Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mikołajki
25.11.2006, 01:02:22
Mikołajki
Co dostaliście od Mikołaja w tym roku??

ja juz sie moge pochwalić.

Dostałem do tej pory zbieżność i geometrie kół, kilka litrów paliwa i bak gazu

POWAGA

Where do I go, what do I do, far away from home.
Where do I go, what do I do, in this world of ours.
No one can help, there is no friend, I am still alone.

http://www.youtube.com/watch?v=aM_B0rxiri0
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
25.11.2006, 01:52:24

Do Mikołaja jest jeszcze kilka dni, więc może będziesz jeszcze musiał uzupełnić tą liste Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Aktualnie jeszcze nic nie dostałem oprócz kataru Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.11.2006, 08:34:50

Cytat:Aktualnie jeszcze nic nie dostałem oprócz kataru

patrząc w ten sposob to ja dostałam grype Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
25.11.2006, 15:04:00

Hmmmm... ja jeszcze nic w sumie, chociaż niedawno miałem imieniny i dostałem kfiatuszka i czeeekoladę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja tam nie jestem grymaśny w prezentach... Chociaz powiem, żę w sumie najbardziej lubię rzeczy praktyczne. Coś tam słokiego nie zawadzi, oooo - albo coś, co ktoś zrobi własnoręcznie. No i jednak niezbyt drogiego - z resztą cena nie gra roli.

Hmmmm... sam nie wiem, co bym chciał dostać. Lubię być zaskakiwany Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
28.11.2006, 20:28:24

ja dostałam misia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w czapeczce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nosze przy plecaku :]

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
28.11.2006, 21:03:03

a moze mozna tez wpisywac propozycje oryginalnych prezentów ? wiem ze temat odwieczny, indywidualny i wogole ..... ale moze akurat cos sie nasunie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja np chcialabym dostac komplet WLASNYCH sciereczek do kurzu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
28.11.2006, 21:06:33

No a ja dostałam .... angine Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji po raz pierwszy w życiu, ahhhhh ta symbolika Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

No a chciałabym dostać Zalcusa ( wtajemniczeni wiedzą o co chodzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
)

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
28.11.2006, 21:10:12

A ja ostatnio cos od SunShine słyszałem, ze Mikołaj się jej pytał, czy byłem grzeczny... ale jak powiedziąłem jej, że raczej nie bardzo, bo spóźniam się do pracy, jeżdżę rowerem po nocy bez świateł, napadam niewinne licealistki i... no jeszcze kilka innych rzeczy. no to Sunshine powiedziała, ze nawet rózgi nie dostanę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
29.11.2006, 22:35:59

Ja jeszcze nic nie dostalam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wkoncu Mikolaja jeszcze nie ma Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji no ale moze bylam az tak niegrzeczna ze nie zasluzylam. Calkiem mozliwe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
29.11.2006, 22:51:03

Fala to razem nei zaslugujemy na rozgi bo ja gorsze rzeczy robilem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
30.11.2006, 08:39:16

Qmar,
Cytat:Fala to razem nei zaslugujemy na rozgi bo ja gorsze rzeczy robilem

Cóż może być gorszego? Jeśli abrdziej nabroiłeś, to do Ciebie nie przyjdzie Mikołaj, tylko Policja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Z tonfą, a nie rózgą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.12.2006, 13:25:20

A u mnie już był Mikołaj! I to bardzo hojny! Przyniósł mi piękny komplet biżuterii!!! Ach rozpieszcza mnie ten Mikołaj, ale trudno się dziwić.... byłam taka grzeczniutka! :570:
02.12.2006, 17:42:44

a do mnie Mikołaj raczej nie przyjdzie niegrzeczna byłam... Tak jak Falkhor pewnie nawet rózgi nie dostane Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
02.12.2006, 19:07:55

Danka28, Heh, to gratuluję aż takiej grzeczności, skoro to był tak ładny i pokaźny zestaw biżuterii Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

SunShine, Zobaczysz, że nawet rózgi nie dostaniemy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
I nie uwierzycie, ja dziś mikołaja jednego na mieście widziałem... i to na rowerze...
02.12.2006, 20:03:38

Falkhor, trzeba było mu powiedzieć ze taka SunShine to jednak grzeczna była i to co ludzie mówią to bezpodstawne plotki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a nóż by Cie posłuchał... Ogólnie wiarygodny jesteś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Na rowerze... Hmmmm widze reniferki poszły w odstawke... Nawet Mikołaj preferuje zdrowy styl zycia

Ale temat chyba za wczesnie troche powstał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
mam jeszcze do 6 czas, może przyniesie coś... chociażby tą rózge Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zawsze będe mieć nadzieje, no i napewno sie poprawie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Falkhor nie traćmy nadziei...

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy