Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 [4] 5 Następna > Ostatnia »
Mafia z Rakszawy !!!
AutorWiadomość
Nookie

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 39

ja sam zdziwiony jestem O.o ...prawie codziennie o 21 wychodze na godzinke na desce pod van purem pojezdzic i ani raz sie nie natknołem na jakichs przestepcow xP jesli chodzi o tych kolesi, i mowicie ze sa z bogatych rodzin to naprawde sie nie domyslam kto to...predzej bym podejrzewał tych z patologicznych rodzin, bo to oni raczej sa zdolni do takich rzeczy, chociazby to ze znikneły mi 2 rowery spod domu xP hmmm...

You're my angel, my angel in the sky,
When I kick you, you falling down Tongue xD
29.08.2007 17:51:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
marcelka

*

Portfel: 765

Nookie napisał(a):
mowicie ze sa z bogatych rodzin to naprawde sie nie domyslam kto to...predzej bym podejrzewał tych z patologicznych rodzin

tak oni pochodzą z dobrych i bogatych rodzin.. wogóle jak sie dowiedziałam kto to, to nie mogłam uwierzyć.. :O brak mi słów na to wszystko;/

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

29.08.2007 18:28:31
Nookie

*

no ja juz chyba przypuszczam kto to Tongue wystarczy mieszkac w rakszawie i chwile pomyslec ;]

29.08.2007 19:12:49
wiesław

Portfel: 18

Ekolog napisał(a):
Rakszawa ma taka opinie jaka ma już od czasów II wojny śiatowej albop i wcześniej... :hihi:

mozesz podac przykład jakiś ?

29.08.2007 19:48:15
psycho66

Portfel: 16

jestem bardzo ciekawa czy jestescie pewni kto to :lol-sweat: powodzenia Smile jak juz bede wiedziec jaki wyrok dostana to chetnie sie z wami podziele :lmao: Tongue

29.08.2007 20:10:27
Ekolog

*

Portfel: 370

Proponuje lekture archiwalnych numerów GC Nowiny....wieslawie ;D

Ekolog
29.08.2007 20:20:08
wiesław

Ekolog napisał(a):
Proponuje lekture archiwalnych numerów GC Nowiny....wieslawie ;D

tak tak, a lancut to pewnie świete miasto
wracając do tematu - ja znam 3 nazwiska i jest to potwierdzone, dochodzenia prowadzą jeszcze do 4 osób, a najlepsze jest to powiązany jest z tym szef jednej z rakszawskich firm Tongue - wtajemniczeni wiedza

29.08.2007 20:51:20
Ekolog

*

Portfel: 370

Nie Łańcut to nie świe miasto choc Sanktuarium tu mamy... :hihi:
Ale Rakszawa to specyficzna miejscowosć o specyficznej mentalności częsci-podkreślam części mieszkańców...
Zadam Ci Wiesławie pytanie- jaki jest poziom kształcenia i wiedzy ogólnej o świecie młodzieży Rakszawskiej??? Czy lokalno-społeczno-kulturalneżycie w Rakszawie opiera się głównie na zarabianiu pieniedzy i nic ponadto??? I jeszcze jednoi-jaki odsetek mieszkańców kradnie drewno z Lasów Państwowych...,co???

[ Dodano: 2007-08-29, 21:20 ]
Panuje tam zasada: "Co nie moje to mam "gdzieś" "

Ekolog
29.08.2007 21:18:13
wiesław

Ekolog napisał(a):
Nie Łańcut to nie świe miasto choc Sanktuarium tu mamy... :hihi:
Ale Rakszawa to specyficzna miejscowosć o specyficznej mentalności częsci-podkreślam części mieszkańców...
Zadam Ci Wiesławie pytanie- jaki jest poziom kształcenia i wiedzy ogólnej o świecie młodzieży Rakszawskiej??? Czy lokalno-społeczno-kulturalneżycie w Rakszawie opiera się głównie na zarabianiu pieniedzy i nic ponadto??? I jeszcze jednoi-jaki odsetek mieszkańców kradnie drewno z Lasów Państwowych...,co??? "

poziom kształcenia i wiedzy ogólnej jest taki jak w całej polsce, tak specjalnie z malej litery.
bo nie od dzis wiadomo ze lancucianie (czy jak sie to mowi) ucza sie w tych samych szkolach co rakszawianie, te wszystkie lo z lancuta itp.,

zycie nie opiera sie wylacznie na tym co napisales - przyjedz zobaczysz, jesli zauwazysz jakas roznice miedzy lancutem a nami - napisz

a to jaki odsetek to tego nie wiem, ale moge powiedziec jaki procent mieszkancow lancuta uwaza sie za 'mieszczan' i ludzi 'kulturalnych, wyksztalconych, znajacych swiat i ogolnie nie majacych sobie nic do zarzucenia'

pozdrawiam

[ Dodano: 2007-08-29, 22:39 ]

Ekolog napisał(a):
Nie Łańcut to nie świe miasto choc Sanktuarium tu mamy

sanktuarium ma prawie kazde polskie miasto, a jesli nie ma to zalezy to od stopnia "uklechowienia" i duchownych i mieszkancow

czołem !

29.08.2007 22:36:16
Nookie

*

Cytat:
Zadam Ci Wiesławie pytanie- jaki jest poziom kształcenia i wiedzy ogólnej o świecie młodzieży Rakszawskiej??? Czy lokalno-społeczno-kulturalneżycie w Rakszawie opiera się głównie na zarabianiu pieniedzy i nic ponadto??? I jeszcze jednoi-jaki odsetek mieszkańców kradnie drewno z Lasów Państwowych...,co???

no a ja potrafie Ci odpowiedziec na to pytanie...otóż to, wiekszosc(ja nie mowie ze wszyscy) (ok 80%) moich rowiesnikow z rakszawy nie ma pojecia o swiecie...zyja jedynie tym, jakby tu zarobic, albo ubic interes, czasem zyja bez celu, a czesto, szczegolnie kolesie maja manie na wiejskim popisywaniu sie swoim skuterem, nic pozatym. Jesli to potrafisz masz respekt u rowiesnikow...jesli jestes inny od wszystkich, masz pojecie, chociazby wiesz co to anime, mtv, albo heavy metal, to (te 80%) patrza na ciebie jak na idiote XP
Nie wiem jak jest u starszych i mlodszych rocznikow, ale w moim roczniku tak to wyglodało Tongue takze Ekolog dobrze myslisz Animatedwink a z tym drzewem to nie mnie pytaj, bo ja nie wtajemniczony... xD

29.08.2007 22:52:36
wiesław

Nookie chrzanisz, Myslisz ze tylko u nas jezdza te palanty na odkurzaczach i ze szczytem marzen jest civic, ew golf II buhahahhah
tak jest wszedzie !
wiesz co, masz jakichs kiepskich rówiesnikow, chyba ze to sa ci co ledwo skonczyli gimnazjum
nie mow za wszystkich ! mow za siebie !

29.08.2007 23:09:10
Nookie

*

nie mow wszedzie Animatedwink w miastach nie ma tak nasilonej wiejskiej popisówki, i ja juz to wiem uwierz mi :] mowie bo wiem, chodzilem z niektorymi 9 lat do jednej klasy i mam prawo wiedziec Animatedwink i nie skonczyli ledwo gimnazjum, skonczyli normalnie...a ja jak mam mowic za siebie, jak moim własnym jedynym srodkiem transportu jest deskorolka =D xD
sie wie Animatedwink

29.08.2007 23:24:04
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Nookie, Nie zazdroszczę poruszania się po Rakszawie tylko na desce... na rowerze mną rzuca, a co dopiero na desce, heh Smile

Skuterowego kaskaderstwa nie popieram :/ W Łańcucie to tak w sumie sporadycznie się pojawiają, w różnych częściach miasta, nie spotkałem sie z jakąś długotrwałą popisówką tychże w Łańcucie. jak szybko się pojawiają, tak szybko znikają.

TYLKo ze z opowiadań mieszkańców Rakszawy - to wysnuc można wniosek, że jednka w przeważające części czasu jest spokojnie. Ale jak coś się wydarzy, to policja szybko to likwiduje o diwaduje się o tym opinia społeczna. I jest wielke halo. może tak to działa?

29.08.2007 23:27:29
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Nookie

*

eee ja na tej desce tylko po centrum jezdze, tam jest ładny asfalcik =D
a ostatnio u nas w Rakszawie często pojawiają sie tzw. "dawcy nerek" xD
-czyli kolesie przejezdzajacy na swoich maszynach tak szybko ze nawet nie wiesz jakiego koloru motor byl xD

29.08.2007 23:34:47
SunShine

*

Portfel: 1,514

Ojojoj! Ja mieszkam w pięknej i rozwiniętej miejscowości! Ale... chyba faktycznie poziom kształcenia w naszym gimnazjum jest nizszy od poziomu kształcenia w Łańcucie. Ale można wszytsko nadrobić. I to nie nasza wina bo ja bym chciała uczyć się normalnie Animatedwink poziom jest niski bo zaniżają go przewaznie Ci dojeżdżający z innych podstawówek. A więc problem jest jeszcze głębiej. Tak przynajmmniej było w moim przypadku i mojej klasie Animatedwink z samych 6stek w gimnazjum w całkowicie inny świat z Łańcuckim liceum Smile Ale naszego życia kulturalnego i społecznego to się Ekolog nie czepiaj bo jest i mozna w nim uczestniczyć. Tyle że nie każdy chce. Może faktycznie coś z ta mentalnością. Ale ta miejscowość i mieszkańcy naprawde jest SPOKOJNA! Mozna liczyć na pomoc w potrzebie, ludzie sobie pomagają, znają się. A, że myślą jaki tu ubić interes to dobrze Animatedwink lepsze to niż życie bez celu i picie pod sklepem za pieniądze z renty albo wysępione od przechodniów. Niech wspinaja się na szczeble kariery i na zdrowie nich im to wyjdzie.
Z tego co widze każdy już wie co to za ganksterzy i mogli by mnie uświadomić Animatedwink
wiesław, Szef Rakszawskiej firmy?? w d... sie im faktycznie przewraca :eek: może powiesz jakiej firmy chociaż Tongue

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
30.08.2007 09:01:45
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: