Odpowiedz  Napisz temat 
Łańcuckie zespoły muzyczne
Autor Wiadomość
Łysy

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 20
Łańcuckie zespoły muzyczne

Znacie może jakieś łancuckie kapelki, a moze jakies z okolic Łańcuta? Co wogóle sądzicie o scenie alternatywnej z naszego regionu? :569:

10.06.2006 10:18:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
profesoq

*

Grupa: kolor szary
nfm: 988

Mohery - zespół z Łańcuta Smile Ostatnio bardzo popularne Smile Co sadze o muzyce alternatywnej hmmm wiem ze jest pare zespołów hip-hop`owych ale nie pamietam nazwy był FLUID Squad ale sie rozsypał Smile Ogolnie jak ktos lubi bardzo fajne zajecie i hobby Smile

10.06.2006 10:23:10
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Łysy

nfm: 20

No to ja zapraszam na stronki kapelek w których ja gram; pierwsza to spokojna muza mocniej zagrana z zeglarskim zabarwieniem tekstów nazywamy sie Morże Być
link

Noi kapelka w której grałem bo obecnie działalność zawieszona ale pewnie tylko na jakis czas to zespół Derzólers, kto wie to wie, kto nie moze sie zapoznac Smile
link

PozdrawiamSmile

edit: admin

Art 12a. Każdy link maskujemy za pośrednictwem [code].
Zwolnieni z tego zapisu są użytkownicy którzy napisali około 100 sensownych postów.

11.06.2006 10:33:11
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 3
nfm: 1,745

Łysy to super ze graszw kapelach. Ogolnie fajne klimaty, choc ja wole cos balladowo gitarowego ale dobry rock tez jest oki. Ja troche spiewam ale nie w Łańcucie tylko bardziej Rzeszów, ale nie mam narazie zadnej swojej kapeli, narazie przymierzam sie do czegos innego swojego Animatedwink tez z muzyka zwiazanego Smile Pozdrawiam.

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
11.06.2006 11:39:54
Domag

*

nfm: 64

Dołączam się do kolegi Łysego. Ja też tworzę z przyjaciółmi, trochę cieższe klimaty gramy od zespołów przedmówcy, niemniej jednak melodyjne. Jeżeli ktoś lubi nowofalowe, ciężkie granie zapraszam na naszą stronkę link Co do sceny łańcuckiej to ona istnieje, choć zespoły można policzyć na palcach dłoni. Nie mamy żadnego wsparcia, dlatego bywa ciężko. Dobrze, że powstało to forum, może tutaj uzbiera się jakaś grupka sympatyków lokalnej twórczości Animatedwink . Pozdrawiam.

edit: admin

Art 12a. Każdy link maskujemy za pośrednictwem [code].
Zwolnieni z tego zapisu są użytkownicy którzy napisali około 100 sensownych postów.

"Latarnie na Reymonta bledną przy Twoich oczach", http://www.marcellespirit.com , zapraszam do wpisów w księdze gości.
11.06.2006 14:19:52
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,957

Candlemore - tez zespół znam osobiście Smile Nie chcę dokąłdnie mówić co grają, ale wg mie to melodyczny metal z drobnym gothic'iem chyba... Jak znajdę linka, zapodam. Ale fajnie grają - przynajmniej jak dla mnie, dębowego ucha Smile już trochę czasu działają i są chyba jednym z trwalszych zespołów naszego miasta. Acz zdarzają im się zmiany w składzie...

Łysy, Derzolers - no tą nazwę tez kojakrzę, co prawda z linku ze strony bloga mojej kumpeli, Kingi, ale cosik cosik mi tam śwista w pamięci.

Pozdro.

22.07.2006 19:12:05
Domag

*

nfm: 64
Nowa strona zespołu DEMONTAŻ zapraszam!

http://www.demontaz.band.pl pod tym adresem jest nowa stronka mojego bandu DEMONTAŻ. Zapraszam i zachęcam do komentarzy w księdze gości. Kończymy nagrywanie nowej płyty, już niebawem pojawi się singiel promocyjny o czym na pewno tutaj poinformujęSmile. Pozdro.

"Latarnie na Reymonta bledną przy Twoich oczach", http://www.marcellespirit.com , zapraszam do wpisów w księdze gości.
02.11.2006 10:47:56
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 15,957

Domag, Hehe Smile Ciekaw jestem, co zaprezentujecie, bo kiedyś udało mi się posłuchać Waszego koncertu i trzeba się zgodzić z tym, co piszecie na swojej stronie. Zatem... czekamy na zakończenie prac i notkę o tym Smile Pooozdrawiam.

02.11.2006 10:54:12
AlexanderS

nfm: 16
RE: Łańcuckie zespoły muzyczne

Na Bok super zapowiadajacy sie zespól grający muzyke alternatywną
Candlemor pamietam ich wystep na tegorocnym WOŚPie i super zagrali

30.05.2008 18:52:03
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *