Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 4 [5] Ostatnia »
Miłość na chacie
AutorWiadomość
Danka28

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 134

na czacie rozmawialismy tylko raz! Na szczescie wymienilismy sie adresami mailowymi. Potem byly maile wlasnie i smsy, przez ok. 2 miesiace. Potem spotkalismy sie raz, potem drugi.... spotykalismy sie 2 lata, ślub, i juz prawie 3 po ślubie!Smile

05.02.2007 15:03:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Jestem pod wielkim wrażeniem Animatedwink To jest niezwykłe i niesamowite, jak internet może połączyc dwoje ludzi ... i mamy kolejny po Zuziii żywy dowód, że net nie zawsze to oszukstwo i ukrywanie swojego prawdziwego JA, trzeba tylko mieć szczęscie i trafić na właściwą osobę.

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
05.02.2007 15:11:59
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

ziomalka, Heh, i jak sie weźmie ILOŚc poznawanych na czacie ludzi, to szansa na szczęście zwiększa się w postepie geometrycznym Smile W realu czasem nei zdążyłoby się przywitac ze wszystkimi ludźmi, których można zaczatować w Sieci.

Danka28, Ech, szczere gratulacje Smile Za wytrwałość i za... sukces Smile

05.02.2007 19:15:32
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Danka28

*

Zanim spotkałam się z tym jedynym, byłam na kilku "randkach" z osobami poznanymi na czacie. Uważam, że jest to sposób na poznanie takich ludzi, którzy są nieśmiali, a czasem ich "okazja" na znalezienie kogoś już minęła. Np. nieśmiały człowieczek w wieku ok. 25 lat. Skończył studia (jakoś tak wyszło, że nikogo nie poznał). Wszyscy znajomi się pożenili, mają własne sprawy i życie. Na dyskotekach tylko nastolatki. To gdzie poznać tę drugą połówkę? Czyż czat nie jest do tego dobrym miejscem? Oczywiście potrzeba też pewnej ostrożności, wysiłku, ale jak widać, czasem warto!

06.02.2007 15:46:11
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Danka28 napisał(a):
Zanim spotkałam się z tym jedynym, byłam na kilku "randkach" z osobami poznanymi na czacie. Uważam, że jest to sposób na poznanie takich ludzi, którzy są nieśmiali, a czasem ich "okazja" na znalezienie kogoś już minęła

Okazja na poznanie kogos wyjatkowego jest zawsze - o życie jest absolutnie nieprzewidywalne i to jest jego wspaniałość Animatedwink

Danka28 napisał(a):
nieśmiały człowieczek w wieku ok. 25 lat. Skończył studia (jakoś tak wyszło, że nikogo nie poznał). Wszyscy znajomi się pożenili, mają własne sprawy i życie. Na dyskotekach tylko nastolatki. To gdzie poznać tę drugą połówkę?

Oczywiście, ale z tego, co wiem, na czatach mało jest takich ludzi, no i trzeba miec szczescie i trafic na osobę, która rozmawia z Toba szczerze,a nie kręci , kręci .... i kłamie, bo takich osobistosci jest bez liku :/

Danka28 napisał(a):
potrzeba też pewnej ostrożności, wysiłku, ale jak widać, czasem warto!

No i chocby dla tej swiadomosci, że czasem sie udaje i poznaje się baaardzo ciekawych i wyjątkowych ludzi, warto czasem podjąć ryzyko ...

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
11.02.2007 12:59:36
WhiteRaven

*

Portfel: 36

ziomalka napisał(a):
Oczywiście, ale z tego, co wiem, na czatach mało jest takich ludzi, no i trzeba miec szczescie i trafic na osobę, która rozmawia z Toba szczerze,a nie kręci , kręci .... i kłamie, bo takich osobistosci jest bez liku :/

Takich osobistości jest bez liku na całym świecie, a nie tylko w sieci...

Miłość na chacie. Moim zdaniem, możliwa... Nie przetrwa jednak długo, jeśli 'zakochani' mieszkają na dwóch końcach świata, nigdy się nie widzieli i wiedzą, że nigdy się nie zobaczą... Lub też spotkanie to nastąpi dopiero za jakiś długi okres czasu.
Na chacie można poznać różnych ludzi. Interesujących, beznadziejnych, a nawet chorych. (Anaclitism? To jest BARDZO chore...). Prawdą jest też to, że znajomości z chata, które nie zostały przeniesione do "reala" nie trwają długo. Bo ileż można rozmawiać z osobą, której nigdy się na oczy nie widziało? I o czym?
W internecie każdy może być tym, kim chce... Może ukryć swoje wady, problemy. Ale prawda i tak wyjdzie na jaw, prędzej czy później...

14.02.2007 15:13:36
Megg
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 2
Portfel: 1,397

Jestem pełna podziwu Danka28 !!! Ja nie miałabym odwagi. Z resztą nie mam nadal i raczej nie będę miała Animatedwink Dla mnie to wielkie szczęście że poprzez Chat wyszłaś za mąż!! GRATULACJE!! Życzę Wam wszystkiego najjj!!!

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
14.02.2007 16:41:06
Danka28

*

hehe, bardzo dziękuję!!!!

19.02.2007 13:17:04
SunShine

*

Portfel: 1,514

hmmm... są na świecie ludzie nieśmali którzy nie lubią wychodzić z domu i tego nie robią ograniczając sie do szkoły - pracy - domu... Jedynym rozwiązaniem wtedy żeby zawierać jakieś kontakty towarzyskie jest internet... Może nie do końca chat, ale większość moich znajomych i między innymi moje kochane słoneczko Kisstogether poznałam przez internet Smile Ja np. wole powoli poznawac i wgłębiac sie w psychike ludzi przez internet, powoli zdobywać zaufanie, rozmawiać... Wiadomo że ludzie są np. zakompleksieni a rozmową przez internet mozna być anominowym. :570: chat jest dobrym rozwiązaniem dla ludzi zabieganych zajętych nauka lub pracą... lub poprostu nieśmiałych Biggrin istnieje ogromne ryzyko rozczarowania co zdażało mi sie często ale wyodrębniłam z wielu prób garstke znajomych z którymi utzrymuje kontakt Smile i gdyby nie internet to pewnie nie mialabym sie wogole do kogo odezwać... Ale odnośnie chatu to teraz trudno tam znaleźć chyba ciekawych ludzi bo wiekszość rozmów ogranicza się do pytań... hmm... o 'szybkie numerki' lub jakies 'virtuale'... :550:

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
19.02.2007 14:06:08
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: