Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (5): « Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 5 Następna > Ostatnia »
MŚ siatkarzy 2006
Autor Wiadomość
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 3,482

ołki Biggrin Ja z miła chęcią na piwko się wybiorę i odpowiem na każde nurtujące cię ziomalko pytanie Biggrin Animatedwink

A w fazie grupowej najskuteczniejszy był Świderski, gral fenomenalnie, kończył każda piłke... w Dzisiejszym meczu Rosjanie mieli go nieźle rozpracowanego :/ Nie był już tak efektywny, a może po prostu przyszło zmęczenie. No ale nasza reprezentacja to fenomen i na każdej pozycji mamy róworzednego i równie dobrego zmiennika. Tym razem wszedł Grzegorz Szymański i Piotrek Gruszka i dali niezły popis swoich umiejętności Biggrin Chyba sobie nagram ten mecz bo takiego czegos jeszcze w ich wykonaniu nie widziałam Smile A to przecież jeszcze nie koniec, i wierze, że na tym nasi chłopcy niepoprzestaną Biggrin Zaczyna się walka o medale! Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

28.11.2006 21:02:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 6
nfm: 4,401

Ok, ok, pierwsze pytanie ----> jak wyleczyć anginę? Biggrin Spotykam się z tym choróbskiem po raz pierwszy i ... never again .... :/

Wybaczcie mój Off Topic :564:

PS od zawsze wiedziałam, że w naszej druzynie drzemie potencjał Biggrin

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
28.11.2006 21:07:01
terelka
Moderator
*

ziomalka napisał(a):
Ok, ok, pierwsze pytanie ----> jak wyleczyć anginę? Biggrin Spotykam się z tym choróbskiem po raz pierwszy i ... never again .... :/

ojc ojc ojc tego to niewiem :/ Ja moge odpowiadać na pytania z zakresu sportu Biggrin Animatedwink Angliny nigdy nie mialam :/ współczuje ziomalko :/

ziomalka napisał(a):
PS od zawsze wiedziałam, że w naszej druzynie drzemie potencjał Biggrin

Ja też to wiedziałam juz od dawna i zawsze w nich wierzyłam Biggrin Bardzo mnie cieszą te ich zwycięstwa, z uwagi na to, że ich gre sledze już od bardzo bardzooo dawna Smile Siostra wciągnęła mnie kilka lat temu w tą miłość do reprezentacji męskiej siatkówki i tak to trwa nadal....
Jutro walka o pierwsze miejsce w grupie, myślałam, że to będzie spacerek, ale ponoć Serbowie równiez pokonali Rosjan, więc napewno są mocni Biggrin No ale my tez jestesmy i teraz na dodatek bardzo podbudowani tym zwycięstwem nad Rosjanami Biggrin
Jutro pobudka 6.30 --- > Polsat Sport Biggrin Niewiem czy transmisja jest na 1 , ponoć była dzisiaj na Polsacie zwykłym.

28.11.2006 21:15:39
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,957

Jak widze wypowiedzi tych siatkarzy, to normalnie mam wrażenie, że oni sami zdziwili się takim wynikiem Biggrin

Nawet ci, co mało interesują się siatką, dziś rano w biurach przeżywali prawdziwą histerię Smile Po dwóch pierwszy setach... nadziei prawie nie było. A potem... no to już tylko euforia Biggrin

Czekamy na ostatnie dwa najważniejsze mecze Biggrin

28.11.2006 22:14:48
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
terelka
Moderator
*

Jutrzejszy mecz tez w sumie jest ważny Biggrin O prymat w grupie i udowodnienie, że jesteśmy najlepsi Biggrin <lol> A potem to już tylko walka o finał.
uff... własnie sprawdziłam na necie i te najważniejsze mecze, będą się rozgrywać 2-3 grudnia czyli w weekend! Jupi! Napewno obejrze Smile

To jest naprawde cos wielkiego co oni dokonali, 7 meczy bez straty seta, pokonanie Rosjan... ehh ale mam nadzieje, że najważnieszy mecz tych mistrzostw stoczymy w finale! To by bylo cos! Fakt historyczny... bedziemy mieli co wnukom opowiadac Biggrin <Lol>

28.11.2006 22:51:35
Falkhor
Administrator
*

Komentatorzy w studiu Polastu również się zachwycają i mówią o 'ożywczym wiaterku w siatkówce' - mają na myśli Polske i Bułgarię Biggrin Hmmm... może wczasy w Bułgarii wrócą do mody? Biggrin

3mamy kciuki za naszych. Się uda! Biggrin Smile

29.11.2006 07:14:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Svirus

*

nfm: 175

Ach...jak Serbia dostała piękne baty...Polska to siatkarska potęga.

Poznaj świat aforyzmów i sentencji. Przepisy na drinki .
29.11.2006 11:31:10
Falkhor
Administrator
*

Heheheh Smile Wstaaaaaań, unieeeeeś głoooooowę i wsłuuuuuchaj się w słoooooowaaaaa
pieeeeeeśniiiiii o maaaaaaaaaaaaaaaałyyyyyyyyyyyym ryceeeeeeeeeeeeeeerzzzuuuu Biggrin

No tośmy poszaleli Biggrin

Brawo, brawo, BRAWO!
:564:

29.11.2006 11:52:20
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

:564: Nasza drużyna jest wspaniała Biggrin

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
29.11.2006 13:27:08
terelka
Moderator
*

Nawet wiecej niz wspaniala, jest cudowna!!! Dzisiaj tylko w pierwszym secie mieli male problemy, bo juz bylo 22:24 ale nasi znowu poazali klase Biggrin i pozostale sety poszly juz gladko Smile
Teraz czeka nas boj o zloto!! damy rade Biggrin :564: :564: :564:

Do booju, do boju, do booooju Pooolskaaa!!!

29.11.2006 14:45:33
Falkhor
Administrator
*

Wróże, że w najbliższym czasie w Polsce zwiększy się dramatycznie ilośc sprzedawanego i spożywanego alkoholu. Ponadto zarejestruje się wzmożone zapisy na treningi siatkówki Tongue Tongue Tongue

Damy radę Biggrin

30.11.2006 07:42:27
terelka
Moderator
*

hehe mnie teraz opanowala mania siatkowki Biggrin nawet mniej interesuje sie w tym czasie pilka nozna, poprostu narazie siatka ruuulez Biggrin Dzisiaj mi kolega w szkole powiedzial nawet, ze mnie do komentowania w tv powinni wziasc Biggrin Bo tak to przezywam wszystko Biggrin Animatedwink

Pamietajcie godz.7.00 sobota - mecz o walke o zloto Biggrin

30.11.2006 15:59:15
Falkhor
Administrator
*

terelka, heh... fajno, ze dzień wolny, ale ja o tej porze będe dosypiał idąc powoli w stronę Tesco, aby zakupic priowiant na dzień pełen wykładów... bleeee... radio sobie wezmę Tongue

pozdro.

PS. WYGRMY OCZYWIŚCIE Biggrin Bo jak przegramy, to nie ide na zajęcia!

30.11.2006 18:11:44
terelka
Moderator
*

Wygrana nie jest wcale taka pewna, bo Bulgaria to silna druzyna.... Wiec bedzie zaciety mecz, ale nasi nieodpuszcza! Wierze, ze sie uda Smile
Chcialabym zobaczyc tez mecz Brazylia- Serbia tylko ze pora troche za wczesna - 4.30 wiec pewnie sobie daruje, ale juz o 7 bede w pelnej gotowosci siedziec przed tv i trzymac kciuki za naszych Biggrin <lol>

Falkhor moze wam na zajeciach puszcza meczyk Tongue u nas na jednych cw jedna grupa ogladala Biggrin Wkoncu to siatkarski mundial! Biggrin

30.11.2006 20:05:33
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Jadę dziś do city tylko po to, żeby pójść do lekarza - no i żeby jutro obejrzeć wreszcie mecz polskich siatkarzy Smile Do boju Polsko !! :564:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
01.12.2006 14:11:34
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *