Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Mplayer nielegalny we Francji :|
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Ahab, To o regionach to wiem Smile To o oglądaniu też - że chodziło na początku o dekodowanie w innym regionie płyty z innego regionu Tongue Tylko popadłem wraz z Tobą w dygresję o jakości i kopiowaniu Tongue

jak dla mnie mimo wszystko - regiony to dziiiiiwna sprawa. Fakt, w Holywood powstaje wiele nowości i Amerykanie cieszą się nimi od razu... a my czkemay na wersje europejskie, czyli... napisy Tongue Tongue ? bez regionów byłoby fajniej. Niby zwalczamy granice, a kurcze upeiramy sie przy takich podziałach...

22.01.2007 21:39:41
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Ahab

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 843

Falkhor napisał(a):
jak dla mnie mimo wszystko - regiony to dziiiiiwna sprawa. Fakt, w Holywood powstaje wiele nowości i Amerykanie cieszą się nimi od razu... a my czkemay na wersje europejskie, czyli... napisy Tongue Tongue ? bez regionów byłoby fajniej. Niby zwalczamy granice, a kurcze upeiramy sie przy takich podziałach..

W pełni się zgadzam ! Jak dla mnie regiony to debilizm. A wystarczyłoby wypuszczać filmy w tym samym czasie w różnych krajach (w przypadku wieeelu filmów to się udało, np. Star Wars), i problem byłby rozwiązany....

A co do jakichkolwiek zabezpieczeń - uważam, że są niepotrzebne. Nie zapomnę jak kupiłem sobie płyte AUDIO i okazała się zabezpieczona... Chciałem sobie ją zgrać na dysk by wygodniej słuchać piosenek przy kompie...
Wytrównia dała zabezpieczenie na płycie.... jakbym miał ją conajmniej piratować, a przecież oczywiste jest, że gdybym chciał piratować to w ogóle bym nie kupił tej płyty tylko od razu pobrał z neta.... załosne, no nie ? Piractwa to nie zmniejszyło, a utrudniło życie i zniechęciło kupującego.... :/

Liberate tute me ex inferis
22.01.2007 21:52:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: