Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Męska Przyjaźń
19.09.2006, 10:07:13
Męska Przyjaźń
Hmmmm... :564:

No tak. Nie chodzi mi tu raczej o związki homo, zaznaczam na wstępie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bo nic mi o nich dokładniej nie wiadomo. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jak sądzicie... Czy jest coś takiego jak męska przyjaźń na dobre i na złe, podczas gdy z reguły przyjaźń dwóch kobiet to spisek przeciwko trzeciej? Wiadomo też, że realcje dwóch facetów stricte przyjacielska ma swoje pewne hmm... niepisane reguły. Wiadomo - faceci to stworzenia działające wg zasad. Swoich zasad :564:

W moim przypadku... miałem takiego Przyjaciela. Ale straciłem go po 9 latach. Niezliczone wypady na piwo, ochlajparty, wyprawy w góry. A na finiszu - zdrada i totalna olewka. Było, minęło. :564:

Zatem... jak uważacie? Czy to wogóle dobre dla faceta wchodzić w ścisłą przyjaźń z drugim facetem> Czy nie rpzeszkadza nam to we... wrodzonym instynkcie rywalizacji?

pozdro. :564:
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
16.01.2007, 21:54:03

Falkhor napisał(a):W moim przypadku... miałem takiego Przyjaciela. Ale straciłem go po 9 latach. Niezliczone wypady na piwo, ochlajparty, wyprawy w góry. A na finiszu - zdrada i totalna olewka. Było, minęło.

Przyjaźń pomiędzy facetami napewno istnieje, lecz napewno wypady na piwo itp nie są jej dowodem.

Sądze, że przyjaźń pomiędzy facetami moze powstać w sytuacji ekstremalnej - np. udowodniono, że na wojnie kumple którzy razem walczą w jednej grupie, stają się jak rodzina, braterstwo krwi. Kobiety tego nie potrafią...

Liberate tute me ex inferis
Znajdź wszystkie posty użytkownika
16.01.2007, 23:12:00

Ahab napisał(a):Sądze, że przyjaźń pomiędzy facetami moze powstać w sytuacji ekstremalnej

Może, mam takiego kumpla z którym parę lat temu związałem się liną podczas różnych wspinów, teraz latamy razem skrzydło w skrzydło, rozumiemy się doskonale od lat.

fotografia lotnicza , moje fotografie z lotu ptaka
17.01.2007, 08:24:18

W sumie wojen na razie nie ma, ale z pewnością jest w tym prawda, gdyż stres, emocje, kroczenie po granicy zycia i śmierci, to wiąże ludzi, z pewnością...

Jednak tutaj, w moim przypadku, efekt przyniósł czas - po prostu znaliśmy się jak łyse konie, jak to się mówi. W LO spędzaliśmy mnóstwo czasu, więc też coś jest z tych sytuacji extremalnych. Itd. itp.
17.01.2007, 10:18:24

Przyjaźń dwóch facetów jest jak najbardziej możliwa. W moim przypadku to wygląda następująco: z kumplem poznaliśmy się chyba jeszcze w gimnazjum i tak ciągneło się to do końca LO, mieliśmy różne "dziwne" przygody Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jest co wspominać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji pod koniec liceum związałem się z pewna panną i moja przyjaźń legła w gruzach bo wiadomo że zakochany facet wybierze dziewczynę niż wypady z przyjaciółmi na piwko itp.
A teraz po 2 latach znowu się zaczynamy przyjaźnić i znowu jest zajebiście Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
i nawet baba nie zniszczyła tej męskiej przyjaźni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Poznaj świat aforyzmów i
sentencji. Przepisy na drinki .
16.03.2007, 01:39:36

przyjazn meska moize istniec ,zawsze to jest z kim pogadac piwo wypic ,raczej meskiej przyjazni ciezko jest ja zerwach chyba ze w gre wchodzi jakas kobitka to wtedy to juz nie cieawie moze byc,z najlepszych przyjaciół mozna stac sie najgorszymi wrogami :)ah te baby
16.03.2007, 08:13:54

michas, Coś o tym wiem, ale to już na szczęście stare dzieje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Męska przyjaźń to trudna sprawa - a dokłądniej trudno ją zbudować. Zerwać mimo wszystko - dość trudno. Tak mi sie przynajmniej wydaje. Faceci są chyba po prostu bardziej prości i szczerzy w relacjach ze sobą, niż kobieta z kobietą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
18.03.2007, 00:17:17

Falkhor napisał(a):Męska przyjaźń to trudna sprawa - a dokłądniej trudno ją zbudować. Zerwać mimo wszystko - dość trudno. Tak mi sie przynajmniej wydaje. Faceci są chyba po prostu bardziej prości i szczerzy w relacjach ze sobą, niż kobieta z kobietą

Bo facet facetowi da po gębie i żyja dalej a kobiety chowają swoje urazy, namawiają się przeciw sobie ech zresztą sami wiecie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
18.03.2007, 09:13:58

pablo, Kobiety knują Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dla nich lepsza znajomość ludzkiej psychiki i zachowań, obserwacja człowieka, jest wielkim darem ale czasem i przekleństwem. Facet nei dopatruje się od razu potrójnego dna w czyims zachowaniu. łatwiej nas przez to nabrać, ale... także prościej zrozumieć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy