Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza [1] 2 3 4 5 Następna > Ostatnia »
Miłość na chacie
AutorWiadomość
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 1,829
Miłość na chacie

Ponoć duzo ludzi poznaje sie na chatach, spotykaja sie, umawiaja na randki itp. Umówiliscie sie z kims wlasnie w ten sposob? Jezeli tak to jak potoczyła sie taka znajomość? Czy swoja "druga połówke" mozna znaleść wlasnie na chacie? Napiszcie co o tym myślicie.

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
20.06.2006 21:08:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
profesoq

*

Grupa: kolor szary
Reputacja: 0
Portfel: 1,026

Ja sie kiedys umowiłem.... i nie ma co wspominac... osobiscie nie radze Smile Nie wspominam tego miło i nikomu nie radze choc napewno zdazaja sie przypadki udanych poznan Biggrin heh czy nawet miłosci zalezy to samo mozna powiedziec o serwisach matrymonialnych typu Sympatia i ILove czy innych.... Jestem za werbalnym poznawaniem ludzi a wsrod nich tej jednej Biggrin hehe

20.06.2006 21:12:15
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 3,494

Myśle, że mozna Animatedwink Tylko, ze trzeba sie z ta osobą spotkac i poznać się na żywo Smile może akurat... wkoncu jest XXI wiek. Są takie małżeństwa na świecie, które własnie w ten sposób sie poznały i sa szczęsliwe... Po prostu przeznaczenie! Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

20.06.2006 21:13:00
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Portfel: 16,128

Witam. Kilak razy spotkałem się z osobami, które poznałem przez Net. ja widzę w tej formie kontaktu po prostu inne źródło nowych znajomości i po jakims czasie rozmawiania można zaryzykować spotkanie, dlaczego by nie? Spotykałem sie już kilka razy, czasem było rozczarowanie, a raz... miłość, która trwałą prawie rok i póki co była dla mnie najważniejszą w życiu. Pomijam szczegóły rozstania itd., bo to nie do tego topic, ale z pewnością nie jest to zła metoda. A czasem na prawdę - można z tłumu czatujących wyłowić bardzo fajne osoby, które np. ciężko spotkać o północy w parku Tongue

21.06.2006 07:52:33
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
qb

*

Grupa: Zarejestrowani
Portfel: 78

Spotkalem sie raz z osoba poznana na chacie. Poki rozmawialismy za pomoca komputera, wszystko bylo w porzadku. Mniej ciekawie zarysowalo sie nasze spotkanie w "realu". Okazalo sie, ze iloraz inteligencji mojej rozmowczyni oscylowal na poziomie temperatury pokojowej. Nie umowilem sie na kolejne "widzenie" Tongue.

Jesli chodzi o rozmowe - siec jest idealnym miejscem do wymiany doswiadczen. Gdyby jednak ktos szukal swojej drugiej polowki ... zdecydowanie odradzam Internet.

22.07.2006 03:56:47
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

ja spotkałam sie z dwiema osobami poznanymi przez inetnet, pierwsze spotaknie było naprawde bardzo sympatyczne, odziwo mieliśmy o czym gawędzić, natomiast drugie to było .... pudło, wogóle się nie rozumieliśmy i w odróżnieniu od tej pierwszje znajomości, druga urwała sie na poziomie spotkania .. i całe szczescie Smile

PS uważam ze takie poznawanie ludzi przez intenet to fajna zabawa, ale nie radze liczyc na nic poważnego

qb napisał(a):
- siec jest idealnym miejscem do wymiany doswiadczen. Gdyby jednak ktos szukal swojej drugiej polowki ... zdecydowanie odradzam Internet.

zgadzam sie

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
22.07.2006 14:33:25
Falkhor
Administrator
*

qb,

Cytat:
Gdyby jednak ktos szukal swojej drugiej polowki ... zdecydowanie odradzam Internet.

Hmmm... no ja uważam, ze każda metoda jest dobra - tak czy tak o związku decyduje póxniej rozmowa i bycie ze sobą, a nie to, że o godiznie 18.00 stawicie się na czacie i powiecie sobie wirtualne "tak" Biggrin

Wg mnie trzeba po prostu mieć dużo większy dystans przed chwilą spotkania w real kogoś poznanego na czacie. Literki i emotki to marny procent z tego, co nazywam komunikacją międzyludzką. Poza tym zawsze ktoś może coś koloroyzować. jesli wysle kilka swoich fotek - to już pół biedy.

A co do inteligencji... nawet w czasie rozmowy przez sieć można trochę wniosków powyciagać Biggrin Ale real to real - zaskoczenie, niepewność, nieśmiałość... no i wreszcie odarcie z anonimowości...

poooozdro

22.07.2006 16:39:21
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor napisał(a):
A co do inteligencji... nawet w czasie rozmowy przez sieć można trochę wniosków powyciagać Biggrin

ojj tak, głupoli można poznać na odległość, bo ludzka głupota jest cięęężka do zakamuflowania.... Smile

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
23.07.2006 16:47:54
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, poniżej cos od kogos gdies kiedyś, ale zapamiętałem bo do inteligencji to ten jeden zapis rozmowy mi się podoba bardzo Biggrin

Cytat:
Tadek - Czesc
Ona23 - Siemka kotku
Tadek - jakas Ty mila tak od razu Smile A powiesz, jak masz na imie?
Ona23 - Renata a ty?
Tadek - Tadeusz
Ona23 - Aha to tak jak w nicku
Tadek - Renato, a skad jestes?
ona23 - A z kad wiesz jak mam na imie??

Baajeeeera Biggrin

23.07.2006 17:05:39
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Falkhor masz może więcej takich rozmów z czata ?Smile byłabym wdzięczna baardzo bo nie ma to jak pośmiac sie z ludzkiej nieludzko wielkiej głupoty Animatedwink

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
23.07.2006 17:09:25
Jaruszczow

*

Portfel: 585

ja się spotkałem już kilkakrotnie z osobami poznanymi przez internet (chat, ilove, gg)

z niektórymi żyje w bliskiej przyjaźni, z innymi rozmawiam od czasu do czasu, a z jeszcze innymi wymieniam tylko przywitania, ale jeszcze nigdy nie spotkało mnie od tak poznanych osób coś złego

Myśle że takie poznawanie ludzi to loteria i należy podchodzić z dystansem.

PS z niektórmi z was spotkałem sie po jednym dniu obecności na forum Animatedwink

[ Dodano: 2006-12-30, 03:26 ]
PS2 kochałem kiedyś dziewczyne poznaną przez internet, ale bez wzajemności, wiec miłóść sie skończyła, została przyjaźń

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
30.12.2006 04:19:40
Zuziaaa

*

Portfel: 1,399

ja rowniez spotykalam sie czasem z ludzmi poznanymi nie tylko na czatach internetowychale i ze tak powiem komorkowych Biggrin
zwykle znajomosci hmmmm rozpadaly sie po jakims czasie, z wyjatkiem jednej ktora trwa do dzis Smile
powiem tak - kazdy sposob na poznanie drugiej polowki jest dobry Biggrin
moja prababcia mawiala "co komu przeznaczone, to na drodze rozkraczone" Biggrin

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
30.12.2006 09:28:53
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, Biggrin

Cytat:
<dvorax> po co Ci NIP? Może pomylilas NIP z PeeSeLem?
<aska.dz> mam NIP, po cos
<beret> ja jestem bliski zapamietania swojego peselu. konczy sie na 10
<zyx> a moj zaczyna sie data urodzenia
<chomik> a to ci sie trafilo...

Cytat:
<kaminari> strasznie mi sie podoba ta nowa piosenka szakiry
<nav> ja tam nie mam takich problemow

Cytat:
<tt> jak sie cos wymienia to sie pisze "ż" z kropka no nie ?
<jacom> zalerzy co

Cytat:
<minder> heyah
<minder> widzę, że jednak nihuyah...

Hehehe Biggrin Tongue Sporo tego, wiele stron zamieszcza śmeiszne rozmowy z gg albo z czatów...

A miłość na czacie... lepiej nie wchodzić na kanały randkowe Wp czy Interii, albo Onetu. jeśli pisze randka, to po wejściu i tak nawala się lawinowo tekst o tematyce hmmm... reprodukcji Biggrin

30.12.2006 09:41:42
Zuziaaa

*

Portfel: 1,399

Falkhor napisał(a):
nawala się lawinowo tekst o tematyce hmmm... reprodukcji Biggrin

he he ale tak jest wszedzie Biggrin no moze poza naszym wspanialym NFM Biggrin

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
30.12.2006 09:56:20
Falkhor
Administrator
*

Zuziaaa, Tutaj są zbyt inteligentni - w ogromej więskzości Biggrin - ludzie, którzy wg mnie wiedzą, o czym warto rozmawiać i JAK rozmawiać.

Zakochać się wg mnie przez same literki nie mozna. Będzie to co najwyżej zauroczenie... Które wzbudza ciekawość, produkuje nadzieję i stwarza jakieś wyobrażenie, bardzo często wypięknione, wymuskane i neistety, często nierealne... Szkdoa się rozczarowywać, ale z drugiej strony - warto spróbowac.

30.12.2006 10:30:59
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: