Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (8):« Pierwsza < Poprzednia 4 5 6 7 [8] Ostatnia »
Metal
AutorWiadomość
darwin

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 15

vader to swietny zepol szcezgolnie podobaja mi sie ich ostatnie plyty na ktorych slychac wyrazne slady thrash metalu . Na plus zasluguje swietny growl petera bardzo wyrazny w porownaniu do inych zespolow death metalowych , wszyscy instrumentalisci trzymaja bardzo wysoki poziom szczegolnie podoba mi sie gra daraya (perkusisty) . Zlosliwi zarzucaja wejderowi ze popadli w schematy tymczasem jak dla mnie z albumu na album coraz bardziej kombinuja przez co utwory sa duzo bardziej pogmatwane i nie nuza jak te z pierwszych plyt . Oczywiscie to jest tylko moje subiektywne zdanie .Prawdziwi true metale lubuja sie w pierwszych plytach vadera prawdziwym brutalnym strasznym czarnym detah metalu i pewnie jesli sie tacy znajda to mnie zaraz zjada Animatedwink

11.12.2007 12:56:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Bake

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 1,335
RE: Metal

Vader jest świetny to fakt, ale nie do każdego taka muzyka trafia i nie jest to muzyka którą można słuchać cały czas... przerwy są konieczne Biggrin ze wzgledu na dobro nasszych kotów Biggrin Animatedwink

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
23.04.2008 18:26:42
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Firefox
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: