Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Komputer najlepszym przyjacielem Amerykanina
29.01.2007, 14:05:14
Komputer najlepszym przyjacielem Amerykanina
Cytat:Amerykanie spędzają więcej czasu z komputerem niż z własną żoną, mężem lub innym stałym życiowym partnerem - wynika z badań przeprowadzonych przez firmę Kelton Research.
65 procent ankietowanych w tych badaniach powiedziało, że spędza więcej czasu z komputerem osobistym, niż z najbliższymi. Ponad 80 procent twierdzi, że są teraz bardziej zależni od komputera, niż trzy lata temu.

Z tych samych badań wynika też, że przeciętny użytkownik komputera ma z nim kłopoty techniczne średnio trzy razy w roku.

zrodlo : onet.pl

Polskie społeczeństwo chyba takie jeszcze nie jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
29.01.2007, 20:16:45

Rany :546: Straszne... To jest po prostu przesada i dziwie się, że ma to aż taką skalę... te 65% i 80%... Bardzo duże liczby.

ja dziś dla odmiany zrobiłem sobie dzień bez neta i bez kompa (tzn. od rana do teraz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ). I wiecie co - nie żałuję.

i jestem pewnie w grupie tych ludzi, którzy nie poczuliby się xle, gdyby nagle internet zniknął z powierzchni ziemi...
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
29.01.2007, 21:47:21

Zastanawia mnie co oni maja w tym internecie ze aż tak ich to wciąga bo mi się już wszystko znudziło, no pogoda chyba na onecie jeszcze nie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Poznaj świat aforyzmów i
sentencji. Przepisy na drinki .
29.01.2007, 23:23:53

Svirus, Hmmmm... załatwianie formalności, rozrywka, komunikacja, nauka i praca. No, to będą te główne powody, że ludzie siedzą w necie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A te pomneisjze... to to, ze jesteś anonimowy i jesteś 'wolny' i możesz być wszędzie... Taka pułapka w sumie, ale jak widać - działa...
31.01.2007, 17:36:37

w koncu przestana kobeity w ameryce rodzic dzieci, a beda tylko dosatawc nowe kompy i skonczy sie era panowania czlowieka. Kto ma jeszcze jakies zastrzezenia co do tego, ze nie byloby to zlym pomyslem?

niech nawet wleza w te kompy. ja uwielbiam neta, ale jak widze, co ludzie przez niego z siebie robia, to szczena opada. :550:

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
31.01.2007, 20:57:23

Cerberion, To co powiedziałes, to wydaje mi się nie jest znowu taka fantastyka. martwi jednak to, ze im człowiek ma mniej do zrobienia, tym więsze głupoty mu w głowie kiełkują...

Hmmm... odbrze, że Amerykę oddziela woda... moze szybko to do nas nie przejdzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy