Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Łańcut.3 września. 7:45
06.09.2007, 21:37:20

rudzia napisał(a):Też się zgadzam Wujek Romek udowodnił, że jak chce to może coś konkretnego wymysleć
nie wiem czy pisałabyś tak 4 lata temu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

badz co badz mundurki to kontorwersyjna sprawa z punktu widzenia uczniów ale napewno zrowna to troche roznice miedzy uczniami

a rozneglizowane piętnastki to nieodpowiedni widok na ulicy czy w bardziej powazniejszych miejscach

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
06.09.2007, 22:14:49

Qmar napisał(a):nie wiem czy pisałabyś tak 4 lata temu

Tez tego nie wiem, ale na chwile obecna pomysł z munduskami mnie sie bardzo podoba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I to jest jakieś rozwiązanie,m zwłaszca dla ludzi, którzy nie mają kasy żebu ubierać wsię w markowe ciuchy.

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
07.09.2007, 08:24:15

po co mundurki? ubrać sie normalnie po prostu! jak dziewczyna jest ładna to nie potrzebuje pokazywać wszystkiego. Ładna dziewczyna jak sie ubierze normalnie to już sexi wygląda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
07.09.2007, 10:51:35

rudzia, To może mundurki także na studiach, hmmmmm? :lol-sweat:

Bake
Cytat:jak dziewczyna jest ładna to nie potrzebuje pokazywać wszystkiego. Ładna dziewczyna jak sie ubierze normalnie to już sexi wygląda

Heh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Niestety, zmienia się to 'normalnie', czytaj moda. I dziewczyny w nią niepotrzebnie wierzą.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
11.09.2007, 09:45:42

Zrobiło się zimno i chodzą już poubierane Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ciekawe co będzie za rok ... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
15.09.2007, 12:16:30

Bake napisał(a):Zrobiło się zimno i chodzą już poubierane

Tak ogólnie rzecz biorąc jak by nie były poubierane to by było dziwne bo jak by na to nie spojrzeć na polku jest co raz chlodniejPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a po za tym można się ciepło ubrać i świetnie wyglądaćPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
15.09.2007, 12:32:14

Heh, ostatnio rozmawiałam z moimi znajomymi koleżankami z gima i z tego co sie dowiedziałam to po prostu wiele dziewdzyn zamawia mniejszy rozmar mundurka i już nery na wierzchu... naajciekawsze jest to ( gdy to tylko kamizelka w tym przypadku ) że to prawda co mnie bardzo dziwi. I dalej nauczyciele nic nie robią z tym. Przynajmniej z tego co wiem :/

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
16.09.2007, 18:13:01

Taki wiek głupoty, a w przyszłości może się to skończyć różnymi problemami zdrowotnymi [choroby nerek, zapalenie przydatek/jajników]. :/ Jest mi ich żal, bo co one chcą przez to osiągnąć, że pokażą kawałek brzucha czy pleców?

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
20.09.2007, 10:39:12

tez chyba nie ma co ze skrajności w skrajność i chodzić w futrze ... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

20.09.2007, 19:24:54

Bake, trzeba mieć umiar Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak we wszystkim no i zdrowyy rozsądek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Życie trwa...
21.09.2007, 08:43:39

Dziś rano był niecały jeden stopień powyżej zera (a tak przynajmniej odczytałą stan alkoholu z temperaturomierza moja zaspana siostra). Więc skończy się trochę rewia mody Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
21.09.2007, 13:12:07

Hehe Falkhor, zdziwiłbyś sie, spotkałam rano po drodze sąsiadke, miała 2 sfetry bo kurtke zostawiła w szkole... 2 sfetry ale długie to one nie były... do tego aż nieschludne biodrówki (biodrówki z prawdziwego zdarzenia...) żenada :/

Życie trwa...
21.09.2007, 15:43:45

ej a my gadalismy jak sie ubrac czy o laserze i gowniarzu ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

21.09.2007, 15:46:50

o laserze i gówniarzu jest inny temat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

21.09.2007, 15:57:55

a sorki ^^ pomyliły mi sie te tematy moj blad

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy