czy ktoś inny.

24.02.2007 12:45:07
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *