Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mailing (groszowe sprawy)
14.11.2007, 17:20:19
Mailing (groszowe sprawy)
Siema! Ja stwierdziłem, że mam za małe kieszonkowe;/. Dowiedziałem się o czymś takim jak mailing (dla niezorientowanych jest to klikanie w linki za kase, klikasz link w mailu i dostajesz grosza). Jak jest się w kilku naraz firmach to nawet można odrobinę kasy zarobić. Tutaj dołączam linki:

http://www.skarbonka.net/pages/index.php...ekromanta2

http://www.dolarek.com/pages/index.php?r...ekromanta2

http://netreklama.eu/pages/index.php?refid=nekromanta2

To są najleprze z tych firm, które wyczaiłemPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
14.11.2007, 17:34:26

Napisz więcej o co w tym chodzi. Bo ja też kasy potrzebuję i każda złotówka się dla mnie liczy.

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
Znajdź wszystkie posty użytkownika
14.11.2007, 20:14:21

kicha z tym jest... pol ekranu windowsa zaslaniaja reklamy i po miesiacu moze dostaniesz 1 euro. odradzam

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
14.11.2007, 21:53:24

Ja też kiedyś, kiedyś próbowałem - uskłądałem 39 euro, wypłącali od 50. Z kolejnym majlem strona przestałą działać, bo zwinęli interes XP XP XP

Dlatego wolę już rozdawać ulotki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
15.11.2007, 00:39:38

hehe
Dobrze wiedzieć. Czyli nie będę nawet zaczynać się w to bawić. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Teraz szukam innego zarobku. Może gdzieś na budowie, albo przy remontach? Już nawet dostałam pewną propozycję w tej branży i pewnie się skuszę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
To lepsze niż całymi dniami siedzieć na necie i klikać w linki XP

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
15.11.2007, 18:03:41

Ja tam na tym troszkę zarobiłem
Nie jest to baner na pulpicie, tylko meile na skszynke przychodzą.
A ulotki to ciężka gadanka z ludźmi. Jeszcze co trzecia osoba Cie nie wpuści

[ Dodano: 2007-11-15, 19:27 ]
Jeszcze coś. Falkhor! Musiałeś trafić na oszustów, ja w tych firmach jestem od dawna i troszkę zarabiam. Mało bo mało, ale jednak.

04.12.2007, 17:10:40

no to ja w tej branży "obkręcam" się nie od dziś i odradzam każdemu tego typu zarobki lepiej tak jak Falkhor powiedział roznośić ulotki ;]
08.12.2007, 19:50:28

DjMateoooo, Ja tez troche w tym siedze i zarobilem pare dyszek, przez rok nie masz nic a potem 50-60PLN. spoko to kieszonkowe potrafi podnieść, ale to dla wytrwałych. To nie jest praca dla zarobków stałych tylko na dorobienie kaski na małe wydatki

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy