Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 5 Następna > Ostatnia »
Mafia z Rakszawy !!!
AutorWiadomość
Prot

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
Portfel: 457

Ekolog napisał(a):
Rakszawa-uwierzcie mi-w przypadku tej miejscowości to NIC DZIWNEGO....

a co zbutowali cię za wygląd?? :hihi:
no bez przesady, wszędzie są wyjątki... ja znam wielu z Łańcuta którzy mają więcej na sumieniu... to nie wina miejscowości tylko towarzystwa w jakim się przebywa.

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
25.08.2007 02:41:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
SunShine

*

Reputacja: 0
Portfel: 1,514

Eh no bynajmniej sami kryminalisci tu nie mieszkają, to stosunkowo duża miejscowość, w miare rozwinięta i zdarzaja się (co prawdla liczne) ewenementy. A może mamy lepszą wykrywalność Tongue ja naszczęście żadnego kryminalisty jeszcze nie spotkałam Smile ale dobrze że z domu nie wychodze :O
Ekolog dlaczego w przypadku tej miejscowości to nic dziwnego? :/ mnie to dziwi :O

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
25.08.2007 05:54:07
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

To co stało się w Rakszawie mogłoby się przecież spokojnie wydarzyć w łańcucie, prawda? Dlatego trzeba zauważyc, że faktycznie policja jest zaskakująco skuteczna. ALBO o tym, co dzieje się w Łańcucie to nei dowiadujemy się za szybko...

25.08.2007 08:36:03
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
psycho66

Portfel: 16

Oj ludzie.. a ja wiem dokladnie o kogo chodzi :lmao: No i oczywiscie kogo jeszcze policja poszukuje :lol-sweat: A poszukuje 2 osobników Tongue

PS. 10 lat nie dostana :letssin: jak na moje oko 3/4 ale napewno nie w zawieszeniu, na to nie mają co liczyc =D

pozdrawiam

26.08.2007 07:38:35
Falkhor
Administrator
*

psycho66, Skoro tak mówisz, to może faktycznie ich znasz... W końcu grupka o takim temperamencie mogła miec już na koncie jakieś wybryki, a recydywa nie jest mile przez sąd widziana. Może i dostaną mniej, ważne - żeby to na nich jakoś wpłynęło i na drugi raz 50 razy pomysleli, zanim znowu coś takiego zrobią :/

26.08.2007 08:36:58
psycho66

Falkhor powiem Ci tak.. to nie ich pierwszy rozbój i znając ich nie ostatni. Ten co ma 19 lat juz wiele przezyl ale niczego sie nie nauczyl :/ szkoda na nich slow.. :/

26.08.2007 12:07:28
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 1,588

psycho66, być może domyślam się o kogo chodzi. Ech niektórzy to nigdy się nie nauczą, nawet na swoich własnych błędach...

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
26.08.2007 16:30:00
piotr

Portfel: 17

takie biedaki by nie napadały,wolał by póść zarobić niż sie tak zabawiać to byli z bgatych rodzin z tego co mi wiadomo

26.08.2007 20:49:18
Falkhor
Administrator
*

piotr, Biedni tez napadają. BO nie widzą innych możliwości. Bogaci napadają - bo nie widzą innych możliwości, ale rozrywki :/

Gothka =), Póki jeszcze są to własne błędy, które łamią 'swoje' nogi, to pikuś.

26.08.2007 22:38:44
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Portfel: 1,588

Falkhor, moje źródła potwierdzają słowa piotra, oni pochodzą z dobrych szanowanych i zamożnych rodzin. Z braku rozrywki i z nadmiaru głupoty, a może dla adrenaliny stało się to, co się stało. W każdym razie nie z braku pieniędzy.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
27.08.2007 07:58:33
Kiwi

*

Portfel: 1,427

Nie wiem dokladnie o kogo chodzi w tym artykule, ale moze to Ci co kiedys na festynie w Rakszawie przyczepiali sie do moich kolegow. Np. dlatego ze jeden ze znajomych byl podobny do kolesia ktorego nie lubia - wystarczajacy powod no nie (?!).
Zapytalam sie po co to robia, a oni "ze tak lubia i ze beda bili innych bo TAK (!!!)". Nawiasem dodam ze wszyscy (ok. 5-10 osob - raz mniej raz wiecej w zaleznosci od imprezy), albo prawie wszyscy oni byli wtedy w gimnazjum, a najmlodszy nawet w podstawowce, ale czul sie silny bo mial kolo siebie starszych braci. I to on najbardziej sie rzucal do innych. Cwaniaczki...

Ale nie mozna mowic ze wszyscy z Rakszawy sa tacy. Tamci to tylko wyjatki. Znam z tej miejscowosci wiele osob i oni sa w porzadku. A uogolniac nie mozna.

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
27.08.2007 11:25:38
Falkhor
Administrator
*

Kiwi, uogólniać na pewno nie, w końcu ja też napisałem, ze w łańcucie to takich nie brakuje... Szkoda, że takim grupom nie wystarczy tylko to, że są i są same dla siebie. Dlatego cieszą mnie takie akcje policji - oby zawsze, gdy będzie trzeba i zawsze w porę.

27.08.2007 12:06:33
Ekolog

*

Portfel: 370

No uogólniac nie można ,ale prawda jest taka ,że wskaznik przestepczości jest największy w tej wsi-biorąc pod uwage inne miejscowości powiatu Łańcuckiego.
Rakszawa staje sie bogatą wsią-ludziom w czambo pije i woda sodowa do głowy uderza.

Ekolog
27.08.2007 13:59:29
psycho66

Gothka =) Podejrzewasz o kogo chodzi? Ciekawe.. może inicjały? Tongue Albo przynajmniej z której części Rakszawy są..?

27.08.2007 18:28:03
SunShine

*

Portfel: 1,514

A czy to ważne kto to, ważne że złapani Tongue taaa ale bogata jestem łohoho zaraz mi sie w d... poprzewraca Tongue poprostu cywylizowana w miare wieś a nie zabita dechami dziura (przynajmniej bliżej centrum) Rotfl Ja nie mam pojęcia kto to jest... Ale znam wielu podejrzanych typów... Ci 'mafiozi' są z bogatych rodzin czy z tych bardziej biednych i patologicznych?

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
27.08.2007 19:29:51
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: