Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (7):« Pierwsza < Poprzednia 2 3 4 5 [6] 7 Następna > Ostatnia »
Kwaśniewski i jego wybryki
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0

Chciałbym jeszcze nawiązać do kwasniewksiego i jego wypadu na Ukrainę. Zastanwialiście się nad tym, ze TAM na nikim nie zrobiłoby to wrażenia. na Ukrainie być pijanym to chyba tak, jak u nas mieć buty... no, troche przesada. W każdym razie - TAM nie wywołało to takiej sensacji. U nas - ogromną ferę, że były prezydent przesadził. I że jeszcze powiedział - Wypiłem jedną lapmkę, może 10.... itd. Podcina go jednak fakt, ze to tuż przed wyborami, a Polska to nei Ukraina i tutaj pijani politycy tracą punkty.

29.09.2007 17:15:15
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
levi'
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

Falkhor,

Cytat:
na Ukrainie być pijanym to chyba tak, jak u nas mieć buty...

no niby tak - ale wszystko polega na tym (zwłaszcza w polityce), żeby nie ulegać wpływom...bo gdyby tak było, to przy każdej wizycie do afryki Kwaśniewski musiałby malować się na czarno i biegać z liściem :!: (sory za porównanie - nic innego mi do głowy nie przyszło)...

Zgadzam się - na ukraińcach i polakach nie zrobiło to wielkiego ALE, natomiast jak teraz wygląda Polska na arenie międzynarodowej - potwierdziło się powiedzenia: Polak = pijak :eek:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
29.09.2007 17:19:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Reputacja: 0

Ukraińcy byli oburzeni zachowaniem Kwaśniewskiego, patrzyli podobno i dziwili się, czy to napewno był ten sam Kwaśniewski co tak bronił demokrację w Pomarańczowej rewolucji. Czytałam artykuł na ten temat i stąd wiem Animatedwink

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

29.09.2007 17:26:55
levi'
Moderator
*

terelka,

Cytat:
Ukraińcy byli oburzeni zachowaniem Kwaśniewskiego, patrzyli podobno i dziwili się, czy to napewno był ten sam Kwaśniewski co tak bronił demokrację w Pomarańczowej rewolucji.

ten sam - pomarańczowa rewolucja się sypie, Kwaśniewski też... :/

29.09.2007 17:33:34
Falkhor
Administrator
*

terelka, czytałaś artykuł ukraiński czy polski? Tongue

Może i poszczególni Ukraińcy się dziwili, ale część jak go takim zoabczyła, to pewnie uznała, ze swój to chłop. Morda nasza itp. Tongue

Kukiz miał u Wojewódzkiego Kuby powiedzieć, że kwaśneiwski to alkoholik. Niektóre inne netowe źródła też donoszą, że Kwaśneiwski miał i ma problemy z alkoholem... czyżby wsteop do tematu i dyskusji publiznej - pijaństwo władzy?

01.10.2007 17:56:52
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Falkhor,

Cytat:
terelka, czytałaś artykuł ukraiński czy polski? Tongue

Polski Tongue nie znam ukraińskiego Tongue Tongue Tongue

Cytat:
Może i poszczególni Ukraińcy się dziwili, ale część jak go takim zoabczyła, to pewnie uznała, ze swój to chłop. Morda nasza itp. Tongue

tak samo jak część Polaków, jednak na uniwersytecie, w którym tą mowę wygłosił napewno ludzie byli w szoku :eek:

05.10.2007 12:53:27
levi'
Moderator
*

terelka,

Cytat:
jednak na uniwersytecie, w którym tą mowę wygłosił napewno ludzie byli w szoku

studenci może i nie - ja tam bym był co najmniej zaciekawiony jak bym zobaczył nawalonego prezydenta :hihi: , ale opinia publiczna i władze uczelni z pewnością nie były zachwycone... :O

05.10.2007 16:23:48
terelka
Moderator
*

Ostatnio miał miejsce kolejny wybryk Kwaśniewskiego, na konwencji w Szczecinie był znowu "niedysponowany" Biggrin To już się robi naprawdę śmieszne, jak polityk tej klasy, może się tak zachowywać?? Niby tłumaczył, że to było spowodowane tabletkami, ale jakoś nie chce mi sie w to wierzyć... Zresztą sprawę jego rzekomej choroby ma zbadać sanepid, wiec wtedy dowiemy się jaka była prawda Animatedwink

12.10.2007 10:25:48
siss

*

Grupa: Zarejestrowani

Kwach trochę za bardzo plącze się w "zeznaniach". Co chwilę inne wytłumaczenie tych chwiejnych zachowań. Ale mówiło się na salonach, a teraz to już wychodzi poza nie - co oczywiste, biorąc pod uwagę, że sam pan b. prezydent przed mównicą daje świadectwo - że Kwaśniewski ma problem z alkoholem.
Dzisiaj oglądałam DD TVN i rozmowę z Cejrowskim. Facet jest obieżyświatem, od kilkunastu lat podróżuje w różne strony świata. Z początku nie chciał swojego zdania na temat rzekomej choroby b. prezydenta wypowiadać, ale z jego doświadczenia wynikało, że na Filipinach nie można się nabawić choroby, która wymagałaby leczenia miesiącami tak silnymi lekami. Mówił, że sam zażywał wszystkie leki na malarię dostępne w aptece i po zażyciu tabletki rano i wypiciu rumu wieczorem, to człowiek ma raczej depresję, siedzi w domu i biadoli, a nie łazi po imprezach i mąci językiem. Mówił co prawda o chorobie, którą nazwał Ameba, ale ta wymaga leczenia szpitalnego: człowiek jest blady jak trup i wykończony.
Pod koniec jak już się Pieńkowska z Jagielskim dopytywali o jego opinię na temat tej tajemniczej choroby, to Cejrowski strzelił tylko: to żadna tajemnicza choroba, to alkoholizm i to się leczy! To było coś.

Ja obstaję jednak przy problemie alkoholowym Kwaśniewskiego, zwłaszcza po ostatniej wypowiedzi, kiedy stwierdził, że wycofuje się z wystąpień publicznych. Kropka nad i.

12.10.2007 15:49:59
terelka
Moderator
*

Cytat:
Ja obstaję jednak przy problemie alkoholowym Kwaśniewskiego,

Nom, mówi się nawet, że jest on alkoholikiem :/ juz od dawna, tylko ten fakt był ukrywany. Ja jestem w szoku, bo nie miałam o tym pojęcia :/ Niewiem czy to prawda czy nie... ale wiele wskazuje, że jednak tak.

Myslę, że LiD wiele straci przez to całe zamieszanie, wkońcu Kwaśniewski to twarz LiD-u w kampanii... Miał być bombą tej kampanii, no i jest ale w negatywnym aspekcie.

12.10.2007 16:05:42
levi'
Moderator
*

terelka,

Cytat:
Ostatnio miał miejsce kolejny wybryk Kwaśniewskiego, na konwencji w Szczecinie był znowu "niedysponowany"

nie moi drodzy - Kwachu jest chory na jakąś dziwną, niewykrywalną chorobę :hihi: a może ufoki go zaraziły :?: :hihi: heh ale się uśmiałem jak to usłyszałem :hihi: to hit sezonu :lmao:

12.10.2007 21:45:27
Falkhor
Administrator
*

Na JoeMonsterze moożna znaleźc substancję z Filipn, która ponoć 'zakaziła' Kwaśneiwskiego. Filipinlandia? Tongue

13.10.2007 09:04:18
levi'
Moderator
*

Falkhor,

Cytat:
Filipinlandia?

tyyyyy to ja też jestem na to chory :hihi: mimo, że nie byłem na Filipinach :O heh
oj kwachu kwachu - kto ci podsunął ten pomysł z ta, bliżej nie określoną chorobą :?: :!: :lmao: - a niby LiD jest przewidywalny - taka wpadkaaa :hihi: heh

13.10.2007 12:08:24
siss

*

Grupa: Zarejestrowani

Nie wiem, co o tym myśleć... Ola wydaje mi się autentycznie wzruszona. Być może Kwaśniewski faktycznie cierpi na jakieś dolegliwości gastryczne; być może ich przyczyną jest alkohol... Pewnie i tak nigdy nie dowiemy się o co chodziło.
http://www.onet.tv/30121,,1,2762606,1,1,0,0,wideo.html

14.10.2007 19:52:23
Falkhor
Administrator
*

siss, Też widziąłem artykuł, w którym córka Kwaśneiwksiego mówi o poważnym schorzeniu, przy którym łyk alkoholu posłałbym byłego prezydenta na tamten świat.

14.10.2007 20:29:04
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

hotel a vienne Gry firmy Kredyty hipoteczne Katalogowanie stron