Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
mMobile - Nowy operator komórkowy od mBanku?
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0
mMobile - Nowy operator komórkowy od mBanku?

W mBank mobile możesz wysyłać i odbierać wiadomości typu SMS i MMS.

Cytat:
Cena do wszystkich sieci

dla Klientów mBanku płacących mTRANSFEREM 18 gr*
dla pozostałych Klientów 20 gr

SMS w promocji "jestem-mobile" 5 gr*, MMS 36 gr* i 40 gr

Podane ceny są cenami brutto.

* Cena dla klientów mBanku płacących mTRANSFEREM wynika z przyznania przy każdym takim doładowaniu dodatkowych 10% kwoty zasilenia gratis. Dodatkowe zasilenie jest zaokrąglane w dół do pełnych złotych. Masymalną wartość bonusa otrzymasz doładowując pełne dziesiątki złotych (np. 10, 20 lub 30 zł).

Źródło i szczegóły - MOBILE PL

A startery już od 10 złotych...

Co o tym myślicie? Jest szansa na kolejne zbicie cen za komunikację międzyludzką? Smile

19.12.2006 10:44:51
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
maciej
Administrator
*

Reputacja: 5

Jest to na pewno krok w przyszlosc... Że pierwszy krok zrobił mbank, liczaca sie na rynku i do tego bardzo znana firma to już coś, myśle ze na początku trudno bedzie przekonać klientów do skorzystania z oferty, tym bardziej ze ceny nie sa az tak atrakcyjne jak konsumenci by oczekiwali, ale jest to krok do przodu wiec i tak na tym zarobia, w końcu "nie sztuką jest wyprodukować, sztuka jest umieć to sprzedać" Smile Na początku nowego roku bedzie konkurencja Smile

Pozdrawiam Maciej
20.12.2006 01:53:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
grzenio

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

Ale żeby bank się brał za telekomunikację :?: Świat oszalał :546:
To niedługo będziemy chodzić do krawcowej po bułki, a do supermarkietu wypożyczać książki.

20.12.2006 10:16:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Reputacja: 4

grzenio, hehehe Smile No może krawcowa i bułki tez mogą mieć miejsce, bo np. krawcowa zna piekarza, który wyprodukuje dla niej extra peiczywo, które ona będzie mogła sprzedawać po atrakcyjnej cenie swoim klientom...?

mBank trafił w dobry moment, no i nie ma co ukrywać - jest prekursorem. Mimo to - oceniam, że nie doprcował oferty - ceny NIE SĄ zbyt atrakcyjne, a oferta telefonów - też neizbyt ciekawa... ja mam możliwośc płącenia mtransferem, ale w chwili obecnej mój nowy numer to POP.

Troszkę neirówny start, ze tak powiem, mieli, ale jednak optymistycznie czekam na poprawę oferty. Ceikawteż jestem, z czyich usług mbank skorzystał Tongue

20.12.2006 11:16:34
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Svirus

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

Jeśli nie będą mieli swoich nadajników to raczej będą słabą konkurencją dla innych.

Poznaj świat aforyzmów i sentencji. Przepisy na drinki .
22.06.2007 12:38:28
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

Teksty piosenek j ambicji studio tatuażu artystycznego apartment Barcelona Książki, pomoce i ściągi