Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (5):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 [4] 5 Następna > Ostatnia »
Liga Mistrzów 2006/2007
AutorWiadomość
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0

oj oj oj ja ci pisze, że nie chce się kłucić a ty swoje xD nie wiem komu jest bardziej owa meliska potrzebna :?: :!: :lmao:
ahaa SzM, jesteś kibicem :?: często mecze oglądasz :?: czy tylko wczoraj TV odpaliłeś :?:...
...jak byś cały sezon śledził to byś wiedział, że ta drużyna 'spokojnej starości' cały sezon na fuksie prezjechała :hihi:

nie zchodząc z tematu powtórze to co już napisałem: mam nadzieje, że w tym roq Liverpool zwycięży:!: :!: :!:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
03.05.2007 14:46:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
SzalonyMściciel

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

Ta "drużyna spokojnej starości" ma na swoim koncie 6 Pucharów Europy i 17 tytułów mistrza Italii, więc może trochę więcej pokory od takiego smyka jak Ty, levi' Smile.

"Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę. Wybrali hańbę, a wojnę będą mieli i tak." - czyż to nie pięknie powiedziane? ^^
-----------------------------------------------------------------------
03.05.2007 14:49:32
levi'
Moderator
*

SzM,

Cytat:
więc może trochę więcej pokory od takiego smyka jak Ty, levi'

czy ja mam do czynienia z rzecznikiem prasowym Milanu :?: xD

średnia wieku tego klubu wynosi 33 lata...
...a np MU 26 :lmao: więc sam pomyśl czy mój sąd jest bezpodstawny

ja nigdzie nie napiasłem, że osiągniecia Milanu są małe...poprostu wydaje mi się ten klub śmieszny...bo to chyba jedyny zespół, który na obronie 3ma jeszcze tak wiekowych piłkarzy jak: cafu, nesta czy maldini =D

Cytat:
a "drużyna spokojnej starości" ma na swoim koncie 6 Pucharów Europy i 17 tytułów

ale to wszystko było w przeszłości a ja pisze o tym co teraz =D

SzM, robi małego offtopa, więc jestem zmuszony ciągnąć swoją wypowiedz co do Liverpoolu...
...mało, który klub ma tak mocną drugą linię jak Liv... i mam nadzieję, że wkońcu zagrają na swoim poziomie, bo ostatnio w Premiership coś im nie za bardzo wychodziło, ale LM to całkiem inna gra więc 3mam kciuki i wierze, że będzie dobrze XP

03.05.2007 14:57:03
SzalonyMściciel

*

(1963, 1969, 1989, 1990, 1994, 2003) - te daty wskazują, że AC Milan od początku lat 90tych cały czas jest na topie. Ale nie! oczywiście leviemu' AC Milan "wydaje się śmieszny", ponieważ trzyma wiekowych piłkarzy. No cóż, młodość rządzi się swomi prawami i nie zawsze jest to korzystne dla ludzi nieco mocniej stąpających po ziemi

I gdzie Ty tu masz, levi', offtopa? W kontekście ligi mistrzów stawiasz karkołomną tezę o tym, że AC Milan "jest śmieszny", to ja w kontekście ligi mistrzów ją sobie obalam. Co akurat wcale trudne nie jest .

MU przecież wczoraj nie istniał na boisku. Jak to się ma do Twojej teorii, że średnia wieku Milanu jest, zawoalowując Animatedwink - nieodpowiednia?

"Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę. Wybrali hańbę, a wojnę będą mieli i tak." - czyż to nie pięknie powiedziane? ^^
03.05.2007 15:07:15
levi'
Moderator
*

hmmmm powiedział bym coś ale szkoda mi gardła na takie gadanie :lmao:

zadam ci takie pytanie w kontekscie 'wiekowości piłkarzy':
mając do wyboru np: cafu - ashly cole...
...kogo wybierzesz :?:

Cytat:
(1963, 1969, 1989, 1990, 1994, 2003) - te daty wskazują, że AC Milan od początku lat 90tych cały czas jest na topie

szanuje osiągnięcia Milanu, przecież nie powiedziałem, że nie...
...ale fakt faktem...styl się zmienia, a starość powoli odchodzi w zapomnienie...tak też będzie z Milaniem...
...po tym sezonie ok 1/2 zespołu AC Milan kończy karierę...a młodych to tam raczej nie ma xD nom może poza KAKĄ i Gilardino =D

03.05.2007 15:14:34
SzalonyMściciel

*

Cafu - dwukrotny mistrz świata, Ashley Cole... - kogo Ty mi tutaj, levi', porównujesz? Smile

A poza tym, Cafu nie wychodzi na mecz od pierwszego gwizdka i powoli przestaje być podstawowym zawodnikiem Milanu, tak jak to miało miejsce jeszcze do niedawna. Oczywiste jest, że w tym wieku ma się już słabszą kondyncję, ale chyba nikt temu nie przeczy? Chyba nie powiesz mi, że w Milanie nie ma innych młodych piłkarzy, poza dwójką wymienioną przez Ciebie Smile. Same dziadki? Więc pytam jeszcze raz - jak to możliwe, że przy tych dziadkach Manchester United wczoraj na boisku kompletnie nie istniał? Smile

Połowa zespołu AC Milan kończy karierę po sezonie? No, proszę, szykuje nam się klęska jeszcze większa niż miało to mieć miejsce po ostatniej aferze futbolowej we Włoszech

03.05.2007 15:27:55
levi'
Moderator
*

SzlonyMściciel,

Cytat:
Manchester United wczoraj na boisku kompletnie nie istniał?

słabszy dzień, niedyspozycja...
...róznie to bywa ziomek :lmao:

Cytat:
Cafu - dwukrotny mistrz świata, Ashley Cole... - kogo Ty mi tutaj, levi', porównujesz?

nom tak 38 letni facet na 27 letniego super obrońce chelsea =D nom rzeczywiście co my porównujemy :hihi:

Cytat:
Chyba nie powiesz mi, że w Milanie nie ma innych młodych piłkarzy, poza dwójką wymienioną przez Ciebie

ja wymieniłem tych bardziej utalentoawnych i liczących się w świecie

Cytat:
No, proszę, szykuje nam się klęska jeszcze większa niż miało to mieć miejsce po ostatniej aferze futbolowej we Włoszech

to to tak nazwałeś xD ale sprzeczał się nie będe...masz rację :hihi: to będzei klęska Milanu

03.05.2007 15:36:54
terelka
Moderator
*

SzalonyMściciel,

Cytat:
Jeżeli ktoś pisze "temu Milanowi zawsze się musi jakoś udać" po takim meczu jak wczoraj, to albo oglądał inny mecz, albo za bardzo nie wie o czym pisze Smile . Gdzie tu jakieś powody do zdenerwowania?

Wczorajszy mecz faktycznie wyszedł Milanowi... grali bardzo dobrze i lepiej od Man. Ale zgadzam sie z levim, że liczy się cały sezon, bo wcześniej grali słabo...

Cytat:
Cafu - dwukrotny mistrz świata, Ashley Cole... - kogo Ty mi tutaj, levi', porównujesz? Smile

ehh... Animatedwink Cafu to legenda i nie ma co dyskutowac na ten temat, ale już forma nie ta co kiedyś Animatedwink Przecież we wczorajszym meczu znalazł się na ławce i dopiero w końcowych minutach wszedł na boisku... to mówi samo za siebie...
ja bym wybrała Ashley Cola Smile

Cytat:
Połowa zespołu AC Milan kończy karierę po sezonie?

Moze nie po tym sezonie, ale napewno w niedalekiej przyszłości... Średnia wieku w Milanie wynosiła we wczorajszym meczu 33 lata.

Gdyby nie Kaka Milanu niebyłoby w tym finale Smile

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

03.05.2007 15:40:17
SzalonyMściciel

*

No tak, tylko, że super zespół Chelsea wraz z super obrońcą Ashley Cole'm odpadł po beznadziejnym dwumeczu z Liverpoolem, a super-dziadek Cafu (37 letni zresztą) ma szansę wbiec na boisko podczas kolejnego finału Pucharu Europy.

A poza tym warto też sobie przypomnieć na którym stopniu "futbolowej drabinki" był Cafu w wieku 27 lat. Wydaje mi się, że nieco wyżej od super obrońcy Ashley Cole'a.

A o klęsce Milanu, to sobie pogadamy za rok, bo w tym sezonie raczej się na nią nie zanosi Smile. Nie wydaje mi się też, żeby tak potężnym klubem zarządzali ludzie nie mający o futbolu zielonego pojęcia. Więc o przyszłość tej drużyny nie martwię się ani trochę, póki co oddając im w pełni to na co sobie zasłużyli.

03.05.2007 15:43:44
levi'
Moderator
*

terelka,

Cytat:
Gdyby nie Kaka Milanu niebyłoby w tym finale

z pewnością :!:
w tym zespole (na chwilę obecną) jakiś poziom prezentują jedynie: Kaka, Seedorf i Gatuso...
...a raszta gra przeciętnie

zgadzam się z tobą terelka - gdyby nie 10 bramek Kaki w tej edycji LM to z pewnością nie doszliby tak daleko...

03.05.2007 15:45:21
SzalonyMściciel

*

O tak, zwłaszcza Nesta i Pirlo to typowi włoscy przeciętniacy Animatedwink.

A co do średniej, to z tego co ja zrozumiałem, wynosiła ona 33 lata, ale z uwzględnieniem Paolo Maldiniego, a ten wczoraj nie grał, ani nawet nie był przewidziany do wejścia na boisko jako rezerwowy.

03.05.2007 15:48:39
terelka
Moderator
*

SzalonyMściciel,

Cytat:
No tak, tylko, że super zespół Chelsea wraz z super obrońcą Ashley Cole'm odpadł po beznadziejnym dwumeczu z Liverpoolem,

Nikt nie powiedział, że Chelsea jest super zespołem... i zawsze wygrywa. Piłka nożna to gra zespołowa i liczy się dyspozycja każdego gracza a nie tylko Ashley Cola Animatedwink

Cytat:
A poza tym warto też sobie przypomnieć na którym stopniu "futbolowej drabinki" był Cafu w wieku 27 lat. Wydaje mi się, że nieco wyżej od super obrońcy Ashley Cole'a.

No tak. Smile Jak napisałam wyżej Cafu to legenda, która dużo wniosła do futbolu. Ale już jego czas mija powoli... Jakby byl w super formie to by nie siedział wczoraj na ławce Animatedwink

Cytat:
A o klęsce Milanu, to sobie pogadamy za rok, bo w tym sezonie raczej się na nią nie zanosi Smile

Jeżeli w finale zaprezentują taką gre jak wczoraj to najprawdopodobniej sięgną po puchar... Ale nie ma żadnej pewności, że utrzymają swoją dyspozycje.

Ja kibicuje Liverpool'owi Smile

03.05.2007 15:50:01
levi'
Moderator
*

SzM nom sory zwracam honor - jeszcze Pirlo...
...ale Nesty wcale nie uważam za super obrońcę - moim zdaniem jego najlepsze czasy już przemineły =D
terelka,

Cytat:
Jeżeli w finale zaprezentują taką gre jak wczoraj to najprawdopodobniej sięgną po puchar... Ale nie ma żadnej pewności, że utrzymają swoją dyspozycje.

też tak myślę...wystarczy odciąć Kakę od gry i Milan przestaje istnieć...

03.05.2007 15:53:02
terelka
Moderator
*

Seedorf jest w niezłej formie :] we wczorajszym meczu był jednym z najlepszych :] Szkoda, że to nie był dzień Rooneya ani Ronaldo. Prawie w ogóle ich nie bylo widać na boisku :/

03.05.2007 15:56:28
levi'
Moderator
*

terelka,

Cytat:
Szkoda, że to nie był dzień Rooneya ani Ronaldo. Prawie w ogóle ich nie bylo widać na boisku

nom wczoraj nic im nie wychodziło...
...a jestem przekonany, że w swojej optymalnej formie potrafiliby stawić czoła Milanowi :O

03.05.2007 15:58:38
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

Nieruchomości Szczecin baza Koln hotels pieniądze przez internet appartamenti a parigi