Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Krzysztof Kononowicz - kandydat na prezydenta Białegostoku
AutorWiadomość
Padlinka

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
Portfel: 1,431

ehh my nawet na wosie analizowalismy Jego postawe
a wiecie dlaczego ten czlowiek jest przegrany ? bo jest zbyt ufny , zbyt , prosty , wierzy w swe ideały i jest bardzo uparty .
niestety zeby cos osiagnac w naszym rzadzie trzeba umiec dobrze kombinowac

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
21.11.2006 22:04:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Hmmm... może i jest przegrany, ale mnie się podoba to, ze zaczął dyskusje nie tylko w salonach politycznych - wspomniałem już, że stał się karykaturą nie tylko kandydatów, ale i wyborców. Mimo swej (może?) powierzchownej naiwności zmusił ludzi do zadawania pytań nit ylko innym, ale i sobie samemu... czy ja tez taki jestem, jakie mam motywy, na co zwracam uwagę, czy jestem manipulowany? Może nie jest tak z całym społeczeństwem, ale sądzę, że na części tak się to właśnie odbiło.

Z resztą minione prawie że wybory samorządowe pokazały znacznie większy udział młodzieży. A to bardzo ważne.

22.11.2006 12:57:57
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0
Portfel: 3,494

Ja uwazam, ze wykreowanie Krzysztofa K. nie bylo wlasciwe. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze cala Polska sie z niego smieje, a on sam mysli, ze kochaja go miliony i ma poparcie ludzi, a nie ma...

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

22.11.2006 13:30:37
Teddy_85

*

Portfel: 275

Hmm... Ja uważam że osoba p. Kononowicza była i jest oczywiście potrzebna. Ma tu na myśli FENOMEN - dlaczego człowiekowi, który w zasadzie nie ma własnego programu (jeżeli wogóle ma jakikolwiek ) tak duża liczba osób oddałaby władzę... Mój kolega Go popiera - więc ja też tak zrobię... Ta systuacja pokazuje jak groźny może być "owczy pęd"...

Osobiście szkoda mi p Krzysztofa - ktoś podsunął Mu pomysł, pokazał drogi, zaprezentował światu i teraz zapewne śmieje się z tej sytuacji... Straszne...

23.11.2006 16:05:22
Falkhor
Administrator
*

Hmmmm...

Taki oto artkuł znalazłem na Pardon'ie:

Co natomiast wiemy o Konowiczu, poza tym, że ma problemy z wysławianiem się i gustuje w tureckich swetrach z geometrycznym wzorkiem? Blog 5wladza wychwycił w tekście "Kuriera Porannego" następujący fragment:

Sąsiedzi mają o nim inne zdanie. Przeraża ich sława Krzysztofa Kononowicza.

Cytat:
- Dla ludzi w kraju to kupa śmiechu, nawet ciotka ze Stanów dzwoniła, co za wariat w Białymstoku kandyduje, ale dla nas to jest przygnębiające. On jest chory, jest agresywny. Dziewczynki boją się koło niego przechodzić, bo burczy pod nosem. Jego świnie śmierdzą na całą okolicę. O byle co wszczyna awantury. A jego matka.... Ta kobieta nie raz pobita uciekała z domu - mówi jedna z mieszkanek ulicy Boboli. Inni to potwierdzają. Wszyscy proszą o anonimowość. Ze strachu, bo nie wiadomo, co mu przyjdzie do głowy, "ma nie po kolei".

- Mamusi nie biję, to plotki i nieprawda - zaprzecza kandydat.

Jak twierdzi "Gazeta Wybrcza" lekarze po obejrzeniu wyborczego klipu Kononowicza nie wykluczają, że kandydat na prezydenta Białegostoku może mieć kłopoty z psychiką.

Źródło - Pardon PL

Pan Kononowicz staje się kością niezgody i zgody chyba... ciekawe, czy owa spirala dziennikarskiej nagonki jakoś się zatrzyma?

23.11.2006 17:05:34
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
maciej
Administrator
*

Reputacja: 4
Portfel: 1,286

No i powstal teledysk z udziałem Konowicza

klik

Jak wam sie podoba ??

Pozdrawiam Maciej
22.12.2006 00:17:42
Falkhor
Administrator
*

Hmmmmm... wiecie... czy to jest teledysk, czy.. dramat jednego aktora? Hmmmm?

22.12.2006 09:58:13
iwcia
Moderator
*

Portfel: 1,829

Typowy Polski kicz...

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
22.12.2006 13:13:52
terelka
Moderator
*

Portfel: 3,494

iwcia napisał(a):
Typowy Polski kicz...

Zgadzam sie.
Na początku jeszcze mnie śmieszył, a teraz to już mnie nie bawi...

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

22.12.2006 14:22:01
iwcia
Moderator
*

Portfel: 1,829

Wogole sam tekst, i ten "artysta" jest przerazajaco- porazajacy. Terelka mnie to tez juz nie smieszy, no coz niektorzy ludzie nie maja granic.

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
22.12.2006 20:32:05
PEPEr

*

Portfel: 416

dno Smile

I don't need no tv, I don't need no news, All I need is a bumpin beat to bump away my blue-ue-ues I don't give a damn what the people say I`m gonna do it my way Smile
29.12.2006 11:47:47
lukascompl

*

Portfel: 149

To z śmieszności przerodziło się w pastwienie się nad godnością człowieka, którego obwożą po dyskotekach w całej Polsce i pokazują jak jakieś dziwo- czy to nie wykorzystywanie popularności człowieka dla własnych zysków- to nie tylko odraza ale głupota ludzi z bezradności biednego człowieka- który naprawdę wierzy iż zostanie prezydentem naszego biednego kraju- nie tylko dosłownie.

29.12.2006 13:12:41
Prot

*

Reputacja: 1
Portfel: 457
Krzysztof Kononowicz marionetka?

bardzo prosty, może trochę opóźniony chłopek, który stał się idealną marionetką do zmanipulowania.
Popularnosc pana Kononowicza jest odzwierciedleniem tego co sie obecnie dzieje w naszej polskiej polityce...jesli mamy w rzadzie czlowieka bez matury, czlowieka, ktory mimo iz jest ministrem edukacji, to jest bardziej sklonny uwierzyc w smoka wawelskiego niz teorie ewolucji Darwina, oraz urzad Prezydenta i Premiera RP pozostaje w rekach braci (to,ze blizniaki to nie ma dla mnie wiekszego znaczenia) to co sie dziwic, ze ktos taki jak pan K.K. widzi w jakis sposob swoje szanse w wyborach prezydenckich...przeciez jaki "oni" moga to dlaczego on nie moglby?
Nie watpie, ze pan Konowicz jest uczciwym, prawym, dobrym czlowiekiem i mimo iz chce zeby w Polsce "nie bylo niczego" , ma dobre intencje, ale jest to czlowiek w mniejszym czy wiekszym stopniu mentalnie chory, absolutnie niezdolny do piastowania zadnego urzedu , no moze poza urzedem soltysa na wsi...Do tego nalezy jeszcze dodac, ze jest marionetka...
I ja nie widze absolutnia nic smiesznego w tej cale kandydaturze...jest to po prostu zalosne
ps. jesli ktos ma glosowac tak "dla jaj" to lepiej niech wcale nie idzie na glosowanie

klik na opinie o tym przez innego forumowicza...

edit: iwcia - tematy zostaly scalone, poniewaz podobny temat juz istnieje.

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
06.04.2007 01:16:18
Falkhor
Administrator
*

Prot, Jak dla mnie to Kononowicz jest groteską. On sam nie jest śmieszny, ale ośmiesza nasze państwo. Jest tragiczny, bo widać jak autentyczna osobowość jest niszczona i od nowa kreowana przez media i polityków. Nie mogę powiedzieć, abym nie miał wątpliwości co do jego osoby - zarzuty pojawiały się różne pod ego adresem, ale czy coś z tego wynikło? Na drodze sądowej raczej nie.

Jego postać jest dowodem na to, co się u nas dzieje. Nie wiem, czy tak bym się rozczarował, jakby pan Kononowicz został ministrem, np. spraw zagranicznych.

O tym człowieku będą pisać książki do historii Smile

06.04.2007 07:30:21
Qmar
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,541

Jeśli chodzi o kandydature jest smieszna owszem Smile tak samo jak kawalek grupy operacyjnej - tez mnie bawi Biggrin lecz jesli mieli by wybrac pana K.K. na prezydenta juz tak smiesznie by nie bylo. Nie sądze ze sa ludzie i az taka liczba zeby wybrali tegoz goscia na prezydenta wiec chyba nie ma obaw ale do rzadu powinni wybierac ludzi wyksztalconych i z glowa ktorzy powinni zajmowac sie sprawami panstwa a nie swoimi. Takich ludzi powinni zostawic na stanowisku

Prot napisał(a):
soltysa na wsi

jak to powiedział Prot, :lol-above:

06.04.2007 09:07:22
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: