Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Maxthon2 - Beta do testowania
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128
Maxthon2 - Beta do testowania

Jest oto nowa wersja od jakiegoś czasu na stronie www.maxthon.com. jak w opisie - zaczhęcam zaintereaowanych do popatrzenia sobie na nowe rozwiazania w coraz lepszej przeglądarce Smile Ja używam M od dośc dawna, podoba mi się jego funkcjonalność. W wersji '2' widać, że prace nad programem mają na prawdę DUŻY zasięg...

Pooooozdrawiam Smile

11.11.2006 13:35:10
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
Portfel: 3,494

No ja wlasnie mysle nad zmiana przeglądarki Tongue bo od jakiegos czasu mialam problemy z firefoxem. Narazie minęły, ale jesli powrocą to napewno zainstaluje Maxtona. Lepszy od firefoxa jest?

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

11.11.2006 13:40:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
maciej
Administrator
*

Reputacja: 4
Portfel: 1,286

Falkhor napisał(a):
coraz lepszej przeglądarce

jeśli bedzie nadal korzystać z silnika IE, a nie zanosi sie na odrebnośc to trudno bedzie powiedzieć, ze jest to dobra przeglądarka Smile silnik IE jest strasznie niedopracowany...
Ale jak to falek napisał zobaczyć mozna, ale osobiście i tak sie nie przesiądę Smile

Pozdrawiam Maciej
11.11.2006 14:21:08
Falkhor
Administrator
*

Heh Smile

terelka, cięzko mi tu reklamować, co jest lepse - najlepiej, abys SAMA zainstalował i jedno, i drugie, i dokonała wyboru. Ja się po prostu przyzwyczaiłem do M, i już... poza tym jak na moje własne gusta - jest idealna.

Pozdro.

11.11.2006 18:41:48
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
wolfek

Grupa: Zarejestrowani
Portfel: 19

Korzystam z MAXTHONA od długiego czasu, jest ok, jedyne co wkurza to błędy w interpretacji niektorych skryptów. Silnik explorera ? - Nie wydaje mi się aby był wolny Smile

20.01.2007 17:55:16
Falkhor
Administrator
*

Na razie jest już któraś tam wersja R... wygląda na co raz lepszą, ale z racji tego, że dotychasowa konfigurcja Maxthona starego całkowicie mi styka - to nie wlazłem jeszcze na M2. Niech skończą się testy Smile

Hmmm... a czy silnik IE nie został uznanym za najszybszy ostatnio? W sensie podatny na dziury, ale jednak najszybszy Tongue

20.01.2007 18:03:04
Cerberion

*

Grupa: Zarejestrowani
Portfel: 378

maxthon rzadzi. firefox tak sie wzial za blokowanie wszystkiego, ze faktycznie, blokuje co raz wiecej rzeczy i w sumei jeszcze troche i nic nie bede widzial na stronach :/ maxthon wydaje mi sie znacznie lepiej konfigurowalny niz FF czy IE. a ta nowa wersja 2.0 cos tam cos na prawde wymiata... Smile

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
31.01.2007 18:16:21
Falkhor
Administrator
*

Cerberion, Nie mam nerwów do nowej... albo nie - NIE MIAŁEM. Teraz częściej nawala mi stara wersja i na laptopie mam do testowania wersję 2.0 'coś tam coś' Biggrin i kurcze, widac, że sporo ludzi musi nad nią pracować, bo postepy są bardzo szybkie...

31.01.2007 20:42:23
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: