Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (3):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 Następna > Ostatnia »
LOST - Którą postać lubię, a której nie cierpię najbardziej?
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Jak dla mnie kate jst prawie antybohaterką. Problemy z konsekwencją, ciągłe granie na kogoś, za coś, po coś, pląta się w tym sama i widac, że nawet jej samejto nie rajcuje. Postać tak dramatyczna (rozdarta w świecie wyborów), że aż groteskowa. Wolałem już Shanon. Tongue Tongue Tongue Tongue

31.03.2007 07:32:32
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Cerberion

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0
Portfel: 378

nie cierpie KATE. nadufana lala o srednim rozumku, ktora nigdy nie wie czego chce i lubi stwarzac mase pozorow tylko po to, by zwracac na siebie uwage jako malej biednej zakrzyczanej dziewczynki. powinno ja zezrec cos, a powinna zostac Shannon - byla znacznie ladniejsza i poza cialkiem miala fajna bohaterke - taka blondyne, ktora chce byc madra le jej nie wychodzi Biggrin

SAJID jest super, bardzo wyrazista psotac, straszliwie realna.

Lock to jakis mistyk, lazi po wyspie jak by sie napalil lisci palmowych, Sawyer playboy a jack to taki pieknoduch-poeta, pech chcial ze jest neurorzeznikiem

Eko byl ciekawy, taki mistyk, silacz, i wogole mial afrykanskie podejscie do zycia - ale wyspa go zjadla prawie.

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
01.04.2007 07:52:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Cerberion,

Cytat:
Lock to jakis mistyk, lazi po wyspie jak by sie napalil lisci palmowych

Cytat:
Eko byl ciekawy, taki mistyk, silacz, i wogole mial afrykanskie podejscie do zycia - ale wyspa go zjadla prawie.

:lol-above: :lol-above: :lol-above:

Spoooooko Biggrin Widac, wyspa po prostu na nich DZIAŁA Biggrin Przebywanie w tak silnym polu magnetycznym nie może mieć żadnego wpływu na ludzi. Dobrze że ma, bo mamy ciekawy serial Tongue

01.04.2007 21:57:17
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Ahab

*

Portfel: 843

Cytat:
Jesli Ben mieszka od uroedzenia na wyspie to jakim cudem Danielle przybyla na wyspe bedac w ciązy ? :>

Może kiedyś opuszczał wyspę, no i skoro jest ojcem Alex, to gdzieś na kontynencie zrobił bara bara ... Biggrin A może cofnął się w czasie jak Desmond, zrobił dziecko, wrócił na wyspę (tak jak Desmond) i cała ekspedycja z tą dziwną Francuzką miała na celu odszukać Bena Animatedwink

Liberate tute me ex inferis
06.04.2007 18:27:08
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

Te kiedy Desmond sie cofnal w czasie ? nie pamietam teraz...
Ben nie wiem czy opuszczał mozliwe ze ta ekspedycja miala na celu znalezc sie na wyspie zeby byen mial swojego dzieciaka ale jak je spłodzil dalej jest zagadka Tongue

Teraz tym bardziej nie lubie Kate (po ostatnim odcinku) Biggrin

06.04.2007 18:44:54
Ahab

*

Qmar, no przecie po wybuchu bunkra "przeniósł" się w przeszłość... spowrotem do Londonu... czy materialnie, czy duchowo* się tam znalazł - co za różnica, skoro potrafił materialnie wpływać na swój los...

* raczej tylko duchowo skoro, nie było tam 2 Desmondów

06.04.2007 18:49:17
Qmar
Moderator
*

a to nie byly czasem wspomnienia to co chodzil z ta panienka i robili zdjecia itd ?

06.04.2007 18:54:27
Ahab

*

Qmar napisał(a):
a to nie byly czasem wspomnienia to co chodzil z ta panienka i robili zdjecia itd ?

Chyba nie wspomnienia... bo jak wytłumaczyć, że od tamtego czasu widzi przyszłość... (wydaje mi się, że w jakiś sposób musi być to powiązane ze sobą). Tak jakby drugi raz przeżywał to samo życie... tylko z jakby amnezją...

06.04.2007 18:58:07
Qmar
Moderator
*

Mi sie wydaje ze porpostu po wybuchu mu sie to zrobilo a pokazali jego wspomneinia zeby bylo wiadomo skad i o co biega. W kazdym badz razie tez jest fajna postacia Smile wiele jest z nim powiazane i to chyba jedyna osoba ktora spotkala sie z innym rozbietkiem (jackiem) osobiscie przed wejsciem na lotnisko Biggrin

06.04.2007 19:33:02
Ahab

*

Qmar napisał(a):
Mi sie wydaje ze porpostu po wybuchu mu sie to zrobilo a pokazali jego wspomneinia zeby bylo wiadomo skad i o co biega.

Hmm... ale koło miejsca po bunkrze znaleziono stół do pinponga, etc... sprzęt z tego baru w którym był Smile
No i ktoś (już nie pamiętam kto) wbił sobie w stopę rzutkę (taką co w barach do tarczy się rzuca) ...

06.04.2007 20:36:09
Qmar
Moderator
*

Ahab stol do pingla tam byl napewno co do rzutek nie wiem mozliwe ze masz racje Smile ale stol do pingla byl w bunkrze ^^

06.04.2007 22:19:11
Ahab

*

Qmar napisał(a):
Ahab stol do pingla tam byl napewno co do rzutek nie wiem mozliwe ze masz racje Smile ale stol do pingla byl w bunkrze ^^

No o tym stole to nie wiedziałem... ale z rzutkami był taki myk. Możliwe, że coś tam jeszcze innego było, ale rzutka jest pewna.

06.04.2007 22:26:25
Qmar
Moderator
*

Przegladne kiedys lostow zeby obczaic bunkier ale nie jestem teraz pewny do rzutek Animatedwink stol wydaje mis ie ze byl Animatedwink

06.04.2007 22:29:36
Ahab

*

Qmar napisał(a):
Przegladne kiedys lostow zeby obczaic bunkier ale nie jestem teraz pewny do rzutek Animatedwink stol wydaje mis ie ze byl Animatedwink

Jeżeli pamięć mnie nie myli - a może mnie bardzo mylić - było tam troche więcej rzeczy z baru... Sam się zaciekawiłem i zobaczę ten odcinek dokładnie Biggrin (tylko nie jestem pewien w którym to było dokładnie)

Koło bunkra była płyta gramofonowa, i fotografia Desmonda z jego dziewczyną, ale równie dobrze mogły być w bunkrze już wcześniej...

06.04.2007 22:37:41
Falkhor
Administrator
*

W sumei to mówimy o postaciach Tongue

Jin - Gośc miał ciekawą przeszłość Smile W sumei zwięzłą, bo tylko w 3ch odcinkach chyba było coś wyjaśnione, ale... gościu jest ciekawy. Bardzo konsekwentny Smile Szkoda tylko, że nie widziałem żadnego karate w jedyo wykonaniu Tongue Może coś jeszcze zademonstruje? Smile

07.04.2007 08:37:26
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: