Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mikołajki
04.12.2006, 21:02:58

moze... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hihi

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
05.12.2006, 13:07:42

eeeeeeeee zdaje wam sie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
05.12.2006, 20:24:32

hebhe he h Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a wlasciwie kiedy sa mikolajki? bo ja juz zgluialalm byly czy sa?

Falk a co do Qmara On mnie gryzie! i za to mikolaj powienien dac mu po pupie!

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.12.2006, 20:30:46

Jutro Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

06.12.2006, 08:46:37

Dzisiaj Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nic, tylko czekac i wygląda Mikołaja, jeśli jeszcze ktoś nic nie znalazł pod poduchąm, łóżkiem albo wiszącej skarpety czy innego pakunku z napisem od Świętego Mikołaja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ALBO wieeeeeeeeeelka kolczasta rózga z elektrowstrząsami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :561:
06.12.2006, 09:44:42

a ja dostałam prezent z podtekstem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Książkę kucharską ........ Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

czyzby chodziło o to, ze mam sie nauczyc gotowac .... ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
06.12.2006, 10:33:43

U mnie byl Mikolaj o 24.00 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji przyniosl mi slicznego misia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

06.12.2006, 13:15:14

A ja dostałem już w sumie dwa mikołajowe prezenty - jednym się jutro ogolę, a drugi właśnie zjadłem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
06.12.2006, 13:41:05

a ja nic nie dostałam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji dalej.. a nieee cukierka od mikołaja co chodził po szkole Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
... a troche później ndst z polskiego :/

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
06.12.2006, 15:53:36

Heh, a ja właśnie niedawno wygrałam w radiu zaproszenie na dzisiejszy koncert In grid w Rzeszowie! Wybieram się! A od Mikołaja który przyjechał z ... teściową otrzymałam kożuszek na zimę (która nie nadchodzi!). Chwalipięa ze mnie, ale pierwszy raz coś wygrałam!
06.12.2006, 15:56:50

Danka28, gratuluje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
co to za radio ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
06.12.2006, 17:09:02

A ja dostałem nowego bajka znaczy siem BMX-a Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji !!

koszulki z nadrukiem
plakaty, obrazy i reprodukcje
darmowa wymiana linkiem
06.12.2006, 19:10:30

aahaha wlasnie był u mnie Mikolaj Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dostałam wielkie grubaśne czerwone skarpety z żółtym miskiem naszytym i gumkami antypoślizgowymi ^^ jak jakby na szydełku hehehe świetne ^^ tusz do rzęs i błyszczyk (dobrze że nie mam wyjadaczy w domu takich jak Falkhor Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) pensete i 2 czekolady Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji juupi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji od razu humor sie poprawił Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jednak Mikołaj o mnie nie zapomniał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
06.12.2006, 19:47:44

A do mnie wlasnie przybyl jeszcze raz Mikolaj, w czerwonej czapeczce i ze slodyczami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji widac grzeczna w tym roku bylam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

06.12.2006, 20:01:09

a ja dostalem czekolade i sok - i dobrze mam proviant do kompa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pozatym w mikolaja nie wierze tylko w dziadka mroza ^^

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy