Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 5 Następna > Ostatnia »
Liga Światowa ruszyła!
AutorWiadomość
profesoq

*

Grupa: kolor szary
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0

Smile Ja mam tylko gwizdek Biggrin heheh Zadaniu podołam

23.07.2006 20:58:22
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Damy radę Biggrin I trener dup@, gdy przeciwnków kup@ Tongue Zasskoczymy przeciwników ustawieniem choinkowych 5-10-15 - na pewno się tylu po naszej stronie nie spodziewają. Z resztą ostatnie zdanie ma trener, ale ja optuję za wdeptaniem przeciwnika w parkiet, korzystając z chwili zmiany stron Biggrin

Kiedy kolejne mecze naszych siatkarskich orłów?

23.07.2006 21:55:16
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

Falkhor napisał(a):
Kiedy kolejne mecze naszych siatkarskich orłów?

29.07 - Polska - Serbia i Czarnogóra
30.07 - Polska - Serbia i Czarnogóra
05.08 - Japonia - Polska
06.08 - Japonia - Polska
12.08 - Polska - USA
13.08 - Polska - USA
19.08 - Polska - Japonia
20.08 - Polska - Japonia

Szczegółowe informacje na : onet Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

23.07.2006 22:09:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Terelko - Prosze o umeiszczanie tu przynajmniej skrótowych relacji z meczu Biggrin Albo linków do nich, bo nie zawsze mam czas na szukanie na portalach włąściwego linku i czytanie sprawozdań z meczów... No i oczywiście Twoje opinie Biggrin

Ale jakbyś miała fotki, albo flage z podpisami drużynym czy coś - to też śmiało wrzucaj Biggrin

Pooooozdrawiam i 3mam kciuki za Orły Biggrin

23.07.2006 22:31:51
terelka
Moderator
*

No pewnie, będę zamieszczac skróty relacji z meczu, albo jakiś link Smile
Szybko, sprawnie i na temat Biggrin Animatedwink

Fotki gdzieś mam, bo w tamtym roku byłam na meczu Polska-Rosja , jak był turniej w Rzeszowie Smile Wrażenie nie do opisania, cudowna atmosfera Smile i wreszcie zobaczyłam wszystkich siatkarzy, którym kibicuje już od wielu lat Biggrin Szkoda tylko, że zaraz po meczu pobiegli wszyscy do szatni, udało mi się "złapać" jedynie Bułgara i pstryknąc sobie z nim fotke Biggrin Jak znajde jakies ciekawe to zamieszcze Smile

24.07.2006 11:59:09
Falkhor
Administrator
*

terelka,

Cytat:
jedynie Bułgara

Ale jednak któregoś dorwałaś Biggrin Pewnie potem spać nie mogłaś Biggrin No to gdzie ta fotka - już powinna tu być! Biggrin

A za relacje - z góry dzięki Biggrin Zawsze to bedzie sympatyczniej czytać Twoje wypowiedzi niż jakichś tam komentatorów Biggrin

Pozdrawiam.

24.07.2006 12:09:48
maciej
Administrator
*

Reputacja: 5

Ja jako przedstawiciel forum Tongue obejme patronat medialny nad zespolem Biggrin:D

Za kilka miesiecy faktycznie mozna zorganizowac mecz siatkowki forumowiczow, postaram sie zalatwic sale za free w Lancuie i wejsciowki dla forumowiczow Smile

Pozdrawiam Maciej
24.07.2006 12:44:38
terelka
Moderator
*

maciej napisał(a):
Za kilka miesiecy faktycznie mozna zorganizowac mecz siatkowki forumowiczow, postaram sie zalatwic sale za free w Lancuie i wejsciowki dla forumowiczow Smile

No to trzeba już kompletować drużyne Biggrin profesoq jako trener powinien coś działac Tongue brakuje nam 3 osób Tongue do 1-szej drużyny, nie mówiąc jeszcze o drużynie przeciwnej Biggrin

maciej czy zgłaszasz chęć gry Biggrin w drużynie NFM ? Smile
Czekamy jeszcze na decyzje iwci Smile myslę, że wzmocniła by nasz tworzący sie zespół Biggrin Animatedwink

[ Dodano: 2006-07-24, 13:30 ]

Falkhor napisał(a):
Ale jednak któregoś dorwałaś Biggrin Pewnie potem spać nie mogłaś Biggrin No to gdzie ta fotka - już powinna tu być! Biggrin

No Biggrin wkoncu - został wybrany najlepszym zawodnikiem turnieju Biggrin A ta fotka hmm pomyśle, jak ją odszukam to może wkleje kiedys Animatedwink

Falkhor napisał(a):
Zawsze to bedzie sympatyczniej czytać Twoje wypowiedzi niż jakichś tam komentatorów Biggrin

No niewiem czy moje będą na tyle profesjonalne Biggrin trening czyni mistrza Biggrin wiec będe próbować Animatedwink

24.07.2006 13:24:13
Falkhor
Administrator
*

Nie umiem grać, ale zagram Biggrin Plus aparat i zrobimy z tego zlot NFM, na dodatek całkiem czynny. Bo najpierw pogramy a ptoem zrobimy ognisko w Bażantarnii Biggrin Biggrin Biggrin Pasuje? Biggrin

Poooozdro

24.07.2006 13:34:03
profesoq

*

Grupa: kolor szary

Cytat:
profesoq jako trener powinien coś działac

Ja działąm Smile Jestem w Teamie hehe Nasza Druzyna jest tak popularna ze nie musze nikogo zapraszac same siatkarki i siatkarze sie zgłaszaja Smile :547:

24.07.2006 13:38:11
terelka
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
Nie umiem grać, ale zagram Biggrin

Liczą się chęci Biggrin a pozatym uważam, że każdy umie grać, przeciez mecz nie musi stać na niewiadomo jakim poziomie Smile

Cytat:
Plus aparat i zrobimy z tego zlot NFM, na dodatek całkiem czynny. Bo najpierw pogramy a ptoem zrobimy ognisko w Bażantarnii Biggrin Biggrin Biggrin Pasuje? Biggrin

Mi pasuje Biggrin tylko musi sie więcej osób zgłosic do gry Animatedwink

24.07.2006 13:48:41
Falkhor
Administrator
*

Pomysł na nazwę

"NFM DreamTeam"

Hihihihi, marzenie, jakby nas było 10 osób, to byśmy wtedy zrobili zespoły po 5 Tongue i już byłoby fajnie.

Projekt na rpawdę godny uwagi i rozpatrzenia Smile Sport łaczy ludzi Biggrin Nie tylko TP Biggrin

24.07.2006 13:49:31
maciej
Administrator
*

Reputacja: 5

Pomysl przeniesmy do innego dzialu , bo robi sie lekki offtopic Smile

Pozdrawiam Maciej
24.07.2006 14:06:13
Falkhor
Administrator
*

Wcale nie offtopic!

Po prostu czynnie wspieramy naszą reprezentację!!!! A to zupełnie co innego! Ja podczas gdy każdy zdobyty punkt będe dedykował naszej reprezentacji - ze skoro ja umiem, to oni tym bardziej Biggrin

Zaś co do samych naszych Orlów - ciekaw jestem, jak oni się regenerują po takiej dośc wyczerpującej porażce... Jakby nie było, nie poddali się i grali ostro, ale przegrali. A to jak wiadomo - działa deprymująco...

Duża rola trenera chyba tutaj.

Pozdro.

24.07.2006 14:13:58
terelka
Moderator
*

Dadzą rade Biggrin Juz nie po takich porażkach dawali sobie radę, ale fakt rola trenera w motywacji jest niepodważalna... Smile Myslę, że jeszcze pokażą w tej edycji LŚ na co ich stać... wkońcu grają dla Arka... ( Arek Gołaś zginął tragicznie w wypadku samochodowym, był jedym z najlepszych w naszej reprezentacji... odszedł mają 24 lata... :567: )

Teraz LŚ zawita do Polski.... i znowu bedzie cyrk z biletami... sport onet

To świadczy o tym, że siatkówka w naszym kraju jest bardzo popularna Smile Ale wynika to pewnie z tego, że nasza reprezentacja jest w stanie coś osiągnąc... no i jest to dosc widowiskowy sport Smile

24.07.2006 14:38:18
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

praca oferty pracy meble gdańskie Pogoda na jutro kapela tanie wycieczki