Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (6):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 5 6 Następna > Ostatnia »
Męski świat
AutorWiadomość
Gall

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 208

Dziś nie wiadomo dokładnie gdzie jest miejsce faceta. Kobiety pracują tak jak faceci a faceci wychowują dzieci itp. RównouprawnienieSmile Firmy kosmetyczne wypuszczają coraz wiecej produktów dla facetów bo chcą też pozyskać takich kilentów i więcej zarobić. Niedługo do powszechnego zastosowania wejdą cienie do powiek i szminki dla facetówSmile hehe i trzeba bedzie chodzić w tych pedalskich obcisłych bluzeczkach i się malować coby być w modzie heheSmile A tak na prawde to zależy od nas czy temu wszystkiemu ulegniemy. trzeba bokazać ze facet się nie da i pozostanie tym do czego się urodził czyli głową rodziny, bedzie wspierał swoją kobiete która zawsze może się do niego przytulić gdy jest jej smutno, bronił jej i o nią dbał, zarabiał kasę itp itd. Dziewczyny nie każcie nam się otwierać bo to nic nie da, my musimy pod waszym wpływem sami z własnej nieprzymuszonej woli się otworzyć i przyłączączyć was do swojego świetaSmile Amen Smile hehe

26.05.2007 14:30:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
rudzia

*

Reputacja: 5
Portfel: 2,409

nie no przestan...jak by faceci zaczeli sie malowac i robic z siebie meskie kobitki to wogole panie by szacuneczek stracily...a tak po za tym rownouprawnienie nie ma nic do tego to ze kobiety chca robic cos po za praniem sprzataniem itp. to chyba nie jest nic zlego...przeciez tez jestesmy ludźmi!! i nie tylko dom nam w głowie...a po za tym kazda wcpołczezna konieta chce miec MĘZCZYZNE w domu a nie jakiegos fircyka Biggrin

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
27.05.2007 21:28:47
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

rudzia,

Cytat:
nie no przestan...jak by faceci zaczeli sie malowac i robic z siebie meskie kobitki to wogole panie by szacuneczek stracily...

ja myślę, że tak się zaczyna właśnie dziac. Co raz więcej takich panów :/

Cytat:
chce miec MĘZCZYZNE w domu a nie jakiegos fircyka

Dobre Biggrin

27.05.2007 21:38:14
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
rudzia

*

no bo taka jest prawda...po co w domu jeszcze jedna kobitka ktora sie martwi o sobie...wazne ze zonka ma czego chce i o siebie dba...a panowie dbaja o fundusze na zachcianki zonki ale ja bym tak nie chciała...a jak faceci sie maluja to jest okropne...pomijamy oczywiscie Michała Wisniewskiego...dzieci niby ma ale na faceta to on mi nie wyglada....ma takjie fajne szmatki :hihi: :lol-sweat:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
27.05.2007 21:51:31
Falkhor
Administrator
*

rudzia,

Cytat:
po co w domu jeszcze jedna kobitka ktora sie martwi o sobie...wazne ze zonka ma czego chce i o siebie dba...a panowie dbaja o fundusze na zachcianki zonki

ja tam się kiedyś zastanawiałem, jaky to było, jakby żona miałą jakąś firme wielką a ja miałbym siediec w odmku i obiady gotować... Myśle, że bym sobie poradził Smile Animatedwink

27.05.2007 22:09:24
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
rudzia

*

Falkhor wierze w to zeby sobie poardzil ale czy nie cjcialbys byc niezalezny...niech kazde z maloznkw parcuje i ma swoja kaske....nie mozna robic z faceta kury domowej bo sie staje....kurcze nie cjhcviałabym przez poł zycia prosic meza zeby mi dał na buty czy na bluzke...ucze sie po to zeby samej na siobie zarabiac...wedlug mnie niezaleznosc zwłaszcza w zyciu partnerskim jest bardzo wazna

Falkhor napisał(a):
Myśle, że bym sobie poradził

a umiesz gotowac pierogi i biogos ?? :hihi: xD =D

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
28.05.2007 10:25:29
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
Portfel: 1,588

rudzia, napisała:

Cytat:
kurcze nie cjhcviałabym przez poł zycia prosic meza zeby mi dał na buty czy na bluzke...

A jak by to wyglądało, gdyby żona zarabiała i facet musiał o coś prosić? :O

Cytat:
nie mozna robic z faceta kury domowej

Mężczyzna ma być mężczyzną. Smile

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
28.05.2007 13:51:11
rudzia

*

Gothka =) napisał(a):
Mężczyzna ma być mężczyzną.

zgadzam sie w kazdym calu z Toba...nie wiem jak by to wygladalo jak by mnie maz prosil o pieniadze ale czulabym sie dziwnie ^_^ jestem jadnek za tym zeby kobiety byli niezalezne ale nie we wszytskich sprawach =D :hihi: ...przeciez tak jest prosciej

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
28.05.2007 14:31:19
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,304

ale powiem wam dziewczynki, że dla faceta jest rzeczą wspaniałą, jak może wydać kasę na swoją kobietę/przyjaciółkę/znajomą =D
nie wiem na czym to polega, ale to nas podbudowuje psychicznie i emocjonalnie :lmao:
np dla mnie jest świetną sprawą jak mogę postawić dziewczynie drinka, cole, ciacho :sweet: świetnie się tego czuję =D

ale nigdy nie mógłbym być uzależniony finansowo np od dziewczyny/żony :eek: poprostu wykończyłbym się psychicznie z takim stanem rzeczy :eek: :eek: :eek:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
28.05.2007 14:39:56
Falkhor
Administrator
*

rudzia,

Cytat:
Falkhor wierze w to zeby sobie poardzil ale czy nie cjcialbys byc niezalezny...

To zależy od tego, kto jak postrzega niezależność. Dziecko jest obowiązkiem, ogranicza swobodę. Tak samo dom - trzeba się nim zajmować. Fajny obiad to też sztuka, ile można jeść dania zamawiane na telefon, np. pizzę? :/ Poza tym w życiu przychodzi taka chwila, że trzeba pomyślec o tym, co ze sobą zrobic na przyszłość - i nie tylko o sukcesach mowa.

Cytat:
kurcze nie cjhcviałabym przez poł zycia prosic meza zeby mi dał na buty czy na bluzke...

Akurat dla mnie to nie funkcjonuje w ten sposób. jesli to jest prawdziwy związek, to kasa jest wspólna. I wydaje się ją raz na to, raz na tamto i nie tylko ten, co zarabia o niej decyduje.

Mężczyzna powinien być facetem. Ale to oznacza również, że od biedy obsłuży pralkę, zmieni pieluchę i usmaży jajecznicę Tongue Smile

jak dla mnie najważniejsze jest to, aby razem, we dwoje, móc sobei radzić z życiem. A talenty ma się różne - fajnie jest się nimi dobrze uzupełnić Smile

28.05.2007 17:22:06
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Falkhor napisał(a):
Mężczyzna powinien być facetem. Ale to oznacza również, że od biedy obsłuży pralkę, zmieni pieluchę i usmaży jajecznicę Tongue Smile

Zgadza się Falk - facet powinien być do tańca i do różańca, najgorsze w związku to monotonia i właśnie brak takiego zgrania, zorganizowania i uzupełniania się nawzajem.
CZasami jednak jest tak, że mężczyzna nie ma ochoty pomagać w obowiązkach domowych i pytanie - co wtedy? Jak zacznie się wypominać mu, że tego nie zrobiłm o tamtym zapomniał, to będzie baaaaardzo krótka droga do kłótni, a z kolei jeśli nie powie się, co leży na wątrobie, wtedy jest już całkowita swawola i freedom, piwko, meczyk i nic poza tym.

Falkhor napisał(a):
jak dla mnie najważniejsze jest to, aby razem, we dwoje, móc sobei radzić z życiem. A talenty ma się różne - fajnie jest się nimi dobrze uzupełnić Smile

:kiss:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
28.05.2007 19:28:33
rudzia

*

levi napisał(a):
ale powiem wam dziewczynki, że dla faceta jest rzeczą wspaniałą, jak może wydać kasę na swoją kobietę/przyjaciółkę/znajomą
nie wiem na czym to polega, ale to nas podbudowuje psychicznie i emocjonalnie
np dla mnie jest świetną sprawą jak mogę postawić dziewczynie drinka, cole, ciacho świetnie się tego czuję

w takim razie jestem pełna podziwu i dochodze do wniosku ze faceci są dziwni =D :hihi:

ziomalka napisał(a):
CZasami jednak jest tak, że mężczyzna nie ma ochoty pomagać w obowiązkach domowych i pytanie - co wtedy? Jak zacznie się wypominać mu, że tego nie zrobiłm o tamtym zapomniał, to będzie baaaaardzo krótka droga do kłótni, a z kolei jeśli nie powie się, co leży na wątrobie, wtedy jest już całkowita swawola i freedom, piwko, meczyk i nic poza tym.

i to jest najgorsze Sad a jeszcze gorsze jest to że nie wiadomo co z tym poźniej zrobic bo niektorzy panowie sa czasem baaaaaaaaaaaaaaardzo uparci

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
28.05.2007 20:21:14
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

rudzia napisał(a):
i to jest najgorsze Sad a jeszcze gorsze jest to że nie wiadomo co z tym poźniej zrobic bo niektorzy panowie sa czasem baaaaaaaaaaaaaaardzo uparci

Taaaa takie małe osiołki, ale kochane osiołki przecież, pare subtelnych tortur i wszystko da się zrobić , do wszystkiego przekonać :lol-sweat:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
29.05.2007 00:00:24
Falkhor
Administrator
*

ziomalka, ech, Ty od razu z torturami Tongue

Co do upartości - to obie płcie świetnie pokazują, że potrafią być uparte, zatem nikt chyba nie rozstrzygnie, jak to jest na poziomie genetycznym Biggrin

Cytat:
CZasami jednak jest tak, że mężczyzna nie ma ochoty pomagać w obowiązkach domowych i pytanie - co wtedy?

ja tam raczej nie mam z tym wielkiego problemu, ale czasem dobrze jest pokazać facetowi, jak to wygląda - dbanie o dom. Aby się przekonał. BO jest jezcze taka opcja, że facet NIE szanuje pracy swojej kobiety, jesli ta np. jest panią domu, gdy on jest w pracy.

29.05.2007 05:59:29
rudzia

*

Falkhor napisał(a):
Aby się przekonał. BO jest jezcze taka opcja, że facet NIE szanuje pracy swojej kobiety, jesli ta np. jest panią domu, gdy on jest w pracy.

oj nie wielu panow docenia prace swoich małzonek zwłaszcza wtedy gdy jeszcze pracuja i wychowuja dzieci. Wiekszosc facetów w takich sytuacjach to sa zwykli ingnoranci i nie doceniaja swoich kobiet...najlepszy przydład to jest moj tata:/ on nawet nie wie gdzie jest w domu patelnia =D

Falkhor napisał(a):
ja tam raczej nie mam z tym wielkiego problemu

w takich układach albo jestes kosmita albo sie wychowałes na innym kontynencie albo masz juz kilka tysiecy lat bo tacy panowie byli w epoce kamienia łupanego =D :hihi:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
29.05.2007 09:50:36
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: