Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Łańcucka opieka medyczna
09.07.2007, 14:51:23

ziomalka, nie wiem, czy to znowu tak źle. Lepiej już płacić, ale miec jakies świadczenia konkretne - niż płacić nie wiadomo na co. przezieć zkładki zdrowotne to ogromna kasa! Wiem, ze z tej puli opłaca sie operacje, z które bardzo często jedna osoba nie mogłaby zapłacić. Ale nie da się tak dłużej, że 'szpitalnictwo' to święta krowa.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
14.01.2008, 19:23:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.01.2008 09:17:38 przez Demogorgon.)
RE: Łąńcucka opieka medyczna
Byłem z problemem alergicznym a jakiegoś młodego lekarza rodzinnego w przychodni koło parku 2 godziny czekałem a on nie wypisał nawet skierowania do alergologa pomimo duszności itp. SZOK z takim podejściem to niech leczy konie a nie ludzi. Powinni tą przychodnie zamknąć gdzie sanepid! popatrzcie na rejestracje jaki tam jest SYF!!! MASAKRA!!!

Z drugiej strony byłem w hipokratesie - miała obsługa mały czas oczekiwania i fachowa pomoc.

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
15.01.2008, 09:19:40
Bake - Ciekaw jestem, co tu napisze elkomendante Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

W moim odczuciu - to się będzie powtarzać. Ludzie faktycznie będą chodzić do prywatnych klinik, gdzie pewnie zapłacą jednorazowo więcej, ale zostaną wyleczeni szybko i skutecznie. Na zamieszaniu w służbie zdrowia i 'rozkapryszeniu' białych fartuchów - korzystają właśnie oni - prywaciarze.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
15.01.2008, 10:10:30
moim zdaniem - sprywatyzujmy sluzbe zdrowia. Zostawmy ubezpieczenie w wypadku jakis operacji wiekszych kosztow i TYLE

płace co miesiac składke ogromna i jak chce isc do lekarza zostaje mi jakis koniował dopiero po studiach...

z moich skłądek rocnych stac by mnie było na dobrego lekarza w czystym zakładzie z miłą obsługą

NIE DLA PUBLICZNEJ SŁUŻBY ZDROWIA!!!

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
01.02.2008, 12:23:15
Masz rację Bake, ale mam nadzieję, że jak wszystko dobrze pójdzie to łańcut się sprywatyzuje i będzie lepiej, o wiele lepiej. Może lekarzom odechce się brania łapówek, a Ci którzy płacą podatki dostaną to czego oczekują Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy