Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 5 Następna > Ostatnia »
Mężczyzna cierpi inaczej...
AutorWiadomość
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 1,829

rudzia napisał(a):
czasem jest mi ciężko zrozumiec tego, że mężczyźni zachowuja się tak a nie inaczej

Mnie tez potwornie ciezko to zrozumiec.
Wogole czasem zastanawiam sie jak dwie tak rozne osoby moga sie dogadac, spedzic ze soba cale zycie i sie nie pozabijac Animatedwink hehe
To prawda ze kobiety zapamietuja szczegoly, ja moge powiedziec ze jestem pamietliwa, wybaczam ale nie zapominam do konca o tym co bylo kiedys, o jakichs nawet drobnych szczegolach ktore utkwily mi gleboko w pamieci Smile

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
06.09.2007 14:52:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Gothka =)
Moderator
*

Reputacja: 0
Portfel: 1,588

Chyba, że któraś kobieta ma krótką pamięć Tongue
Ja też wiele pamiętam takich rzeczy, które mnie zabolały, ale po co miałabym je kierować przeciwko tym, od których je usłyszałam? Moim zdaniem do niczego to nie prowadzi.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
06.09.2007 16:32:22
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
iwcia
Moderator
*

Gothka =) napisał(a):
Ja też wiele pamiętam takich rzeczy, które mnie zabolały, ale po co miałabym je kierować przeciwko tym, od których je usłyszałam?

Kto powiedzial ze odrazu trzeba takie rzeczy zachowane w pamieci kierowac przeciwko komus? Mozna to tylko zachowac dla siebie, ewentualnie podzielic sie swoimi przezyciami z kims zaufanym.
To z czym lub z kim w mlodosci czy w dziecinstwie mialo sie do czynienia to i tak w jakis sposob odbije sie na naszym pozniejszym zyciu, wspomnienia itp.
Co do mezczyzn chcialabym aby troche bardziej otwierali sie na wspomnienia, i mieli wiecej zaufania do kobiet postrzeganych czesto jako plotkarki.

Zapraszamy
06.09.2007 17:00:58
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Portfel: 16,128

iwcia,

Cytat:
Co do mezczyzn chcialabym aby troche bardziej otwierali sie na wspomnienia, i mieli wiecej zaufania do kobiet postrzeganych czesto jako plotkarki

To trzeba by zmienić chyba większośc kobiet. Mnie też się nie raz i nie dwa zdarzyło, że kobeia coś ode mnie usłyszała a potem jakims cudem wypłyneło to w towarzystwie. Hmmm... takie urazy zostają w człowieku i każą uważać. KObeita jak i mężczyzna musi neiźle zapracować na zaufanie... Zwłaszcza, jeśli któroś z nich ma nature plokary/plotkarza.

Dlatego facet woli sobie pocierpieć sam, niż mieć nad sobą tabun użlających się nad nim psiapsiółek swojej kobiety Animatedwink

06.09.2007 17:24:30
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
iwcia
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
Dlatego facet woli sobie pocierpieć sam, niż mieć nad sobą tabun użlających się nad nim psiapsiółek swojej kobiety

Hehe no wlasnie chec pomocy jest czesto mylnie odbierana, jak jakies uzalanie sie, to ze ktos chce kogos wysluchac, doradzic, czasem tylko poklepac po ramieniu i powiedziec: bedzie dobrze, nie znaczy ze bedziemy szalenie wspolczuc i sie uzalac.

Zapraszamy
06.09.2007 17:39:40
Falkhor
Administrator
*

iwcia, Mam taką nadzieję Animatedwink Bo ja tego osobiście bardzo nie znoszę. Ale to znowuż wymagające jest - ocenić sytuację. Czy trzeba bardziej czy słabiej współużalać się. Po wtóre - trzeba po prostu DOBRZE znać drugą osobę. Ze po piesku będzie płakać bardziej niż po rozwalonym aparacie za 12.000 zł...

06.09.2007 18:15:11
rudzia

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 5
Portfel: 2,409

Niestety nie należę do kobiet, które szybko zapominaja. W najmniej odpowiednim momencie potrafię wypomnieć, ale to już jest chyba wada wrodzona wszytskich Inglotów :lol-sweat:

Czasem jest tak, że oobieta nie pptrafi sobie sama poradzić z pewnymi rzeczami i biegnie do przypsiapsiółki. A jak ona sie przez przypadek wygada to już jest porażka i przypadek. Ale nie jest przeciez tak, ze kobieta dla ukochanego mężczyny chce źle... co to to nie

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
06.09.2007 21:28:11
iwcia
Moderator
*

Cytat:
Ale nie jest przeciez tak, ze kobieta dla ukochanego mężczyny chce źle... co to to nie

Swieta prawda Smile tylko czasem kobieta nie potrafi dac sobie rady ze swoimi problemami, potrzebuje zeby ktos inny wyrazil swoje zdanie, doradzil Smile nawet na zakupy czesto zabiera sie jakas psiapsiolke w formie doradczej Animatedwink takie to juz jestesmy Smile

Zapraszamy
06.09.2007 21:40:04
rudzia

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 5
Portfel: 2,409

iwcia napisał(a):
takie to juz jestesmy

Może nie wszytskie, ale większość kobiet tak robi. I wydaje mi się, że nie ma w tym nic złego, a to, że czasem nie wyjdzie to przykra sprawa Sad

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
06.09.2007 21:48:29
Falkhor
Administrator
*

prawdziwa kobieta na zakupy weźmie prawdziwego mężczyznę Smile hehe, tylko ze on powie, że ona mu się w tym podoba, a nie, e ogólnie świetnie wygląda. Im jednak facet potrafi lepiej odróżnić te dwie rzeczy i DOPASOWAC je do kobiety, tym większa wartośc faceta Animatedwink Animatedwink

My tu jednak o cierpieniu, a nie o zakupach Tongue

Kobiety mają dziwną przypadłośc do tego, aby swoim problemem zarażac otwarcie cały świat. Faceci dusza to w sobie, nie lubią obarczać swoimi kłopotami innych.

07.09.2007 11:20:55
Gothka =)
Moderator
*

Reputacja: 0
Portfel: 1,588

Cytat:
Kobiety mają dziwną przypadłośc do tego, aby swoim problemem zarażac otwarcie cały świat. Faceci dusza to w sobie, nie lubią obarczać swoimi kłopotami innych.

"Dziwną przypadłość". Pewnie tak, ale nie zawsze. Jak problem jest wstydliwy to raczej wolą go schować do środka niż narazić się na pośmiewisko. Tym bardziej wtedy, kiedy same dobrze się znają i wiedzą, że problem jest tak ogromny i problemowy, bo akurat szaleją hormony, i sam zniknie jak się uspokoją.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
08.09.2007 09:50:04
iwcia
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
Kobiety mają dziwną przypadłośc do tego, aby swoim problemem zarażac otwarcie cały świat.

Moze nie caly swiat hehe nie przesadzajmy Tongue ale przyznam sie ze wyrzucic cos z siebie co boli jest bardzo dobrze, niesamowita ulgaaaaa, no tak tylko jak wyrzucic z siebie cos czego np nie mozemy powiedziec innym? jakas niesamowita tajemnice? chyba wtedy niema wyjscia, trzeba dusic to w sobie.

Zapraszamy
08.09.2007 22:43:54
Falkhor
Administrator
*

iwcia, Nie chodziło mi o zwierzanie się. Tylko o to, że jak kobieta ma problem, to emanuje nim na swoją okolicę. Faceci bywają gderliw czy coś, ale kobiety... echhhhh... wg moich obserwacji emanują silniej Tongue

08.09.2007 23:12:28
iwcia
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
Faceci bywają gderliw czy coś, ale kobiety... echhhhh... wg moich obserwacji emanują silniej Tongue

Aaaa emanowanie hmmm zle zrozumialam Animatedwink wedlug mnie to i silniej emanuja i zwierzaja sie w szybszym tepie Tongue

Zapraszamy
08.09.2007 23:37:44
Falkhor
Administrator
*

iwcia, Dlatego, że silniej emanują to prędzej się zwierzają, bo w końcu ktoś chce przerwać te złe dni Tongue Smile

Faceci emanują hmmm - pulsacyjnie. Np. w chwili złości, wtedy wyskakuje z nich skrywany diabełek problemu.

09.09.2007 08:33:10
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: