Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MiSS Łańcuta :D i okolic ;D
08.12.2007, 03:12:59

Heh, znaczy z ładności nicka? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Śmiejąc się bo zawsze z popiołu w popiół
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
08.12.2007, 12:39:58

Qmar napisał(a):mozemy wybrac miss forum z najbardziej aktywnych kobitek

Czyli ja ze swoimi coś ponad 200 postami, nie mam za bardzo szans na zdobycie tytułu Miss NFM-u ??

Coś mi tu zalatuje na taki NFMowy nepotyzm :letssin:

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
Znajdź wszystkie posty użytkownika
08.12.2007, 12:48:02

Kiwi, wrzuc fote namow reszte kobitek i sie wybierze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
08.12.2007, 12:57:28

nom hmm ja bym oblookał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe
08.12.2007, 13:05:16

Jak zobaczycie moje zdjęcie to już nie będę anonimowa. I cały urok tego forum zniknie (przynajmniej w moim wypadku :]

*
08.12.2007, 13:28:35

Kiwi, Póki co Twój avatarek ma średnie szanse, tak mi się zdaje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
08.12.2007, 13:35:03

Falkhor napisał(a):Kiwi, Póki co Twój avatarek ma średnie szanse, tak mi się zdaje

Co CI się w nim nie podoba ??? xD

*
10.12.2007, 23:11:06

Cytat:ooo tyyy DOBRA <foch>

W sensie Levi, że i tak się na mnie nie będziesz gniewał a co do rzeszty to ja nie wiem jak Wy sobie panowie wyobrażacie te wybory forumowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: a po za tym to są takie zawdoy próżności...chyba aż tak źle ze mna nie jest, ale to też zalezy od tego jak się podchodzi do pewnych rzeczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji można to odbierac na wiele sposobów, ale to wam panowie pozostawiam ten pomysł do rostrzygnięcia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
10.12.2007, 23:35:22

Falkhor, ja mam ładny awatarek :lol-sweat:
ale w sumie rudzia ma troche racji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji mi np. może być przykro Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i jeżeli miałaby być jakaś ankieta to nie chciałabym w niej uczestniczyć ^^" przecież wszystkie jesteśmy pod pewnym względem piękne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no ale panowie mają różne preferencje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
...
ale moj awatarek jest ładny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
11.12.2007, 00:31:17

Kiwi napisał(a):Czyli ja ze swoimi coś ponad 200 postami, nie mam za bardzo szans na zdobycie tytułu Miss NFM-u ??

Coś mi tu zalatuje na taki NFMowy nepotyzm
to ze masz malo postow nie oznacza ze jestes nieaktywma Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

i tu nie mamy wybierac na podstawie avatara Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
jak niechcecie nikt nie namawia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

11.12.2007, 01:03:44

Wybierajcie na podstawie na przykład topicu CrazySexyCool - podkreślam, to jest taki malutki przykładzik hahaha Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
11.12.2007, 22:58:58

ja sobie zrobie sesje w sali historycznej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to co lubie i przeraza :lol-above:

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
12.12.2007, 21:53:04

Padlinka,
Cytat:ja sobie zrobie sesje w sali historycznej
w szkolnym mundurku (tak jak w filmach) i z tą "pałeczką" do pokazywania czegoś na mapie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji yeeaaahhhhh :letssin:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
14.12.2007, 21:06:39

Perwers Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Dobra Qmar możemy coś z tym zrobić tylko zapodaj jakas propozycje

P.S. Mój avatarek też jest ładny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
14.12.2007, 22:55:20

Cytat:Dobra Qmar możemy coś z tym zrobić tylko zapodaj jakas propozycje
przeciez napisalem - dogadajcie sie w dziale dla kobiet dziewczyny i dajcie swoje fotki jesli ktoras chce i sie cos z was wybierze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - takie jest moje zdanie robcie jak chcecie jak nikt nie da to temat do zamkniecia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy