Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (7):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 5 6 Następna > Ostatnia »
Kwaśniewski i jego wybryki
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Ekolog,

Cytat:
to zabrzmiało jednoznacznie

Popieram. na prawdę trzeba chyba coś UDAWAĆ, aby doszukiwać się w wypowiedzi Kwasniewskiego jakiegoś drugiego dna...

09.09.2007 08:09:52
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
Portfel: 3,494

A teraz Kwaśniewski ma być pokazywany na plakatach wyborczych LiD Animatedwink nie wiem czy tą informacje o wypowiedzi Kwaśniewskiego podawała tv, ale jeśli tak to nie wróże im wygranej w wyborach Tongue

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

09.09.2007 09:53:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

terelka, A jaką inną twarz wystawic może LiD? Wracamy do tego, co wielokrotnie jest wspominane na tym Forum - znowu te same twarze. Teraz mniej nadziei trzeba pokładać w kandydatach. Więcej w wyborcach. Poza tym wg mnie Kwaśniewski stracił punkty.

09.09.2007 10:38:06
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Falkhor,

Cytat:
terelka, A jaką inną twarz wystawic może LiD?

Jak dla mnie, jego kandydatura (przed jego wypowiedzią) była strzałem w dziesiątkę, a teraz ( po jego wypowiedzi) na pewno nie oddałabym głosu na niego...

Dobrym posunięciem było usunięcie z listy L. Millera, nie jest on dobrze postrzegany w społeczeństwie...

09.09.2007 10:44:41
Falkhor
Administrator
*

terelka, Nooooo to bez Kwaśniewskiego, bez Millera... Hmmmm... jeszcze sie okaże, że nie ma kogo wystawić. Kwasniewski Millera wolał dać do parlamentu Europejskiego, a ten mu odpowiedział, że walkę o dobro państwa trzeba toczyć W państwie, a nie poza jego granicami. Ale skoro Kwaśniewski już szuka wsparcia w rządzie niemieckim....

09.09.2007 11:01:08
levi'
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,304

jeśli tak już mówimy o liście LiDu i wiecznym panie Kwaśniewskim, to dobrym posunięciem byłoby odsunięcie WSZYSTKICH twarzy tej partii, które są źle kojarzone :!: kto wie - jak by zostali sami młodzi, tacy jak Olejniczak (jedyny człowiek w tej partii, którego naprawdę szanuję)...to może mieliby jakieś szanse w wyborach
a tak :?: ja się widzi: Kalisza i tą całą bande to wybaczcie ale mnie cofie - i to dość znacznie...
...a jeszcze po tej 'bubującej' wypowiedzi Kwaśniewskiego trace do nich kompletnie zaufanie...a były tak wzniosłe słowa: chcemy budować lepszą polskę, bez niewaniści, bez obraz...
...i co z tego zostało :?: :O heh teraz niech na plakatach wyborczych pokażą Kwaśniewskiego i jego wyposziedz :!: - społeczeństwu to wystarczy... xD

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
09.09.2007 11:52:16
terelka
Moderator
*

levi',

Cytat:
Olejniczak (jedyny człowiek w tej partii, którego naprawdę szanuję)

Identycznie jak ja Smile

Cytat:
heh teraz niech na plakatach wyborczych pokażą Kwaśniewskiego i jego wyposziedz :!: - społeczeństwu to wystarczy... xD

Nooo myślę, te plakaty z wizerunkiem Kwaśniewskiego wydrukowali już wcześniej, bo teraz w tym momencie, po tej jego wypowiedzi nie sądzę, żeby był takim wielkim autorytem, któremu społeczeństwo zaufa.

09.09.2007 13:03:57
levi'
Moderator
*

terelka,

Cytat:
po tej jego wypowiedzi nie sądzę, żeby był takim wielkim autorytem, któremu społeczeństwo zaufa.

nie żebym miał coś do tej partii i tego człowieka, ale wcale mnie to nie martwi :hihi:

ja i tak nigdy nie ufałem temu ugrupowaniu...

09.09.2007 13:16:44
siss

*

Grupa: Zarejestrowani
Portfel: 791

Kwaśniewski jest pyskaty, ale przysłużył się Polsce podczas swojej prezydentury. Był dobrym prezydentem, moim zdaniem najlepszym po komuniźmie. Był reprezentacyjny, inteligentny, rozsądny. Każdemu może powinąć się noga. Poprzedni i obecny prezydent mieli więcej wpadek.
Jednak takiej wypowiedzi nie poprę. Chyba Kwach za bardzo się wycfanił tym "wielkim powrotem" do polityki.
Mam do niego szacunek, ale ślepa nie jestem. ^_^

09.09.2007 13:30:55
levi'
Moderator
*

siss,

Cytat:
Był reprezentacyjny, inteligentny, rozsądny.

no właśnie nad tym rozsądkiem się zastanawiałem długo...najbardziej po tym jak ułaskawił Sobotkę...no i teraz, po tej wypowiedzi ostatniej, już sobie wyrobiłem zdanie - może i jest rozsądny, ale tylko wtedy gdy rozchodzi się o politykę jego partii...

Cytat:
ślepa nie jestem

mam nadzieję, że naród również =D

09.09.2007 13:42:16
Falkhor
Administrator
*

siss,

Cytat:
Był reprezentacyjny, inteligentny, rozsądny. Każdemu może powinąć się noga. Poprzedni i obecny prezydent mieli więcej wpadek.
Jednak takiej wypowiedzi nie poprę. Chyba Kwach za bardzo się wycfanił tym "wielkim powrotem" do polityki.
Mam do niego szacunek, ale ślepa nie jestem.

Też się z tym zgadzam. Dobrze brylował na salonach, plus jego żona. Teraz tez chciałoby się powiedziec, że Kaczyński plus jego żona to CAŁKIEM inna para ze względu na wygląd. Chciałem postawić na intelekt, jakies próby pracy nad sobą, ale nie udało się.

LiD stracił Prezydenta, którego znaliśmy za jego kadencji. Takei wypowiedzi jak na wyjeździe w Niemczech - umniejszają mu na wartości. KALISZ? Jesssssuuu... Wybaczcie, ale jego obecności nie toleruję.

Siss ma rację - Kwaśniewski przejął się za bardzo swoim politycznym come backiem. Rozgorączkował się chyba.

09.09.2007 18:09:47
levi'
Moderator
*

Falk,

Cytat:
Rozgorączkował się chyba.

i chyba troszkę rozchorował :lmao:

Cytat:
Dobrze brylował na salonach, plus jego żona.

fakt ja też wolę Kwaśniewskiego od obecnego prezydenta (mówię teraz o wyglądzie pierwszej pary), ale żeby być dobrym politykiem nie wystarczy tylko dobrze wyglądać :!: - trzeba jeszcze coś sobą reprezentować...
...ja już nie mam zaufania do tgo polityka - po tym co robił na końcu swojej prezydentury i teraz za czasów powrotu do polityki... :O

10.09.2007 11:15:16
Falkhor
Administrator
*

Heh, no i prosze, szybsza kampania, to i serca mniej zatwardziałe? Smile Animatedwink

Cytat:
Wszystkich, w Polsce i w Niemczech, którzy poczuli się zaskoczeni, skonfudowani i urażeni tymi sformułowaniami - przepraszam - napisał w poniedziałek b. prezydent Aleksander Kwaśniewski w sprostowaniu do swego wywiadu dla magazynu "Vanity Fair".

Kwaśniewski na łamach "Vanity Fair" zasugerował, że jeżeli Lech i Jarosław Kaczyńscy wygrają najbliższe wybory i będą kontynuowali dotychczasową politykę, wtedy Berlin powinien przemyśleć swoją powściągliwość wobec Polski i reagować inaczej na te ataki.

B. prezydent podkreślił, że słowa te nie powinny być opublikowane, gdyż umożliwiają nieprawidłową interpretację jego opinii, są niezgodne z jego sposobem myślenia, dorobkiem politycznym i zasadami, którymi się kieruje.

Źródło - http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=404718

Do tego jeszcze sam Miller podkreslił, jaka jest ważna rola Kwaśneiwskiego - że bez niego Olejniczak jest NIKIM. Dlaczego przypomina mi się od razu 'panie Ziobro, jest pan zerem' ??

10.09.2007 20:17:21
Padlinka

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 1
Portfel: 1,431

taaa wyszlo na swiatlo to przeprasza . echhh...szkoda gadac

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
10.09.2007 20:34:51
levi'
Moderator
*

oto chodzi Padlinka - przepraszać sobie można, a to zostało powiedziane i tak już utkwiło u ludzkiej egzystencji =D

10.09.2007 21:45:10
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: