Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (6):« Pierwsza < Poprzednia 2 3 4 5 [6] Ostatnia »
Męski świat
AutorWiadomość
rudzia

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 2,409

Qmar napisał(a):
TV prawei nie ogladam jak siedzie przed kompem nie mam zadnych zachcianek a i tak zadna niechce do kina czy na spacer <lol2>

jak taki z Ciebie ideał to na pacer możemy isc =D :hihi: :letssin: :letssin: :letssin:

Falkhor napisał(a):
Ja oglądam TV i mecz, a Ty idziesz na spacer

heh taaaaaak tylko nam kobietkom chodzi o to że jak juz mamy tego pana to raczej z nim fajniej by było pjsc na spacer niz samej. a po za tym nam nie trzeba tak wiele razy powtarzac jednej rzeczy. Ponieważ jestesmy mądre to łapiemy w mig a wam to czasem się trzeba tyle ogadac, że chyba juz lepiej zrobic samemu Tongue Tongue Tongue

ja tam nie lubie piłki nożnej i wcale tego nie ukrywam ale też nue twierdze że panowie nie powinni ogladac. wreszc przeciwnie ale nie za czesto bo jak mają troche luzu to poźniej jest problem Tongue :hihi: a po za tym jak bym zaczeła z moim partnerem ogladac mecze bo chyba bym nie miała z nim o czym rozmawiac Animatedwink

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
04.06.2007 12:18:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,304

rudzia,

Cytat:
heh taaaaaak tylko nam kobietkom chodzi o to że jak juz mamy tego pana to raczej z nim fajniej by było pjsc na spacer niz samej. a po za tym nam nie trzeba tak wiele razy powtarzac jednej rzeczy. Ponieważ jestesmy mądre to łapiemy w mig

ooo tego to bym nie był taki pewny :hihi: CZASEM to kobiety jest ciężko zrozumieć najlepszym przykładem jest kłutnia:
dużo ględzą, nigdy nie wiadomo do końca o co im chodzi, jak skończą do płaczą płaczą i płaczą, a jak po wyszystkim zapytasz się o co jej chodzi to odpowiada, że nie wie :lmao:

Cytat:
ale nie za czesto bo jak mają troche luzu to poźniej jest problem

i w tym jest cały problem - chcecie nas traktować jak zwierzaczka, którym się trzeba opiekować i 'wyprowadzać na smyczy'...nigdy tego nei pojmę - przecież facet (do pełni szczęścia) potrzebuje trochę wolności np jakiś wypadzik z kolegami na mecz, na ryby, na piwko...

Cytat:
jak bym zaczeła z moim partnerem ogladac mecze bo chyba bym nie miała z nim o czym rozmawiac

bo to jest tak: jak się nie interesujesz piłką, a twój partner przed tv jest wieeelkim kibicem, to lepiej nie wchodzić mu w parade i robić tak jak np robi moja qzynka jak jest u mnie: siedzi obok, popija piwko, zajada chipsy, komentuje razem ze mna...a na końcy meczy się pyta kto gra i jaki jest wynik :!: :!: :!: przecież to może człowieka rozwalić na miejscu... :hihi:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
04.06.2007 15:01:07
rudzia

*

Reputacja: 5
Portfel: 2,409

levi napisał(a):
chcecie nas traktować jak zwierzaczka, którym się trzeba opiekować i 'wyprowadzać na smyczy'

nie prawda!! nikt nie powiedział, że kobiety chcą i traktują mężczyzn jak zwierzątka! czasem tylko trzeba przypomniec o co chodzi Animatedwink nie chciała bym miec faceta pantoflarza bo by się poźniej okazało że nie umie nic beze mnie zrobic a przecież nie o to chodzi Animatedwink

levi napisał(a):
dużo ględzą, nigdy nie wiadomo do końca o co im chodzi, jak skończą do płaczą płaczą i płaczą, a jak po wyszystkim zapytasz się o co jej chodzi to odpowiada, że nie wie

jak wiesz każda kobietka ma czasem ciężkie dni i jak się cos dzieje to nie wiadomo o co chodzi Animatedwink chyba wszytskie tak mamy...przynajmniej ja ale nie będę się wypowiadac za resztę kobiecej społecznosci

levi napisał(a):
robi moja qzynka jak jest u mnie: siedzi obok, popija piwko, zajada chipsy, komentuje razem ze mna...a na końcy meczy się pyta kto gra i jaki jest wynik przecież to może człowieka rozwalić na miejscu...

:lmao: to ze mną jest podobnie z tym że ja się nie wtrącam pod koniec tylko w czasie meczu zadaje setki pytań, które rozwalają każdego kibica piłki nożnej Animatedwink :hihi: =D

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
04.06.2007 17:44:17
Raviol

*

Reputacja: 0
Portfel: 94

Kobieta nie jest facetem i nie da jej się zrozumieć według jakiegoś prostego wzoru. Sama mam tak że złości mnie coś co dla mnie jest oczywiste, a mój facet nie ma pojęcia co przeskrobał. Jednak pod względem sportu zgadzamy się, oboje oglądamy mecze i nikt mi nie może zarzucić że nie wiem o co w tym bieganiu chodzi Smile

08.06.2007 15:53:32
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: